|
*** T-CROSS KULLANICI KULÜBÜ *** (7. sayfa)
-
-
Merhabalar. Styla otomatik t cross için hangi benzini kullanıyorsunuz shell opet bp vs. Ben shell kullanıyorum ama yokuşlarda araçta bir yığılma, çekememe gibi bir durum oluyor. Acaba bunun sebebi 1.0 motor mu yoksa benzin mi -
100u gecince direksiyon cok sallaniyor, arkada oturanlar da cok sallandigini soyluyor. Sanki ruzgarli bir alana girmisim gibi ama butun yolda boyle oldu.
Pazartesi servise gidecegim. Ilk sefwr olunca arka lastikler az diye hava bastim su an onler arkalar 34.
Benzer sorun yasayan oldu mu ? -
Merhaba arkadaşlar kolay gelsin. Yaklaşık 2 aydır otomatik vites style paket kullanıcısıyım. Yakın zamanlarda 3, 4 veya 5. viteste iken hızımı azalttığımda vites düşüşlerinde tık bir ses geliyor. Bu sorunu yaşayan var mı? Bazı yerlerde bu dsg için normal deniyor.
-
Muhtemelen normal.
-
Ben de bu cumartesi aracımi teslim alacağım. Life pakette olsa araçta geri görüş kamerası ve anahtarsız çalıştırma olmaması çok kötü. Opel'e güvensem Mokka alırdım ama uzun yıllar VAG kullanınca alıştık artık :) -
Yokuşlarda spor modda veya manuele alıp düşük viteslerde çok rahat çıkabilirsiniz ama d moddayken düşük devirde vites yükselttiği için sanki araba çekmiyormuş hissi veriyor ben de yaşadım. En dik yokuşlarda s modda ve manuelde hiçbir hız düşüşü olmadan çekiyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: furkan1zek
Ben de bu cumartesi aracımi teslim alacağım. Life pakette olsa araçta geri görüş kamerası ve anahtarsız çalıştırma olmaması çok kötü. Opel'e güvensem Mokka alırdım ama uzun yıllar VAG kullanınca alıştık artık :)Taigo ve t-roc'un satışlarını da düşünerek t-cross'un çoğu özelliğinin opsiyon olması VW Türkiye'nin satış stratejilerinden biri olduğunu düşünüyorum. Yani adamlar t-cross'un en boş modellerini getiriyorlar çünkü ekonomiden ötürü araba fiyatlarının uçtuğunun farkındalar. E doğal olarak bir yerlerden kısmaları gerekiyor tabi. Bence de can sıkıcı bir durum bu. Neyse ki volkswagen arabalar ülkemizde değerini kolay kolay kaybetmiyor o yüzden ben aldığıma pişman değilim. Bazı insanlar aynı fiyata şu da alınır bu da alınır diyor ama sonuçta bunun bir Alman arabası olduğunu unutmamak lazım.
-
Güle güle kullanın aracınızı
-
Teşekkür ederim. Sizde güle güle kullanın aracınızı. Yurtdışında life pakette adaptif hız sabitleyici ve birkaç aktif güvenlik sistemi de varmış ancak burada satılanlarda bu donanımlar yok maalesef.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan1zek -- 7 Eylül 2023; 12:1:51 > -
Herkese merhaba. Ben de style aldım bugün. Kısmetse haftaya teslim alacağım. Herkese hayırlı olsun. Bir şey sormak isterim. Benim araç hayalet ekran mı oluyor şimdi?
-
2023 model olan life ve style paketlerin hepsinde hayalet ekran var. Aracınız hayırlı olsun.
-
Çok teşekkürler. Herkesin kalbine göre olsun.
-
Evet bende yaşıyorum. Dik yokuşta biraz geç vites düşürüyor, inatlaşıyor daha az benzin yakmak için. Bende spora alıyorum.
-
Bende böyle bir ses gelmiyor
-
Orta kol dayama ayarlanabiliyor mu? Kısa geldiğinden kolum yetismiyor, konforsuz oluyor. -
Öne doğru çekin uzuyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X