< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
*** T-ROC KULLANICI KULÜBÜ *** (195. sayfa)
-
-
Ankarada ki arkadaşlarla birgün buluşup beraber de deneyebiliriz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam benim aracada yükseltme yapmamışlar, servis danışmanı yükseltmenin ellerine henüz ulaşmadığını ondan dolayı yapamadıklarını söylediler. sonuç olarak aynı versiyon ile devam ediyorum.
-
Yetkili servislere tam olarak ne zaman gelecek acaba?
Arca Ankarada da yoktu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu sorun yazılım güncelleme ile düzelmiyor bende ekranı komple değiştirdiler yine düzelmedi 3 kez farklı zamanda götürdüm ama servis sorunu çözemedi bilgisayara bağlayınca arıza çıkmıyor o yüzden sorunu tespit edemeiyoruz deyip verdiler aracı bende o şekilde kullanıyorum kabloyu da değiştirsem de sorun çözülmedi bazı kişilerde sorun mevcut hepsinde değil onlarla da görüşmüştüm onlarda uğraşmışlar ama sonuç 0 umarım sizde düzelir
Sizde multimedya yazılım sürümü nedir , ayarlar kısmında ilgili kısımda yazar .
Bu olayı en son 3 ay önce yaşadım en son sürümdü sürümü hatırlamıyorum araca inince bakarım tekrar çözemediler bende uğraşmaktan vazgeçtim uzun yola senede 1 kaç kez çıkıyoruz en az 3 saat ve üstü kullanımda yapıyor
Değişik bir arıza cidden.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Birkaç defa yaptı bende, götürdüm servise yazılım güncellediler sadece. Sonra bayağı bi süre ses çıkmadı bu reset atma olayından. Sonra anladım, araçla uzun yol yapınca ve ekran çok açık kalınca veya ısınınca yapıyor.
Klasik volkswagen cevapları, yok sesini duymadık, yok aracı cihaza bağladık görmedik, yok bizce bu sorun değil, yok ilk defa rastlıyoruz gibi hikayeler anlatırlar hep.
Garanti bitince de, "ooo gelin gelin hemem yapalım, fiyatı şu kadarcık, hsllederiz, üzülmeyin!"
Yukardaki arkadaşa tavsiyem peşini bırakmasın, kayıt altına aldırsın, gerekirse tartışsın bunlarla. Anlamıyorlar çünkü!
Peşini bırakmayın bu olayın? Hangi şehir?
Foto ve video istiyorlar. Çünkü bağlayınca hata bulamadık diyorlar dediğiniz gibi.
Dediğim gibi, bal gibi biliyorlar hatayı!
Uzatmayayım, çok şahit oldum böyle şeylere. İnsan saçını başını yolar. Böyle birşeyin video kaydı mı olur? İşlerine gelince de "zaten sistem log olarak kayıt tutuyor" derler!
Ha şu olabilir araç içi kamera varsa bu reset atmanın sesi duyuluyor, hoparlörlerden patama sesi geliyor resmen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugarb -- 5 Eylül 2024; 17:37:0 >
Bende de bir kaç kere sağ ön kapı keyless araç kilidini açmadı. Bir de klima sisteminde ki menü tuşu çalışmamıştı. İlerde olursa videolayacağım.
Çorlu servisi Çalışkan
Ayni faturayi cikardilar bana da 11kusur odedim indirimli. Uygulamadan indirim geliyormus
Unite dedigim bu degil gosterge ekrani. Orada ben zaten aciyorum ama gosterge ekraninda acilmiyor torpidodaki unite degisecek.
Merhaba herkese bende 2020 t roc aldim araniza katildim arkadaslar bu arka taraftaki pandizot yok aracta nereden alabilirim elinde olan varsa yardimci olabilir mi rica etsem bide okudum yorumlari ama iphone kablosuz sarj etmeyi basaramadim herhalde ben yapamadim sjmdiden yardimlariniz icin tesekkurler
2 yıldır yetkili servise gidiyorum.
Sonrasında anket/değerlendirme için falan hiç arayan yok, sizlerde de öyle mi?
-
İzmir Avek'e götürdüm. Arayıp memnuniyet anketi yaptılar sonrasında.
-
bu obdeleven cihazını millet amazondan baya ucuza düşürmüş alanlar sahibinden de falan satıyor 1500 lira civarına alınabiliyor. sizce değer mi?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X