< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cassation -- 23 Aralık 2024; 10:27:14 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
*** T-CROSS KULLANICI KULÜBÜ *** (26. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
2022 model sahibiyim ,
hiç böyle bir şey görmedim.
pek çok araçta da görmedim.
farın içine hava giriyor demekki
-
Fabrikasyon hata olsa hadi bi tanesine girse, hem iki farda hem stop ta mı sorun var. Şansın böylesi…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cassation -- 21 Aralık 2024; 22:47:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu bir kusurdur.
Müsait olunca servise ugrayın bence.
Başka başlıklarda farklı marka ve modellerde benzer sorunu yaşayanlar yazmış, servisler bu normal zamanla geçer demiş gerçekten de geçmiş. Biraz bekleyip sabredeceğim sanırım.
örneğin bu şikayetteki corsa da benzer şekilde süreç yaşamış:
www.sikayetvar.com
Opel Sıfır Km Yeni Kasa Corsa 1.2T Ultimate Ön Far Buğulanmasıhttps://www.sikayetvar.com/opel/opel-sifir-km-yeni-kasa-corsa-12t-ultimate-on-far-bugulanmasi
-
Ya çok ilginç. Daha önce babamın aldığı sıfır ve ikinci el arabaların hiçbirinde böyle bir durum yaşanmamıştı. Kendime ait 3. arabam, daha önceki iki arabam polo ve Peugeot 2008'de (ikisi de ikinci el) böyle bir durum yoktu. Anlamadım neden oluyor. Üretildiği yer ile geldiği yer arasındaki ısı farkında yoğuşma oluyor o yüzden başta böyle bir durum oluyor diye okudum. Yani İstanbul'da servisten randevu almak, mesai saatleri içerisinde vakit ayırıp götürmek falan ayrı bir dert. Normalde bu konularda huylu birisiyimdir ama uğraşamayacağım galiba. Bir süre bekleyip göreceğim.
-
2024 tcross style modelinde kacinci viteste olduğunu göstermiyor ekranda ,sadece D yazıyor. servise sorduğumda bilmediklerini söylediler . Bu normal midir? yoksa bir ayar falan var mı acaba göremedim .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killsomething -- 23 Aralık 2024; 16:43:21 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yeni yazılım ile birlikte göstermiyor.2023 olanlar da var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
skoda octavia da göstermiyor.
s konumuna getirince gösteriyor
mesela s1-s2-s3 vs.
-
biraz araştırdım sanırım güvenlik sebebiyle vitesin cok da bir önemi yok sürüşe odaklanın demek için göstermiyorlar artık vitesi .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Servislere de yuh olsun bu kadar basit ve günlük bir konuda bilgi sahibi değiller. Ben de görmek isterdim kaçıncı viteste olduğunu. Belki yakında gizli özellik açma vs. işi ile uğraşanlar onu çözerler.
Asıl bu araçlarda artık yelken / serbest sürüş modu yok mu? Deniyorum olmuyor bir türlü.
-
Bu sorum aracı sıfır alan arkadaşlara;
Aracı teslima aldığınızda üzerinde koruyucu yapıştırmalar, koltuk muşambaları, ekran jelatinleri vs. duruyor muydu? Benim aracı teslim alırken yoktu sorunca teslimattan önce kontrol amaçlı biz söküyoruz demişlerdi. Sizlerde durum nasıldı?
-
Bende de aynı şekilde koruyucu kılıf jelatin vs. yoktu. Ekranı ve koltukları kontrol ediyoruz temizleyip veriyoruz dediler.
-
Tekrardan selamlar,
Bugün servise götürdüm. Bu ledlerin normal led olmasından dolayı böyle olabiliyormuş. Matrix led olduğu zaman olmuyormuş. İçerde su, kabarcık vs görmediğimiz sürece görüşe de engel olmadığından servis birşey yapamayız dedi. İzmir Gaziemir vosmer e götürdüm. Servis çıkışı bir AVM girişinde tesadüfen Led farlı Taigo gördüm tam benim attığım fotoğraflardaki yerledeki izler onda da vardı. Alışmaktan başka çare yok gibi :(
-
2022 de aldıgımda temizlenipde verilmişti.
-
Bende stle paket var IQ led matrix. İlk aldığımda yağmur sonrası 1-2 oldu başka olmadı. Zamanla geçti. İnşallah olmaz yeniden.
-
Jelatinler konusunda yanıt verenler için teşekkür ederim.
Paspas konusunda tavsiyeleriniz var mı? Bütün tabanı kaplayan deri taban paspas setlerinden almayı planlıyorum. Kullanıp memnun olan var mı?
Bir de bagaj havuzu için alt ve üst raf için ayrı ayrı var. Şunu merak ediyorum; alt ve üst olarak ikisini de alıp, aracın kendi tabanını üst rafta kullanıp alt raf bagaj havuzunu da alta koysam durur mu? Yoksa aracın kendi tabanının üzerinde mi durması gerekiyor?
-
Ben aldığımda da hiç poşet jelatin vs yoktu o an sormak aklıma gelmedi.
Ben de bir soru sormak istiyorum:
Aracı sıfır aldım. Sıfır araç garantisi tam olarak ne oluyor? Ne olursa garanti bozulur? Tüm bakımları serviste mi yaptırmam gerekiyor? İlk bakım için ne zaman gitmem gerek?
Bilgili arkadaşlar cevaplarsa memnun olurum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X