Sıkıntı yok böyle olması gerekiyor karşıdan gelenin gözünü almasın diye |
*** T-CROSS KULLANICI KULÜBÜ *** (28. sayfa)
-
-
Merhabalar, bugün aracımızı teslim aldık. Geri görüş kamerasını hiç beğenmedim. Test sürüşü yapmadık bu süreçte ama Kia picantonun bile görseli çok daha iyiydi. Bu konuda düşünceniz nedir? -
Merhabalar, 2024 tcross life paketi bir hafta ince aldım
Araçta bugün sol altta kırmızı üçgen içerisinde ünlem işareti çıkmakta, ne olmuş olabilir
-
Geri görüş kamerası korkunç. Fiyatına ve yılına yakışmayan bir kamera. Bu konuda bütün kullanıcılar olarak mutabıkız sanırım :)))
-
Yıllardır Vag grubu çoğu modelde kronik olan bir sorun var; “Vitesi P konumunda terk et!” Uyarısı çıkartıyor araçlar. Bu uyarı da aynısı değil ama çeviri farkı yeni model vs artık böyle yazıyor olabilir. Eski model araçlarda şanzıman çubuğu ucuna şalter takıyorlardı, yenilerde yazılımla çözüyorlardı. Uyarının mekanik değil yazılımsal bir şekilde çözülebileceğini düşünüyorum. Ancak benzer bir durum yaşayıp kendisi çözen birisinden bir öneri gelmezse mutlaka servise gitmeniz gerekecek gibi. Kullanım klavuzunda bu uyarıyı arayın isterseniz belki sebebini bulursunuz.
-
Geri görüş kamerası berbat. Yağmur sensörü de çok kaliteli gelmedi bana
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X