|
*** T-ROC KULLANICI KULÜBÜ *** (207. sayfa)
-
-
Multimedya sürümünüz nedir? Hangi üniteydi sizde ki?
-
Hocam ben aracı 2023 nisanda aldım en son mart ayında götürdüm bayiye o ara güncellediler hatırlamıyorum kaç olduğunu 2023 Ekim ayında da Multimedia iç ünitesi değişmişti dediğim gibi yaptıkları bir şey yok sorun göremedik deyip gönderiyorlar 30 bine gelmek üzere bakıma gideceğim belki konu hakkında çözüme ulaşan biri vardır diye yazayım dedim ama anlaşılan çözülememiş -
Şu an 0330 sürümü mevcut. 0324 varkende 0330 varkende sıkıntı yaşamadım. -
Şimdi baktım 324 müş bu sorun çok kişide yok yada var i aracı stop etmeden 4 saat süren kişi sayısı az o yüzden farkında değiller bende senede 2 -3 kez uzun yol yapıyorum o zaman oluyor sık mola verirsem olmuyor uzun çalışmadığı için -
İlginç vallahi -
2024 ekim çıkışlı t-roc life aracım için cruise control ve acc taktırmak istiyorum. bilen var sayardımcı olur mu?
-
Merhaba 2. yıl veya 30 bin bakımı yaptıran var mı son zamanlarda. Motor yağı Tüm filtreler ve fren hidroliği değiştiriyorlarmış 13 civarı bir fiyat verdiler -
Fren hidroliği yaptırmadım istemiyorum dedim. Geri kalanı yaptılar. İzmir bayilerinin hepsi tek bir ağız gibi 12 küsür diyordu sonra indirim yapın die zorlayınca hepside 11200 diyordu. Daha bu ayın ilk haftası yaptırdım -
Uygulamada yüzde 30 indirimli haliyle 5550 yazıyor indirimsiz olsun 9000 hadi. 11000 ler nasıl çıkıyor -
Fen hidroliği olmadan bana da aynı fiyatları verdiler hocam demekki hepsi ağız birliği yapıyor -
Fren hidrolik değişimi tercihen bize bırakılıyor mu? Değiştirmeyince garanti kapsamından çıkarmasınlar.
-
Fren sistemi sadece garanti dışı kalıyor, örneğin şanzıman da olan sorunu garanti kapsamında yapıyorlar yine -
Bende değiştirmedim, sıkıntı olur mu dedim, fren mesafen uzar dedi. Fren yağınının rengini kontrol ettim, kararma eksilme yok pırıl pırıl. Nemlenme olduğunu da zannetmiyorum, değiştirmedim o yüzden. Motor yağı için tekrar edeyim ayrıca, garantiden sonra castrol koymanıza gerek yok. Alın motul lqui moly falan, bunları koyun.
-
2 yaş üstünde indirim var. -
Merhabalar, Kasım 2024'te aldığım T-ROC'ta arabayı her çalıştırdığımda bir uyarı sesi duyuyorum ve aşağıdaki uyarıyı alıyorum:
- Bu bölge için veri yok. Trafik işareti asistanı, bulunulan ülkede çalışmıyor.
Sürücü asistanı ayarları menüsünden Hız uyarısı seçeneğini orta ekrandandan devredışı bırakmama izin vermiyor. Eğer kadrandan direksiyondaki tuşlar vasıtasıyla devre dışı bırakırsam da arabaya bir sonraki binişimde tekrar aktive olarak geliyor.
Arabayı her çalıştırdığımda bu uyarıyı almamak için yapılabilecek bir şey var mı?
-
ben yaptıralı 2 aya yakın oluyor 9.800 gibi bir rakam istediler çok uçuk bir rakam gibi geldi, dışarıda 1.850 liraya yaptırdım aynı yağı koyup aynı filtreleri taktılar. 2 yılı geçti garantisi bitti diye nasılsa gerek duymadım bu sene bayi servisine götürmeye
-
Trafik işareti tanıma turkiyede çalısabilir hale getirilebilir. Ama bunu yapabilmek için öncelikle SFD kilidini açmak gerekiyor. Buda şuan için maliyetli...
-
Yeni kasa troc artık çıksın. Araba değiştirmek istiyom her ne kadar demode bu kasadan şikayet etsende modern bir troc nasıl olur diede merak ediyorum. Yeni nesil trocun 15 cm daha uzun olacağını duydum. Eğer öyle olur ise be gerek tiguana vs. Tam kararında bir araç olur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X