Şimdi Ara

...:::/T/A/K/I/M/:::/T/O/F/A/Ş/:::&:::/F/İ/A/T/:::... (89 üyesi ile) (51. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.078
Cevap
0
Favori
211.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @fiatci .. iyisindir inşallah goruşemioruz uzun zamandır...ben bişey sormak istiyorum.. pazartesi kısmet olursa amerikaya gidecem yazın ordayım 3 ay boyunca ben arabadan amfiyi cıkartmalı mıyım sence? durmasının bir sakıncası var mı? ben cıkarmak niyetindeyim fakat cıkarttıgımda kablo uçlarını siyah elektrik bantıyla sarmam gerekirmi temas etmemesi için?bana akıl ver fiatci
  • ahmetkadir

aramıza hoşgeldin listeye ismini ekledim

shamsheytani

İdare eder be shamsheytanı napalım koşturuyoruz bildiğin gibi... valla anfiyi sökeceksen sen bilirsin ancak sökersen + girişi ve rem girişini sağlam bir şekilde bantla derim büyük ihtimal zaten güç gelişinde sigorta vardır ancak yinede bazı ustralar koymayabiliyor sen bantla derim..
  • @Fiatci . 2006 Palio 1.2 8V ile listeye girmem mümkün mü:):)
    Ali Okan
  • way bea.. kendimi dışlanmış hissettim:)
  • nick :punto2001elx
    arac: punto elx 2001
    yer : rusya
    ad : cengiz
    yas : nufus kagidi bayagi eski

Emreeeeee bende geldim (irtibati koparmayalim degilmi) hic haber de vermiyorsun valla
  • hic kimse yokmu simdi yani bu topic te FIAT cilar neredesiniz
  • üye alımları durdurulmuş sanırım:)
  • o zaman saglik olsun deriz olur biter
  • CeSsPoOL

16 V olsaydı üye olabilirdin :) şaka bi yana kusura bakma benim hatam kaç zamandır online olamadım aramıza hoşgeldin arkadaşım......

punto2001elx

Vayy cengiz abim hoşgeldin ne var ne yok? halin keyfin nasıl? rusyada havalar nasıl abi? sorma fiatteam kapandı kapanalı baya koptuk ancak bizim burkiwww.horoztuning.com diye bi site açtı orada eski fiatteam tayfası var. bende oradayım. bide geçen gün berk msn de yazı yazmış sonradan geldi fiatteam geri açılıyomuş abi inşallah eski hareketli günlerimize dönecez bakalım....

bu arada beyler cengiz abimizde koyu fiatcıdır ve benden torpillidir ona göre

• ARADA BİR YOKLAYALIM BURAYIDA YAF ee fiatçı nevar ne yok işler nasıl
  • Emrecigim sagolasin valla ugrasiyoruz iste hayat mucadelesi,

Tamam horoztuning e geliyorum,

Ha bu arada ust kapaktan hafif bir yag sizmasi var ne dersin contami yoksa civatalarimi iyi sikmak lazim,
  • akayogullari

İDARE EDER BE DAYI SENDE NE AR NE YOK? HALİN KEYFİN NASI?

punto2001elx

ALLAH KOLAYLIK VERSİN ABİ. YAĞI BÜYÜK İHTİMAL KÜLBÜTÖR MUHAFAZASINDAN ATIYODUR ABİ.SİLİNDİR KAPAĞININ ÜSTÜNDEKİ KAPAK DİMİ ABİ? EĞER UYSA BÜYÜK İHTİMAL HAFİFİ Bİ HARARET YAPTIRDIN YADA CİVATALAR GEVŞEDİ ÖNEMLİ BİR SORUN OLMAZZ.
  • Sibopl kapagi emre, sorun olmuyoda motor cok pis ve yagli gozukuyor
  • herkeze günaydın hayırlı günler hayırlı işler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: punto2001elx

Sibopl kapagi emre, sorun olmuyoda motor cok pis ve yagli gozukuyor

Abi sorun olmaz olurmu? motor yağın eksilir onu ihmal etme bi an önce yaptır derim..
  • Siena 1.6 16v benide ekleyin arkadaşlar
  • Arkadaşım aramıza hoşgeldin. aracın gerçekten benim gözümde fiatın en iyi modellerinden lpg varmı?
  • bizim arabadada vardı yaptırdık üst kapağı değiştirdik
  • YA ARKADAŞLAR 2006 MODEL FİAT İDEAM 'DA FABRİKASYON BOYA HATASI ÇIKTI ARKA SOL KAPI ÇİTANIN ALTINDA BOYA BEYAZLAŞMAYA BAŞLADI ŞİMDİDE SOL ÖN KAPIDA BOYA BEYAZLAŞMAYA BAŞLADI ARABA BATİK ORANJ YAAA NE YAPMAM LAZIM ÇILDIRICAM SERVİS BOYAYACAM DİYİP İŞİN İÇİNDEN ÇIKMAYTA ÇALIŞIYOR AMA ARANANIN DEĞERİ DÜŞÜCEK NE YAPMAM LAZIM BANA BİLGİ VERİN LÜTFEN.....

• quote:

Orjinalden alıntı: özlem37

YA ARKADAŞLAR 2006 MODEL FİAT İDEAM 'DA FABRİKASYON BOYA HATASI ÇIKTI ARKA SOL KAPI ÇİTANIN ALTINDA BOYA BEYAZLAŞMAYA BAŞLADI ŞİMDİDE SOL ÖN KAPIDA BOYA BEYAZLAŞMAYA BAŞLADI ARABA BATİK ORANJ YAAA NE YAPMAM LAZIM ÇILDIRICAM SERVİS BOYAYACAM DİYİP İŞİN İÇİNDEN ÇIKMAYTA ÇALIŞIYOR AMA ARANANIN DEĞERİ DÜŞÜCEK NE YAPMAM LAZIM BANA BİLGİ VERİN LÜTFEN.....

Resimleri ekleyebilirmisin özelm bi bakalım?

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.