< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
*** T-ROC KULLANICI KULÜBÜ *** (205. sayfa)
-
-
Ankara da Necati usta var. Onu tavsiye ederim. Kaygusuz Oto olarak sorgulayabilirsiniz. Ankara da iyi bilinir. Başka bir özellik için gitmişliğim oldu.
İstanbul da konu da ki strategos hocam var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler, bu bilgiyi de paylaşırım kendileri ile, yükseltme talep edildiğinde tutar belirtilerek ücret istendiğini söylerim.
Sağ arka koltuk tarafından gelen bir uğultu duymamıştım ama dikkat ederim haftaya Cuma gününe kadar ona da. Sağolun.
-
Multimedya yı 0330 sürümüne bugün yetkili serviste (garantili araç) güncellettim. Güncelleteceklerin bilgisine.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thelordof -- 4 Kasım 2024; 15:18:54 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangi serviste yaptırdınız acaba? Bir de araç donanım ve yılı neydi? Özel değilse
-
-
Bende Antalya Otomol'da garantiden far modülünü değiştirdim. Güncelleme hiç aklıma gelmedi. Tekrar randevu alayım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi root16 -- 5 Kasım 2024; 9:27:9 >
Evet ,4 saat civarına hallolur.
Sürüm nosunu söylemize rağmen güncellemediler multimediada sıkıntı olmadıkça güncellenmiyor diye. Peki güncellendikten sonra değişen bişi oldu mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bazı yetkili servisler nedense öyle diyor. Başka yetkili bayiler varsa veya yolunuz düşerse sorun derim.
Araç tesliminde eski sürümlerde yazılımda hata vs oldukça yeni sürüm çıkartılıyor denildi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thelordof -- 5 Kasım 2024; 1:3:22 >
Güncellemeler hata düzeltmesi içermekte, ama bununla ilgili bir detay bulunmuyor.
Güncelleme için ücret ödemeyi kabul ederseniz, yapacaklardır...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu yazılım güncelleme olayına bu kadar çok takılmayın arkadaşlar. Sonuçta yeni bir özellik geliyor ya da çok büyük bir hata var da o çözülüyor değil. Atıyorum arapça dilinde bir sıkıntı bile çıkmış olsa onu düzeltip yeni bir versiyon çıkartabilirler. Ya da atıyorum norveç radyolarının ikonları ekrana tam oturmuyordur da onu düzeltmişlerdir falan.
Güncelleme log'ları varsa bakmak lazım her iki versiyon arasında ne olmuş diye. Devam eden üretimlerde kolay kolay yeni özellik getiren büyük yazılım güncellemeleri yapmazlar. Çünkü hali hazırda çalışan sistem varken niye risk alsınlar? Büyük güncelleme büyük hata risklerini de beraberinde getirir. Varsa işte küçük düzeltmeler falan oluyordur ancak.
Bence hele ki para verip de güncelleyeceğim diye kasmayın kendinizi.
-
Merhaba , Ben aracı yeni aldım yeni kullanmaya başladım bilgisi olan yazarsa çok sevinirim ;
- Araç 2024 Troc Style paket , anahtar çebimde iken kapıdaki dokunmatık alan dan kapıları açabiliyorum ama , kilitlemek istediğimde aynı işlemi yapamıyorum keykless özeeliği sadece açmak için mi aynı lşekilde kapatamıyor muyım acaba ?
- Araç gösterge view tuşu ile sadece 3 farklı göstrge değişiyor farklı style paketlerinde çok güzel göstergeler bunları bende kullanabiliyor muyum acaba ?
- Radyo istanbul içinde sinir bozucu şekilde cızırtı yapıyor bu bir hata mı başına gelen varmı muhtemelen anten bağlantısı sağlıklı değil
şimdidden teşekkur ederim
4. anahtarsız çalışan arabaya neden sustalı anahtar verdiler ? daha önce 2018 passat vardı onda anahtar bunun gibi yandan sustalı değildi ilginç buldum açıkçası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AndKuc -- 11 Kasım 2024; 15:12:10 > -
Merhaba Hayırlı olsun.
Tam o modeli bilemiyorum tahmini cevap yazayım.
Kilitlemek istediğinizde kapı kolunu tutarak düğmeye basıyorsanız kilitlemiyor. Kapı kolunu tutmadan sadece kol üzerindeki düğmeye basın. Kapı kolunu tutunca (kol ile kapı arasındaki kısma bir el girince) kapı açılma işlevi olduğu için diye kilitlemiyor diye tahmin ediyorum.
view ile 3 farklı gösterge değişiyor. Eğer geniş göstergelerdense bazı view'larda sol ve sağda çıkacak ek bilgileri multimedia üzerinden değiştirebiliyorsunuz. solda cruise control, sağda kalan benzin gibi.
Diğer başka görünümler ise yazılımsal müdahale ile yapılabiliyor. renk ve hız göstergesi şeklinin değişmesi gibi şeyler.
İstanbul gibi bir yerde çızırtı yapıyorsa sorun vardır bence. Otomatik olarak sonraki istasyona geçtiğinizde zaten mümkün olan en iyi sinyali yakalar. Yine de cızırtı varsa bir göstermeniz gerekebilir.
Millet sustalıyı seviyor nedense:) Bende reno varken yedek fiziksel anahtar da için de olmak üzere kart şeklinde bir anahtarım vardı. Sorunsuzca cepte taşıyordum. Bu anahtar maalesef cepte hem ağırlık yapıyor hem de kötü duruyor. Bu anahtarın içindeki anakartı alıp görselliği daha iyi olan başka kartlara aktaranlar var. Ama ne kadar sağlıklı bilmiyorum.
-
Öncelikle hayırlı olsun.
Radyo her yerde cızırtı yapıyosa bı problem vardır ancak benım deneyımlerıme gore sabıha gokcen cevresı kı buna pendık-velıbaba tarafları da dahıl bı cızırtı oluyo. yoksa kadıkoy uskudar besıktas gıbı yerlerde zaten cızırtı hıc duymuyorum .
-
Temmuz ayından itibaren satılan araçlardan aldıysanız gistergeniz life paketteki gibi tek ibreli kadrandır. Diğer önceki Style görünümlerini kullanamazsınız.
Kilitlerken sadece kolun dışına dokunun. İçine el sokmayın.
Fiziki anahtar olması pil bitmesi veya anahtarın fiziksel hasarlanması sonucu anahtarsız çalıştırma sisteminin işgörmemesi durumlarında araca girmenizi sağlar ancak anahtar şekli daha şık olabilirmiş.
Cızırtıya fikrim yok ancak servise sorsanız iyi olur. Pek normal gelmedi.
arkadaşıma araca bakması için anahtarı verdim, bana neden yedek anahtarı yanında taşıyorsun diye sordu :)
ne alaka ? dedim
e dedi bu sustalı, normali nerde :)
-
Benim eski Reno'nun yedek anahtarı da kart gibiydi.
Zaten yedek farklı asıl farklı olmamalı. Bir anahtar ailenin bir üyesine diğeri diğer üyesine ait olabilir. Mesela koltuk ve ayna ayarını arabanın açıldığı anahtara göre yapan arabalar var.
Şu güzelliğe bak
-
Bu yakıt pompasındaki ses için (yabancı forumlarda aktif kömür pompası demişler) 2dir arabayı veriyorum duymuyorlar. Değiştirmesek sorun çıkar mı ilerde?
Aracınız hayırlı olsun. Kaça aldınız ve ek donanımlar var mı? Listesinin ne kadar altına iniyorlar merak ettim. Ama şu gerçek ki ederinin çok üzerinde bir fiyatta araç. Millet ne donanımlar veriyor da şu araçta daha sabitleyici yok. Vw sonunu nokia gibi yapacak. Bu araçta elimizde patlayacak die korkuyom😅 gönlümde tiguan var ama orta pakete geçmek içinde trocun üzerine en az 1 milyon koymak lazım. Tiguanda etmez o kadar. Pofff
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X