Şimdi Ara

*** T-ROC KULLANICI KULÜBÜ *** (193. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.300
Cevap
138
Favori
372.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yağmurlu havalarda bir kaç kez aldım kışın oda yazın denk gelmedi bendeki sıkıntı mültimedia ekranının uzun yolda açılıp kapanması güncellemede yapıldı sorunu çözemediler bende uğraşmadım daha

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fatih2015 F kullanıcısına yanıt
    Hiç uzun yol yapmadım hocam ben, belki bizde de yapacak uzun yola çıksak em fazla 2 saat aralıksız kullanmışımdır 🙂 .öyleyken Bile bu sene soğutucu arızası verdi.tüm sistem garantiden değişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sehato -- 24 Ağustos 2024; 19:32:3 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ugarb kullanıcısına yanıt
    Aynen, nemlenme var mı bakarız? Gerekliyse değiştiririz diyorlar, 2. Sene bakımından,net şekilde istemiyorum demek lazım

• Sehato kullanıcısına yanıt

Ölçüm aleti var, onunla bakılıyor sanırım. Satılıyor internette.

DOT 5.1 fren hidroliği mi koynak gerekli? Bilginiz var mı? Nem kontrolü falan nasıl bakılıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugarb -- 24 Ağustos 2024; 19:52:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hiç bilmiyorum hocam. Serviste ki çocuk söyledi, abi açarız , bakarız nemlenme varsa değiştiririz yoksa devam demişti, sonra ki gidişte ise 3. Yıl bakımı olduğunu söyleyince , abi 3. Yıl bakımında km.ye bakmaksızın değişim yapılmak zorunda dedi ve ücreti mukabilinde 🙂 hidroliklediler bizi

• Sehato kullanıcısına yanıt

Ben değiştirmedim, 3 yıl oldu. Motul DOT 5.1 alacaktım. Bi kontrol edeyim dedim yağı. Baktım rengi parlak sarı, kararma yeşillenme yok ve maksimum seviyede dolu.

• thelordof kullanıcısına yanıt

Hiç bakmamıştım. Yarın bir bakayım nasıl bakılıyor

• reorx93 R kullanıcısına yanıt
    Ayarlar kısmında yazılım sürümü yazması lazım. Karıştırın bulursunuz .

• quote:

Orijinalden alıntı: Sehato

Hocam izmir gaziemir vosmer. Kod 330
    Teşekkürler.

• telepati kullanıcısına yanıt

Adam hem "trafikte" demiş hem de "uzun beklemelerde" demiş. Uzun beklemeden kasıt ne? 30 saniyelik kırmızı ışık mı yoksa 5 dakikalık kenarda bekleme mi? 5 dakika kenarda bekleyecekseniz P'ye alın tabii. Hem daha güvenli olur. Ama sıkışık trafikte bir dur bir kalk yaparken bir de P'ye alayım diye uğraşırsanız bence daha çok zarar verebilirsiniz.

Bir de otomatik vites denilen şey tek bir teknoloji değil. Çift kavramalısı var devamlı dişli ile olanı var, sanal oto olanı var, var da var. Hangisi için diyor?

Çok takmayın böyle videoları derim ben.

• thelordof kullanıcısına yanıt

Bu şekilde bir kısım buldum doğru yere mi baktım acaba

*** T-ROC KULLANICI KULÜBÜ ***
  • goktug1988 G kullanıcısına yanıt

Hocam selamlar. Bu ses sağ taraftan gelen tiz olan ses midir? Belli bir motor hızından sonra gelmeye başlıyor ve ayağı gazdan çekince kesiliyor. Ama bir zaman sonra tekrar başlıyor.

yarın bakıma girecek araç. Ben de ona göre aksiyon alacağım…

Style paket araca da bu göstergeyi koymazsın be birader, ayıp etmişler cidden. Önceden rline ile arada sadece tampon makyaj farkı oluyordu, donanım hep aynıydı. Anlaşılan şimdi donanım farkı da var.

Evet orası da 2024 lerde cihaz donanımı biraz farklı mı acaba, arayüz renklendirmesi ve yazılım numarası epey farklı.

Bu arada parça numarası gözükmesi bir sıkıntı yaratmaz. Aynı ünite olanların hepsi aynıdır.

• matador_mirkhan M kullanıcısına yanıt
    2023 sonrasi olan modellerde değişmiş sanirim , 2023 Haziran cikisli style aracimda rline gibi 10.25 ekran var, ha r linelardan da daha dolu :) acc + masaj koltuk + sunroof var.

Sunroofu kendiniz nasıl temizliyorsunuz? Wd40 la yağlama gibi bi işlem de gerekiyor mu ?

• interhaci İ kullanıcısına yanıt

Bizdeki araçta sunroof yok. Ancak bu işler için servise de gerek yok. Araştırın. Ben olsam plastik aksama wd40 sıkmazdım, tercih meselesi. Silikon sprey daha iyi bana göre.

• interhaci İ kullanıcısına yanıt
    WD40 kullanmayın. Döşemeye bulaşırsa leke yapar. Sunroof için kullanılabilir veya özel diye satılan spreylerden araştırın.

En sonunda denedim. Multimedya üzerinden SCaD aktif edilmeli diye bir not düşmüşler. Ne olduğunu bilmediğim için yine de carscanner üzerinden kablosuz androidauto'yu aktif edip denedim. Kablosuz olarak blutooth üzerinden bağlıyken android-auto açılmadı. Yani işe yaramadı maalesef.

• gozcelik kullanıcısına yanıt

merhaba hocam

Vgate icar pro yada n11 de satılan elm 327 aygıtını alsak. Wireless car playı aktif edebilir miyiz. Edebilir isek Car scanner yada hangi uygulamayı kullanmalıyız ?

araç 2022 style paket ünite 306 versiyona sahip 330 yükseltmesini bugün yaptırıyorum

• 
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.