Şimdi Ara

...:::/T/A/K/I/M/:::/T/O/F/A/Ş/:::&:::/F/İ/A/T/:::... (89 üyesi ile) (48. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.078
Cevap
0
Favori
211.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

anfi baglantılarını esatta bir yerdi tam bilmiorum sony yetkili servis olması lazım..hayırdır baglantılarda bi yamukluk falan mı var fiatcı sole de bende bileyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: shamsheytani

@fiatci

anfi baglantılarını esatta bir yerdi tam bilmiorum sony yetkili servis olması lazım..hayırdır baglantılarda bi yamukluk falan mı var fiatcı sole de bende bileyim

Yamukluk şöyle tabi artısını eksisinide kontrol etmek lazımda anfiye giren kablolara metal aparatlar takılsaydı daha sağlıklı olurdu
  • Merhaba Fiatçı arkadaş,belki banada yardımcı olabilirsin 97 uno s im var,yolda giderken ön balatalar ses yapıyor tıngır tıngır diye zannederim balataların arkasındaki yaylar gevşiyor siz hiç böyle bir sorunla karşılaştınızmı ve bana tavsiye edeceğiniz balata markası ne olur.Birde acaba kaliperler'de sorun olabilirmi.Bu forumdan bir arkadaş westinghause'unu değiştir sorun hal olur dedi sizde bir zamanlar uno sahibiydiniz lütfen bana yardımcı olun.
    Ben istanbul bostancıdayım iyi bir frenci tavsiye edebilirmisiniz,şimdi den teşekkür ederim.
    Diğer arkadaşların bu konuda tavsiyelerini de beklerim.Saygılar
  • beni de yazın üyelere
    1993 şahin 1.6 motor lpg li
  • Arkadaşlar Selamlar
    İlk defa araba alacağım 10-11 bin ytl arası
    Bizim kayınço da 2002 model fiat palio 1600cc 70.000 km'de araba var. Arabalardan da hiç anlamıyorum.
    Bu arabanın piyasası nasıldır. Bu model iyimidir. Fiyatı hangi aralıklardadır.
    Açıkçası arabanın çekişi beni cezbetti ama dediğim gibi arabalardan da hiç anlamıyorum. Tavsiye edermisiniz.
    Bu topic'de de ilk defa yazıyorum. Ama anladığım kadarıyla FIAT'cıların uzmanları buradalar. Lütfen yardım bekliyorum.
    Selamlar fiat kullanıcıları
  • quote:

Orjinalden alıntı: gojom

Merhaba Fiatçı arkadaş,belki banada yardımcı olabilirsin 97 uno s im var,yolda giderken ön balatalar ses yapıyor tıngır tıngır diye zannederim balataların arkasındaki yaylar gevşiyor siz hiç böyle bir sorunla karşılaştınızmı ve bana tavsiye edeceğiniz balata markası ne olur.Birde acaba kaliperler'de sorun olabilirmi.Bu forumdan bir arkadaş westinghause'unu değiştir sorun hal olur dedi sizde bir zamanlar uno sahibiydiniz lütfen bana yardımcı olun.
    Ben istanbul bostancıdayım iyi bir frenci tavsiye edebilirmisiniz,şimdi den teşekkür ederim.
    Diğer arkadaşların bu konuda tavsiyelerini de beklerim.Saygılar

arkadaşım ilk olarak sesi tam anlamadım ancak bu ses ya balatanın düzensiz aşınmasından gelir,ya civatalar gevşektir yada balataların oturduğu kaliper yüzeyiğnde balatayla beraber değişimesi gereken metal aparatlar var.tahminimce bunlar iki üç balata değişimindede değişmedi ve aşınıp boşluk yaptıu ve şu an balataların sabit değil.Bu sesi westenhouse pek yapmaz bence bu parçalara baktıur yeni balata eğer diskinde yüzey varsa disk taşlama ve bu aparatların değişmi işi çözer. kaliperin sorun çıkarmasıda çok düşük bir ihtimaldir. bu işlemler yapılırken kaliper pistonlarınında temizlenip yağlanmasını yaparsan sorun kalmaz.yani çoğu el işçiliği olur.

• quote:

Orjinalden alıntı: turkuazist

Arkadaşlar Selamlar
    İlk defa araba alacağım 10-11 bin ytl arası
    Bizim kayınço da 2002 model fiat palio 1600cc 70.000 km'de araba var. Arabalardan da hiç anlamıyorum.
    Bu arabanın piyasası nasıldır. Bu model iyimidir. Fiyatı hangi aralıklardadır.
    Açıkçası arabanın çekişi beni cezbetti ama dediğim gibi arabalardan da hiç anlamıyorum. Tavsiye edermisiniz.
    Bu topic'de de ilk defa yazıyorum. Ama anladığım kadarıyla FIAT'cıların uzmanları buradalar. Lütfen yardım bekliyorum.
    Selamlar fiat kullanıcıları

Arkadaşım ilk olarak paliolar tutan araçlar ancak 1600 cc lerinin yakıtı 260-280 civarı yakar ancak çekişleri mükemmeldir.o paraya mareada alabilirsin marea gerek güvenlik gerek donanım yönünden daha artılı bir araçtır. mareayı birt düşün derim.

• quote:

Orjinalden alıntı: semih64

beni de yazın üyelere
    1993 şahin 1.6 motor lpg li

aramıza hoşgeldin kaydını yaptım.umarım iyi vakit geçirirsin
  • tüm arkadaşların kandilini mübarek olmasını diler hayırlara vesile olmasını temenni ederim
  • tüm arkadaşların mevlüd kandili mubarek olsun ALLAH a emanet olun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doblom_oguz -- 31 Mart 2007; 8:10:43 >
  • Merhaba arkadaslar
    Bende fiat murat 124 1.6v avrupa geniş kasa var
    aranıza alın bakalım bende geliyorum fazla sandalye varsa

msn adresim hell_diablo_2@hotmail.com

• quote:

Orjinalden alıntı: turbo_murat

Merhaba arkadaslar

varsa resmini koysana aracının??

• quote:

Orjinalden alıntı: bucakli

quote:

Orjinalden alıntı: turbo_murat

Merhaba arkadaslar

varsa resmini koysana aracının??

sanırım bu araç...
     ...:::/T/A/K/I/M/:::/T/O/F/A/Ş/:::&:::/F/İ/A/T/:::...  (89  üyesi ile)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi havnitekin -- 7 Nisan 2007; 23:05:41 >

• quote:

Orjinalden alıntı: doblo vip premio

arkadaşlar yeni weekend neden türkiyeye getirilmiyor?

pahalıya malolduğu için getirilmiyor...bir de sw talebi türkiyede oldukça düşük...

• quote:

Orjinalden alıntı: doblo vip premio

bu tofaş tv den haberi olan var mı nerde yayınlanıyor uyduda izleyebilirmiyiz?

bayilere yönelik kapalı devre şifreli bir yayındır..
  • Merhaba,
    Bu Bertone X 1/9 dan Türkiye'de kaçtane var. Hiç alan satan var mı Biliyormusunuz?
  • Selamunaleyküm arkadaşlar FİATCİ nasılsın:)Byadır yoktum forumda ama geldim tekrar;)Bizim dobloda satılığa çıktı sonunda araba.comda balıkesirde doblo aratın F 9144!!inşallah ya grande alacaz ama şimdilik LİNEA'yı beklioruz..TEKRAR HERKESE SELAMLAR KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER,İYİ FORUMLAR
  • FİAT_ci arkadaşım doblo çok güzel duruyo ama bu 1.3 lerde çekiş nasıl?
  • teşekkürler ahmetbilal arkadaşım...ya bizim bagajda genellikle yük oluyo ama yük dediğim 300-400 kilo gibi..ama boşken çekişleri beklediğimden daha iyi güzel yani..tabi biyerde kasanın ağırlığını hissediyosun yani.
  •  ...:::/T/A/K/I/M/:::/T/O/F/A/Ş/:::&:::/F/İ/A/T/:::...  (89  üyesi ile)
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.