< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Multimedya yazılım güncellemesinde gelişme var mı? Yetkili servislerin gelmedi demeleri devam ediyor mu? |
Bana "1800 tl verirsen yükleriz" dediler! 330 mu neydi ellerindeki. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bitti < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thelordof -- 27 Eylül 2024; 21:27:44 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yok çıkmıyor, uygulamada da var bu bölüm. Yazılım için sanmam geri çağırsınlar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Aynen öyle! Bu yüzden kendimiz yüklesek keşke. Ben internette "324" no lu versiyona kadar bulabildim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hayalet ekranın kenarında yakıt çubuğu göstergesi var. Hayalet ekrandaki durum anlık yakıtı, yani lt/100 km olarak görünüyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Aşağı yukarı öyle ama tam değildir. Bazen depoyu fulll dolduruyorsun, hatta zorluyorsun parayı ödemişsen o rakama. Dılayısıyla tepedeki en üst çizginin sönmesiyle, bir altındaki çizginin sönmesi farklı litre azalması bence. Veya en sondaki gibi... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |