Gençler bakın referanssız yeni üyeler dolaşıyor ucuza anahtar alacağım diye düşüp tüm emeğinizi, paranızı kaptırabilirsiniz.
Ucuzluk her zaman kazanç değildir. Balıklama atlamayın!
- Yeni üyeler (bu konuda ek bir şart minimum 10 adet/50 adet satıyorum diyenleri kastediyorum)
-Referanssız üyeler (ilk para sonra skin/bıçak vs)
-Ortalama fiyattan çok daha ucuza verilen fiyatlar (70% 'ten 72%'den çok rahat alıcı bulacakken 65% ten satıyor olması -ki bynogame tarzı siteler sıcak paradır oraya verir)
Tüm bunların dışında elime geçen bazı resimleri ekliyorum.
Not: Size bu yada şu kişi dolandırıcıdır demiyorum, diyemem. DİKKAT EDİN diyorum.
Unutmayın para zor kazanılır ama kolay kaybedilir.
quote:
Orijinalden alıntı: tuguj123
Üyelik tarihi;
07 Şubat 2017
Konu benim üyeliğimse 2008'li hesabımı geri ver hocam.
Kimseye güvenmeyin. Eğer ki karşıdaki size güvenmiyorsa, bynogame tarzı sitelerden %10 komisyonlu güvenli alışveriş yapalım komisyon benden diyin. Eğer ki olmaz derse bil ki dolandırıcıdır. Olur derse komisyonu yarı yarıya yaparsınız kabul edecektir.
quote:
Orijinalden alıntı: Ankaragucu1910
Kimseye güvenmeyin. Eğer ki karşıdaki size güvenmiyorsa, bynogame tarzı sitelerden %10 komisyonlu güvenli alışveriş yapalım komisyon benden diyin. Eğer ki olmaz derse bil ki dolandırıcıdır. Olur derse komisyonu yarı yarıya yaparsınız kabul edecektir.
Yarı yarıya komisyon kabul etmezse yerine byrobota 7%'den eklesin yine yarı yarıya denk gelecektir.