Şimdi Ara

*** T-ROC KULLANICI KULÜBÜ *** (200. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
4.300
Cevap
138
Favori
372.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bende araç ilk ısınırken özellikle 1.5 devir aralığında sol ön kısımdan motorun titreşiminden dolayı çok fazla ses oluyor. bir parça şaseye motor titreşimini veriyor ya da vidası iyi sıkılmamış birşey zırıltı yapıyor. daha tam olarak keşfedemedim. özellikle hava soğukken motor iyice titreşime giriyor ve inanılmaz zırıltı sesi oluyor..

• androıd autoyu bostancıda kablosuz yapabılecegım bı yer onerınız var mı ?

• blackcemre kullanıcısına yanıt
    Vag cı olarak aratırsanız bu işleri yapan Ankara da da birçok yer var hepsi yapıyordur görüşüp fiyat alın derim. Gps antenini kendım alıp arkadaşın obd cihazı var kendim aktif edeyim istiyorum ben. Gps anteni nereye nasıl montaj ediliyoru araştırıyorum buaralar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • @strategos Anlatmıştı nasıl yapılacağını.

"Fakra" giriş tipli GPS antenini MIB3 ünitenin (torpido da) girişine taktıktan sonra, obdeleven vcds veya benzer yazılımla aktif edeceksiniz Wi-Fi yı.

Eğer navigasyonu kullanacaksanız iyi bir GPS anteni alın bana göre. Hatta bu görece "dandik" antenleri hiç görmüyormuş sanırım cihaz.

Boşuna wireless android auto aparatlarına para vermeyin. Zaten yeni birçok araçta standart sunuluyor. Aracı değiştirdiğinizde elinizde obd veya elm cihazı herneyse yanınıza kâr kalmış olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugarb kullanıcısına yanıt
    Evet sağolsun gerçekten verdiği bilgiler çok kıymetli. Torpido yu açtığım da fakra girişi görmedim torpidonun çıkartılması gerekiyor sanırım. Zarar vermeden elimde kalmadan torpido nasıl sökülür araştırayım videoları izleyeyim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • interhaci İ kullanıcısına yanıt

• Far yükseklik ayarı hatası için modül değişime gidiliyor serviste bilginiz olsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Konya da 2022 T-Roc Life aracıma hız sabitleyici taktırabileceğim yer var mı

• mach2 kullanıcısına yanıt

2022 T-Roc Life için hız sabitleyici kaç TL

• 2022 t roc da hız sabitleyici nasıl olmaz  

• blackcemre kullanıcısına yanıt

Motor devri düştükten sonra bile düşük hızda giderken veya da park etme sırasında bende de ara ara oluyor. Motor veya şanzıman kulağı mı sıkıntılı anlamadım. Yetkili servis video istemişti. Bakıma gidince gösteririm diye de tekrar gitmedim.

• telepati kullanıcısına yanıt

Yetkili Servis tedarik etmiyor mu?

• 42264226 4 kullanıcısına yanıt
    Burayla görüşün.

https://www.instagram.com/konyavagcom?igsh=MW1taTg4ZmY0OXhkNA==

• thelordof kullanıcısına yanıt

bendeki sesi video ya almıştım. P de motor soğukken ilk çalıştırmada devir biraz yüksekte iken videoya aldım. sürüş ensasında da 1.5 devirde motorun sarsıntılı olduğu zamanlar bu zırıltılar geliyor. şanzıman kulağından şüphelenmiştim, akünün oralardan ses geliyor, şanzıman kulağıda akünün altında. servise gittiğimde bu video yu göstereceğim.

• ilkyYlmaz İ kullanıcısına yanıt
    Her aracında şanzıman kulağı vs sorunlu olur mı o da kafa karıştırıyor.

• Benim aracım 2021 Kasım çıkışlı T-Roc Highline. Aracımda "Software: 0278" görünüyor. Her yıl Volkswagen Erel'de yaptırıyorum periyodik bakımı. Özel olarak hiç belirtmemiştim güncelleme talebimi ama bu sene soracağım. Uzatılmış garanti bulunuyor bu arada.

Volkswagen Erel'de software güncelleme yaptıran oldu mu hiç acaba? Bulunuyor mudur onlarda yeni sürüm?

Araç orta ekranındaki hangi bilgi ile kablosuz bağlantı özelliğinin bulunup bulunmadığını anlayabiliyoruz? O bilgiye bakıp buradan yazayım.

• KRML kullanıcısına yanıt

Aracınızın teyp ünitesinin kablosuz carplay/android auto desteği var.

• strategos kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, yıl ve donanım bilgisi yeterli demek ki 🙂

Siz sanırım İstanbul dışındasınız, bu özelliğin açılması gizli bazı özelliklerin açılması gibi midir? Yoksa süreci farklı mıdır?

Ocak 2024 çıkışlı arkadaşımda 324 sürüm bulunuyor

Sadece yıl bilgisi yeterli, bütün donanımlarda aynı teyp kullanılmakta. Ben istanbul anadolu yakasindayim. Yapilan işlemler gizli özellik gibi,

Ama ben dün akşam itibariyle farklı bir yöntem ile yapmaya başladım  Android auto sıkıntısız çalışıyor. Apple telefonum olmadığı için henüz carplay test etme imkanım olmadı...

• 
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.