Castrol yerine ısrar edip motul koydurun. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
*** T-ROC KULLANICI KULÜBÜ *** (202. sayfa)
-
-
Garanti sonrası kendi yağınızı götürün. Tabi bazı bayiler bildiğim kadarıyla kabul ediyor ve not ediyormuş.
Multimedya yazılımı son sürüm 324 var ama yeni sürümü de çıktı deniliyor hangi bayilerde var veya gelecek belli değil.
-
Farklı yöntem Obd elevenla yeterli olur mu? Yoksa gizli bilgi olarak kalması daha mı iyi olur.
-
Kodlama ve yazılım yüklemesi yapıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Castrol 0-20 koyuyolar. Ben önceden bildirip yağı kendım goturmustum. 2000 lıra gıbı bıse farketmıstı.
-
Arkadaşlar iyi günler. Araç bagajdaki plastik aksanda fotoğraflardaki gibi bir sıkıntı oluştu. çözüm önerisi olan varmı Japon yapıştırıcısı veya benzer yapıştırıcı dışında ayrıca bagajda bir tane yay buldum kırılan parçadan düşen bir şey mi acaba iç kısımdan bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrah3366 -- 26 Ekim 2024; 14:52:45 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Donanıma gerek yok logoyu satıyorlar.!!
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sonunda RW 330 firmwarenin TPI'na bakabildim.
SD Creator parça n numarası 3G8.919.360.T'dir.
Servise güncelleme talebinde bulunun, firmware görünmüyor diye söylerlerse, bu numarayi söyleyin indirip, güncellemeyi yapabilir diye düşünüyorum.
Pandizotu tutan tırnaklar sanırım. Nerdeyse bizde kıracaktık orayı. Saçma tasarlamışlar. Pandizotu yukarı kaldırırken çok bastırmayın. Bence yapıştırmaktan başka çare yok. Yay parçanın altından çıkmıştır.
Kasım sonu veya Aralık da aracın bakımında aklımda sormak var.
Güncelleme içeriği hakkında bir şey gözükmüyor di mi? Çoğu geliştirenin dediği hata , performans düzeltmesi adı altında klasik cümle mi 😃
Baktım aslında diğer tarafada hani yay falan var mı diye göremedim. pandizot aslında bu parçaya bagaj kapalıyken de değmiyor bu parçanın tam olarak ne işe yaradığını açıkçası anlamadım. bagaja aşırı yükleme yaparken dikkatsiz davrandım kırdım sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrah3366 -- 27 Ekim 2024; 12:11:8 >
Her hangi bir şey gözükmüyor. Ama 0324 güncellemesinden 4gb daha büyük bir güncelleme...
Pandizotu yukarıya katladığında tutan parça o.
Bayağı varmış boyutu.
Kayseride kodlama konusunda yardımcı olabilecek forumdaş varmı
Aracımda kablosuz olarak Carplay&Android açık değil.
Bugün kabloyu bağlayınca multimedya nın üst kısmında WiFi açılsın mı diye sordu. Evet hayır gibi seçenek sundu. Evet'e tıkladım ama değişen bir şey olmadı. Ne mantıkla sordu anlamadım.
Ayarlar kısmına girdiğinizde WiFi menüsü gözüküyor mu aracınızda ?
🇹🇷🇹🇷🇹🇷 Tüm forumdaşların 29 Ekim Cumhuriyet bayramını ve cumhuriyetimizin 101. yılını kutlarım 🇹🇷🇹🇷🇹🇷
#strategos selam iOS ( apple ) için bir denediğinde olursa yazarmışsınız
2021 highline
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X