Şimdi Ara

...:::/T/A/K/I/M/:::/T/O/F/A/Ş/:::&:::/F/İ/A/T/:::... (89 üyesi ile) (49. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.078
Cevap
0
Favori
211.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kullanıcı adı:yakamozcuk
    araç: 97 tempra 2.0 16v
  • Arkadaşlar ilk olarak baya geç kaldım kusura bakmayın işler nedeniyle

ilk olarak yeni gelen arkadaşlarımız hoşgeldiler inşallah iyi vakit geçirirler şimdi gelelim sorulara;

oluşumbilgi

Arkadaşım bu x1/9 bildiğim kadarıyla hiç yok ancak aynı kalıplarla ve aynı sistemle hondanın üretiiği bi model var ve buda türkiyede çok az tek farkı markasının fiat olması bundan bulabişlirsin hatta angarada etlik semtinde bi tane kırmızı var ancak sahibi satarmı bilmem...

FİAT_ci

nerdesin dayı yaa özledik ellaamm ne var ne yok? halin keyfin nası?
  • İyi Allah'a şükür fiatci kardeş yaa seni sormalı?bizim işler biraz karışıktı vakit ayıramadım buraya ama artık burdayım!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fiatci

Arkadaşlar buda fiat 124 spider;

...:::/T/A/K/I/M/:::/T/O/F/A/Ş/:::&:::/F/İ/A/T/:::...  (89  üyesi ile)

ben sadece 124 hayranıyım bu araclardanda 1 tane sapancada gormustum bıtane edınmek nıyetındeyım fıyat aralıgı nedır acaba bu konuda bana yardımcı olabılırmısınız

• quote:

Orjinalden alıntı: FİAT_ci

İyi Allah'a şükür fiatci kardeş yaa seni sormalı?bizim işler biraz karışıktı vakit ayıramadım buraya ama artık burdayım!

iyi hacı kaybolma bi yerlere...

xmiralay

bi tane sahibinden.com da bi ilan vardı satılmadıysa bi bak derim ancak motoru orjinal değildi akıllı arkadaş doğan motoru takmış..
  • fiatci kardeş iyisindir inşallah?ben senin başını ağrıtacambirazcık yine!!bu eski kasa 2004 puntolar hakkında ne düşünüyosun?bizim doblodoki sorun halledilemedide burdaki bayide bi punto görmüş babam 2004 düşük donanım 100.000 kmde çok temizdi ama araba 18.000 diyolar bizim dobloyu 25.000e alıyolar ne diyosun bu işe kardeş?senin yorumlarına güveniyoruz...motor 1.3 kardeş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur.citak -- 15 Nisan 2007; 20:11:57 >
  • quote:

fiatci kardeş iyisindir inşallah?ben senin başını ağrıtacambirazcık yine!!bu eski kasa 2004 puntolar hakkında ne düşünüyosun?bizim doblodoki sorun halledilemedide burdaki bayide bi punto görmüş babam 2004 düşük donanım 100.000 kmde çok temizdi ama araba 18.000 diyolar bizim dobloyu 25.000e alıyolar ne diyosun bu işe kardeş?senin yorumlarına güveniyoruz...motor 1.3 kardeş

soruyu fiatci ya sormuşssun ama ben de bahsettigin arabayı kullanaan biri olarak yorum yapayım.km cok fazla gibi.benimkide 2004 model ben 2006 mayısta 38binde aldım şimdi 58binde..(yılda 20bin km yapmışım harbvi çok fazlaymış ama arabanın hakknı vermişim) çok şükür 20000km boyunca bi sıkıntı cıkarmadı bana sadece rutin bakımlar..bu arada multijet bulan adamlara coook teşekkürlerimi suınuyoruöm...havalarda ısındı ankara şehir içinde 5-5,5lt/100km ortalama yakıt tüketimi var..20 ytl benzine 150 km yapıorım..şehir dışında cok rahat km de 10ykr yakıyor..bu benzin fiyatlarında gerçekten çok iyi bence..arabaylşa ilgili sorun olursa cevaplayabilirim

• Çok sağol shamsheytanı kardeş!bizede kilometresi çok geldi yoksa gerçekten temiz arabaydı senin söylediğin gibi biraz araştırdım bende bayada sağlam araçlarmış pek sorunda çıkarmıyolarmış...
  • quote:

Çok sağol shamsheytanı kardeş!bizede kilometresi çok geldi yoksa gerçekten temiz arabaydı senin söylediğin gibi biraz araştırdım bende bayada sağlam araçlarmış pek sorunda çıkarmıyolarmış...

ne demek kardeş birbirimize yardımcı olursak ne mutlu bize kronik bir sorun bende duymadım..tek şikayet ettiğim konu araba kasise girdiginde çok fazla hissettirmesi..bunun dışında bi sıkntım yok..ah bide 70 değilde 90beygir olsaydı heralde 1.6 arabaların coguna plakayı okuturdubu haliyle bile cok güzel

• Ya Arkadaşlar geçen sizlere birşey sormuştum ama hiç cevap gelmedi off ya bak bidaha soruyorum
    Fiat İdae 1,3 mjt.act.arabama roof rail taktırmak istiyorum ama servisleinde çok pahalı nerde ucuz bulabilirim yada nerden temin edebilirim bu arada sevisteki fiyatı 1000 ytl.
  • Fiatcı sahmsheytanı gereken açıklamayı vermiş sağolsun araç gerçekten çok güzel bir araç dediği gibi kronik sorunuda yok ancak bu araç malesef fazla tutmadı ikinci eli çok zayıf senin bileceğin iş ancak bence dobloyu o fiyata saydırabiliyosan GP nin multijetini al derim.

bu arada özelm nerelerdesin yaa özlettin kendini :)

dediğin parçanın türkçe mealini bi söylersen yardımcı olmaya çalışıyım.
  • selam arkadaşlar,
    96 model tempra 2.0 ie 16 v sahibiyim.2 tane sorum olacak ;1.bu alet kaçtan sonra gitmem diyor,2.ise bu aracın test değerlerini merak ediyorum. (fabrika verileri var)
  • quote:

Orjinalden alıntı: crunch_xxx

Hocam Benm Palio Full Sadece Üst Hariç KAporta 500 e Anlastım Orjinal Boya Nası Sokiim Mi ?

Orjinal bnoyasıyla 500 e düzgün olacağını hiç sanmam iyi bi boyanın ve boyacının hakkı 1 milyardır.
  • BENİDE KABUL EDİN . NASIL ÜYE OLCAGI BİLMİYORUM BURAYA YARDIMI
  • bu sitede nasıl resim ekleriz?
  • benide üye yapın aracım 2001 1.4 fiat siena fiatçı abi sana hastayım sen fiat hastasısın mareaya bayılırım sienada fena deil ilk arbamız 90 model şahindi.araç ailemizin aslında ben daha biraz küçüğüm
  • abicim o imzayı nasıl yapıyosunuz
  • güzell yaa halaa seven farmış tofaş fiat arabalarını bende hastasıyım 92 model şahinim var
  • arkadaşlar birlikte çalıştığım arkadaşım fiat siena 1.6 kullanıyor. klimasız bu arabaya klima taktırmak istiyor. servis dışında bu arabaya komple klima uygulatan var mı? kaça mal olur
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.