Şimdi Ara

*** T-ROC KULLANICI KULÜBÜ *** (196. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.300
Cevap
138
Favori
372.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Geçen gün kampanya yapılmış. 200 TL gibi bir rakama alanlar olmuş... Cihazı aldıktan sonra pro veya ultimate paketi almak gerekiyor.

• strategos kullanıcısına yanıt

evet hocam pro suda 3 liraya satılmış amazonda şaka gibi :)

• fr33b7y F kullanıcısına yanıt

Bende cihaz olduğu için 3 ay önce 50 euroya 1 yıllık pro versiyon aldım. Cihaz dahil 3 bin normal fiyat...

Amazon türkiye, obdeleven satıyor mu ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cvtalbayrak C kullanıcısına yanıt
    Aracta kablosuz sarz yok hocam. Fabrika cikisi alinmadi ise siz taktiracaksiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ugarb kullanıcısına yanıt

satıyordu, 200 liraya düşünce sömürmüşler hepsi temin edilemiyor durumunda şuan. sahibindene koymuş alanlar, ben alanlardan bir tane aldım gelmesini bekliyorum.

Uzun süredir takip ediyordum ama hiç stoklara geldiğini görmedim.

Amazondan ya da sahibindenden link paylaşabilir misiniz?

• Torpido da ki mib3 ünite bu parçayla mı sökülüyor?

*** T-ROC KULLANICI KULÜBÜ ***

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugarb -- 12 Eylül 2024; 20:6:27 >
  • HaydarBasak kullanıcısına yanıt

Sahibinden de OBDeleven yazınca çıkıyor hocam baya bir satıcı var o yüzden link atmadım. Aynı şekilde Amazon da çıkıyor ama stokta olmadığı için stokta olmayanları göster deyince ürünü görebilirsiniz.

• arkadaşlar iyi günler aranıza t roc r line ile katılmış bulunmaktayım. Merak ettiğim nir konu var araçta fabrikasyon elektrikli bagaj var. Kumandadan açabiliyorum ama kapatamıyorum bir sorun mu var yoksa kapama Kumandadan olmuyor mu ? teşekkür ederim.

hocam app store da bu cihazın pro versiyonu yazılım olarak 3000 lira. İnternette android uyumlu mod apk ları var v.0.87.0 sürüm bu uygumaları indirip kullansak sıkıntı olur mu. bunları denediniz mi?

Krediyle açılan özelliklere baktım ancak arabanın beyniyle yazılımıyla vs. oynamaya değer bir özellik göremedim. Bunun dışında almaya değer bir özelliği var mı bunun acaba?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • OROFI kullanıcısına yanıt

Yazılımı indirdim yedek alıyorum ne olur ne olmaz. Müsait zamanda deneyip haber ederim.

Obdeleven yazılımının modlu olanı mı?

• OROFI kullanıcısına yanıt

Aslında birçok şeyi carscanner uygulaması yapabiliyor, yanında çift kartlı elm327 cihazı veya daha pro olarak "vgate icar pro" gibi cihazlarla. Yani gizli özellik açıyor, ayna, ışık, vs...

Ama daha ayrıntılı ve en önemlisi VW LİSANSLI ürün obdeleven. Bu uzun kodlama (herneyse) veya araca daha ince ayar çekmek gibi işlerde obdeleven daha mantıklı.

Mesela ben olsam carscannerı öyle ince işlerde kullanmazdım, yazılımın bolca "bug" ihtiva ettiğini düşünüyorum. Yukarda örnek verdim buna.

Bu tarz modlu versiyonlarda virus bulunmakta, ben kullanmadım.

boşta olan bir tablet vardı yeni google hesabı açıp ona kurdum bağlandım yedek aldım. pro versiyon aktif ULTIMATE VAG yazıyor sürümde sadece kredili işlemleri yapamıyor. yedek aldım arabanın ios üzerinden de bir yedek alacağım ne olur ne olmaz. lakin internette çok fazla long coding dökümanı bulamadım. özellikle 30 renk ambiyans aydınlatma ve dışarı çıktığımızda kapılar otomatik kapanma yapmayı düşünüyorum. bu kodlamaları obdeleven de nasıl yapabiliriz? döküman var mıdır?

Sağol hocam denerim akşama. Siz bir ara wireless Çar play için kodlar atmıştınız gps anten olmadan o kodlar bir işe yaramaz değil mi? Boşa denemeyeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fr33b7y -- 14 Eylül 2024; 13:46:20 >
  • 
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.