Şimdi Ara

...:::/T/A/K/I/M/:::/T/O/F/A/Ş/:::&:::/F/İ/A/T/:::... (89 üyesi ile) (50. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.078
Cevap
0
Favori
211.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler kusura bakmayın bayadır giremedim internete;

micheal190
    aramıza hoşgeldin kaydını yaptım. bu arada imzayı değiştiricem yeni kodu verirken anlatırım bi kaç güne tamamdır. Bu arada forumda yaş sorunumuz yok kafana göre takıl soracağın bişeyler olursa çekinme sor. lazım olursa msn im fiatci@mynet.com

Sky_LiNe

Bu arabaları seven adam bi daha bırakamaz... :)

commonwealth

Arkadaşım servis baya tuzlu bir ücret ister. bunu dışarıda çoğu tamirci rahatlıkla takar. hatta bulabilirsen klima radyatörü ve kompresörünü çıkma al derim. ankaradaysan yardımcı oluyum..
  • herkeze ii geceler fiatçı mareacılar olarak toplanıyoruz seninde görmek isteriz bilgin olsun
    herkeze saygılar

...:::/T/A/K/I/M/:::/T/O/F/A/Ş/:::&:::/F/İ/A/T/:::...  (89  üyesi ile)

...:::/T/A/K/I/M/:::/T/O/F/A/Ş/:::&:::/F/İ/A/T/:::...  (89  üyesi ile)

• teşekkürler Fiatci abi beni aranıza aldıgınız için ben bir şahin hastasıyım ama fazla anlamam.bizimde vardı bir ara
  • ben bir şeyler duydumalbea eskiden sienaymış yani siena 2002 yılları civarında büyük makyaj alarak albea ismini almış diyorlar dogrumu acaba??zaten albea çıkınca siena biraz düşmüş ama az yok deil siena bu konuda beni aydınlatır mısınız?
  • çok sıktım ama bir sorum daha olucak ben siena aldım ya daha 48 binde 1.4 2001model daha bagaj yedek lasik orgınal kazasız değişen yok boya yok 10buçuk milyara aldık iiyi mi etmişiz ucuz mu almışız??
  • akayogullari

nerde toplanıyosunuz?

micheal190

burda bizi sıkma gibi durum asla olamaz. eğer sıkılıyo olsak zaten buraya gişrmeyiz. ne sorun varsa çekinmeden sor....BURANIN ALAYI FİATCI

İlkinden başlayalım

quote:

ben bir şeyler duydumalbea eskiden sienaymış yani siena 2002 yılları civarında büyük makyaj alarak albea ismini almış diyorlar dogrumu acaba??zaten albea çıkınca siena biraz düşmüş ama az yok deil siena bu konuda beni aydınlatır mısınız?

Aslında bizim albea dediğimiz araç yurtdışında siena olarak satılmakta fakat ülkemizde siena pek tutmadı ve sorunlar yaşandı bir takım bu sebeple tofaş fabrikası sienanın yeni kasası olarak çıkaracağı araca albea ismini verdi. dikkat edersen çoğu parçası sienayla uyumludur ve çizgileri anımsatır. yani albea sienanın yeni kasası diyebilirz.

quote:

çok sıktım ama bir sorum daha olucak ben siena aldım ya daha 48 binde 1.4 2001model daha bagaj yedek lasik orgınal kazasız değişen yok boya yok 10buçuk milyara aldık iiyi mi etmişiz ucuz mu almışız??

valla araba içine sindiyse ve anlattığın bilgilerde bi yanlış yoksa(kmyi düşürme gibi) ve aldıysan hayırlı olsun daha yorum olmaz fiyatıda piyasayla hemen hemen aynı hangi şehrin arabası?

• fiatçı bizim dh marea kulubüne bi gir bak bursa olarak kararlaştırıldı senide görmek isteriz ankara bursa yakın sayılır
  • quote:

Orjinalden alıntı: akayogullari

fiatçı bizim dh marea kulubüne bi gir bak bursa olarak kararlaştırıldı senide görmek isteriz ankara bursa yakın sayılır

Valla dayı bu yaz inan iştir güçtür bide ailevi mevzular var onları halletmem lazım ancak bi yarış falan olursa o tarihte zaten ordaolurum mutlaka gelirim.
  • arkadaşlar dün fiat linea'yı test etmek için fırat oto'ya gittim
    ilk önce biraz araç üzerine sohbet ettik görevli arkadaşlarla
    orada 3 donanım seviyesinde linea vardı ve farklarını aynı anda görebilme şansına sahip oldum
    active donanım seviyesi tamamen şirketler ve alt gelir için düşünülmüş sanki
    abs+airbag+klima hepsinde de standart ama malum aksesuar farklılığı var
    en çok hoşuma giden ise emotion modeliydi
    herşey standarttı araçta
    özellikle blue&me ve usb girişi gibi özellikler ve aracın türkçe konuşması beni gerçekten memnun etti

neyse test için hangi aracı istediğimi sordular ben de t-jet motorlu linea'yı istedim
    biraz bekledikten sonra test aracı geldi ve hemen direksiyon başına geçtim

öncelikle aracın içine oturduğum zaman koltukların iyice sardığını hissettim
    sonra aracın ön camı yeterince geniş ve bu da görüş açısı için baya bir artı puan kazandırıyor
    diğer hoşuma giden tarafı ise vites kolundaki mandal olayını kaldırmışlar bu en çok beğendiğim yönü oldu ve müşteri temsilcisine de ilettim o da artık tüm yeni modellerde mandallı vites olayının kalkacağını söyledi
    vites geçişleri iyiydi ama hep 2.vitese atarken biraz geç giriyordu bu dikkatimi çeken diğer bir özellik
    aracın donanımı gerçekten baya iyiydi
    active'e göre emotion'a bindiğimiz zaman aradaki farkı çok rahat görüyoruz.
    kapı döşemeleri bej renginde,
    koltuklar bej renginde,
    kapı kolları ve yan çıtalar kromajlı,
    göstergelerin rakam tipleri ve rengi değişik.

iç mekandaki düğmeler iyi konumlandırılmış,heryere rahat bir şekilde ulaştım.
    usb girişini de torpido gözüne saklamışlar.

beni en çok etkileyen yönü ise motoru oldu
    1.4 16v 120 hp'lik motorun performansını gerçekten çok merak ediyordum ve beklediğim performansı bana sundu
    şöyle söyleyeyim:
    ışılarda yanıma astra classic geldi ve aynı anda kalktık
    gittiğimiz yol gittikçe rampa şeklinde ilerliyordu ve turbonun farkını burda rahat bir şekilde gördüm
    astra'yla beraber gibi kalkmamıza rağmen rampaya doğru turbo devreye girince baya bi fark açıldı doğrusu astra ile aramızda
    bu yönünü çok beğendim aracın
    motor gerçekten çok iyi bir performansa sahip
    öyle ki tekrar basmak için önüme kasis geldi,bile bile durdum yavaşça geçtim kasisten ve 1-2-3 hep tam gaz bastım
    ve devirlenmesine hayran kaldım motorun
    çok atak
    özellikle şehiriçi kullanımı için ideal.
    yakıtını sorduğum zaman ise 1.6 motor kadar yakacağını belirtti ama ben dün basınca baya bi yaktı
    ve de gaz yiyişi çok rahattı
    yani tam istediğim gibi
    özellikle "aragazı" diye tabir edilen gaz vermelerde çok rahat algılıyor ve net tepki veriyor
    yani benim golf'de de yaptığım gaz vermelerde araç gazı bi yiyor bi yemiyor gibi ama bunda öyle bir sorun yok
    direksiyonun baya bi yumuşak
    performansı yeterli aynı şekilde frenlerde iyiydi
    arka diz mesafesi de bu sınıf araç için oldukça iyi
    bagaj hacmi ise beni etkileyen diğer bir yönü oldu
    ne bulursan at bagaja

beğenmediğim tek bir yönü var aracın o da sunroof bulunmaması,mercekli farı olmaması ve plakalığın bagaj kapağında değil de tamponda olması
    bu 3 madde dışında aracı beğendim hakkaten fiat en sonunda megane,jetta sınıfına göre yeterli ve ekonomik bir araç yapmış

fiyatlar ise baz modelin başlangıç fiyatı 27.000 ytl'den başlıyordu
    benim bindiğim model t-jet emotion(eylül'de çıkıyor) 35.800 ytl
    multijet emotion ise 37.000 ytl
    orta donanımdaki modeller ise benzinli-dizel 31-33 milyar arsında bir etikete sahipti.

• Fiatcı abi arabayı istanbulda aldık
  • quote:

Orjinalden alıntı: micheal190

Fiatcı abi arabayı istanbulda aldık

Valla istanbulda o temizlikte araba bulduysan iyiymiş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fiatci

Beyler kusura bakmayın bayadır giremedim internete;

micheal190
    aramıza hoşgeldin kaydını yaptım. bu arada imzayı değiştiricem yeni kodu verirken anlatırım bi kaç güne tamamdır. Bu arada forumda yaş sorunumuz yok kafana göre takıl soracağın bişeyler olursa çekinme sor. lazım olursa msn im fiatci@mynet.com

Sky_LiNe

Bu arabaları seven adam bi daha bırakamaz... :)

commonwealth

Arkadaşım servis baya tuzlu bir ücret ister. bunu dışarıda çoğu tamirci rahatlıkla takar. hatta bulabilirsen klima radyatörü ve kompresörünü çıkma al derim. ankaradaysan yardımcı oluyum..

kırıkkale deyim ama ankara da yaptırmak isteriz biz arkadaşımla birlikte anadolu teknik lisesinde çalışıyoz. renault kullandığım için fiatla ilgili iç bir bilgim yok. arkadaşım da almak istiyor. bu markanın çıkmacıları ve ustaları ile ilgili telefon, adres verirsen çok sevinirim. çok teşekkür ederim

• 05352320853 ismail ustayla görüşün telefonunuzu fiatcı emreden aldım derseniz yardımcı olur gereken yonlendirmeleri yapar hurda parçalarıda ankarada yıldız sanayi sitesinde rahatlıkla bulurusunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fiatci

05352320853 ismail ustayla görüşün telefonunuzu fiatcı emreden aldım derseniz yardımcı olur gereken yonlendirmeleri yapar hurda parçalarıda ankarada yıldız sanayi sitesinde rahatlıkla bulurusunuz.

teşekkür ederim bu ustayı mutlaka arayacağız.
  • sitede nasıl resim ekleriz???
  • sienaya sonradan hava yastığı taktırabilir miyiz??
  • quote:

sienaya sonradan hava yastığı taktırabilir miyiz??

Taktırırsın ancak baya bi paran gider
  • quote:

sienaya sonradan hava yastığı taktırabilir miyiz??

hava yastıklı bi araba alırsan daha az paraya maloluır
  • teşekkürler Fiatci shamsheytani
  • benide yaz hadi yaz
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.