Şimdi Ara

*** T-ROC KULLANICI KULÜBÜ *** (203. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
10 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.300
Cevap
138
Favori
372.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Wi-fi?

Çalışıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • *** T-ROC KULLANICI KULÜBÜ ***

Sizin tüketim değerleri nasıl arkadaşlar biraz yüzümüz gülsün:)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Apple telefon ile kablosuz bağlantı yapiyor. Kısa süreli testlerde sorun yok. Apple telefonlarda konumda sapıtma yapabiliyor. Bunun içinde 10 ila 15 gun test yapmam lazim. Ama apple telefona sahip değilim...

• dobruca D kullanıcısına yanıt

Ben 7 litrenin altına neredeyse hiç düşmüyorum*** T-ROC KULLANICI KULÜBÜ *** 

• fr33b7y F kullanıcısına yanıt

Hayır gözükmüyor.

Merhaba, Aracımda gizli özellikler açık fakat kablosuz car play aktif değil. Daha önce yurt dışından usb almıştım ve onunla birlikte kablosuz android auto kullanıyorum. Lüleburgaz da yaşıyorum yukarıda mesajınıza istinaden yazdım. Nasıl yardımcı olabilirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arkin39 -- 30 Ekim 2024; 14:36:43 >
  • thelordof kullanıcısına yanıt

hocam herhalde tesadüfen gelmiştir.

• arkin39 kullanıcısına yanıt

özelden cevap yazdım mesajınıza.

Muhtemelen.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ilkyYlmaz İ kullanıcısına yanıt

yetkili servise gidebildiniz mi?

Yakın zamanda yetkili servise gidip yükseltme yaptırdınız mı?

• dobruca D kullanıcısına yanıt

Arabayı hep yokuş aşağı mı kullanıyorsunuz*** T-ROC KULLANICI KULÜBÜ *** 

• Şu site bilgileri doğru gösteriyor mu?

volkswagenforum.com
    2023 VOLKSWAGEN TIGUAN Technical Service Bulletins (TSBs) - Volkswagen Forum - VW Forums for Volkwagen enthusiasts
    https://volkswagenforum.com/forum/tsb_recall/tsbs/volkswagen/tiguan/2023

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gozcelik kullanıcısına yanıt
    Boşa atıyorum😂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 15 Kasım gibi 3. yıl periyodik bakımını yaptıracağım aracımın. Aracım 2021 Highline ve uzatılmış garantisi bulunuyor.

Yazılım yükseltme/güncelleme ile ilgili bilgi almaya çalışıyorum servislerden. Benim yazılım sürümüm "0278".

Avek Ümraniye, Erel Maltepe ya da Doğuş Oto Kartal'a gideceğim. Ancak yazılım yükseltme yapılıp yapılamayacağı ile ilgili kesin bilgi alamıyorum. Sizin aracınızda yükseltme ihtiyacı varsa yapılır diyen var, 2500TL ücret ile yapılır diyen var, tüm servislere yükseltme paketleri aynı anda gelir birinde varsa hepsinde vardır diyen var.

Aslında benim sorum 2021 Highline model aracı olup, yetkili serviste yükseltme yaptırabilen var mı? Varsa hangi serviste ve hangi sürüme yükseltme yapıldı acaba?

Cok teşekkürler,

• KRML kullanıcısına yanıt

Şuan son sürüm 0330. Ama, sizin şasede 0330 güncellemesi görünmüyorsa yapmaya bilirler.

Mevcut sürümünüz 0278 olduğu için 0330 olmasada 0324 güncellemesini yaptırabilirsiniz.

Ben o ücrete kablosuz carplay/android auto aktivasyonu ve 0330 güncellemesi yapiyorum*** T-ROC KULLANICI KULÜBÜ *** 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strategos -- 1 Kasım 2024; 13:25:39 >
  • 2021 ile 2023 model arası Troc, Tiguan, Polo, kodiaq ve karoq marka araçlarin teyplerine navigasyon aktivasyonu yapıyorum.

Yöntem daha çok yeni olduğu için aktivasyon ücreti biraz yüksek...
    *** T-ROC KULLANICI KULÜBÜ ***

*** T-ROC KULLANICI KULÜBÜ ***

• strategos kullanıcısına yanıt

Teşekkürler bilgilendirmeniz için.

Az önce Doğuş Oto Kartal'dan dönüş aldım ve araç için bir güncelleme olmadığını olursa bilgilendirilip çağrılacağımı söylediler. Yani benim aracım için bu sürümün üstüne bir yükseltme olmadığını söylüyorlar.

Ben 330 ya da 324 diye belirtmedim ancak direkt olarak, kontrol ettiğimizde bir yükseltme bulunmuyor diyorlar.

Bir şey değişip değişmeyeceğini bilmiyorum ancak güncel olmasını tercih ederdim tabi ki, hem de garanti süresi geçmemişken ücretsiz olarak yapabiliyorken.

• KRML kullanıcısına yanıt

Hocam, bazı yetkili sorun yoksa güncelleme yapmıyoruz diyor bazıları da güncelleme sırasında bir arıza olur diye cihaz değişmek işlerine gelmiyor olabilir.

Garantiniz varken ücretsiz şekilde güncelleme yaptırmanız hakkınız. 330 sürümüne güncellemezseler bile 324 sürümü yaptırın. 324 altı sıkıntılı olabiliyor. Şu anda bayilere 330 sürümü geldi. Ankara, Antalya gibi illere arayıp sordum , cihaz arayüzünden bir foto istediler. Kontrol edip gelmiş olduğunu dediler.

• thelordof kullanıcısına yanıt

Doğru söylüyorsunuz bu sebeple kaçınıyor olabilirler.

Ben de direkt fotoğraf atarak talebimi ilettim. Doğuş Oto ilettiğim cevabı verdi maalesef. Avek'ten dönüş bekliyorum. Bilmiyorum İstanbul ile ilgili bir durum olamaz herhalde. Fakat yine yaptıramayacağım gibi görünüyor.

• 
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.