Şimdi Ara

*** T-ROC KULLANICI KULÜBÜ *** (209. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Organikse , interhaci
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir (3 Mobil) - 6 Masaüstü4 Mobil
5 sn
4.192
Cevap
133
Favori
359.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
90. Sırada  bugün en iyi #47
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2020 Troc 1,5 Aracım 64binde, servisten bilgi almak için aradım triger seti ile pompanın değişmesi gerektiğini söylediler. Bu kilometrede sadece bu değişimler yeterli midir ?

• ugarb kullanıcısına yanıt

Kırmızı ışıkta beklerken güzel oluyor bu özellik. öndeki hareket edince otomatik motor da çalışıyor.

Ancak gel gelelim bizim milletin bir sonradan sıkışma huyu var. Kırmızıda duruyor, sonra 2-3 metre daha gidip öndekinin totosuna yapışıyor. Onun arkasındaki de aynı şeyi yapıyor, onun arkasındaki de. Arkadaş baştan ona göre belli bir mesafede dur. Sonradan da adamın totosuna yapışma.

Acayip kıl oluyorum bu duruma. Bazen önümde bir arabalık boşluk oluyor, motor da stop etmişse gitmiyorum. Ne start-stop yaptırıp duracağım arabaya:)

Sıkışık trafikte stop-start olayını direk kapatıyorum ben. 20 defa stop-start yapması o arada kazanacağı 50 gram benzinden daha çok masrafa ileride sebep olabilir gibi geliyor bana. Hatta yazılımda mümkün olsa araç ilk çalıştığında stop-start olayını kapalı duruma getirirdim. Ama yazılımla olmuyormuş maalesef. O düğmenin ilk enerji geldiğinde otomatik tetiklenenini yapmışlar hatta:) Düğmeyi değiştir kurtul bu dertten diyorlar:)

• gozcelik kullanıcısına yanıt

İşte bu sebeplerden yazılımla kapattım ben. Öndeki araç hafif hareket edince motor artık çalışmıyor. Komple kapatmadım.

Akıcı yoğun trafikte bende kapatıyorum start stop'u diğer kullandığım araçta da öyle.

Yazılımla komple kapatılabiliyor diye biliyorum, menülerde gördüğümü hatırlıyorum.

• Murat645 M kullanıcısına yanıt

Benzin pompası beş para etmez! Yukarlarda defalarca yazdım bu durumu. Çok şikayet eden var. Sırf t-roc özelinde değil ayrıca. Bende muadil bakıyorum bu aralar. Servis çok yüksek fiyat isteyecektir ve işin garibi sorunlu olduğunu görüyorlar ama hiçbirşey yapmıyorlar!

• Merhaba aracım 2022 model. Yaklaşık 1,5 senedir her kullandığımda gelen elektronik bir bip sesi var. Geçen sene servise gittiğimde sebebi bulamadı ve o ses devam etti. Bu sene kendim seyir halindeyken cep telefonu ile sesi videoya kaydettim ve servise gönderdim. Servis Almanya merkez ile görüşüp garanti kapsamında değişim yaptığını söyledi ancak araca ilk binişimde aynı sesin olduğunu ve problemin çözülmediğini gördüm. Yeni video çektim ve servise ilettim. 2 yıllık garanti süresinin dolmasına az bir vakit kaldığı için neler yapmamı tavsiye edersiniz? Teknik olarak bu problemi yaşayan oldu mu? İdari olarak süreci nasıl yönetmeliyim? Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
  • Astev34 A kullanıcısına yanıt
    Kaydettiğiniz videoyu buraya da atar mısınız

• MacroPhageAB M kullanıcısına yanıt
    Paylaştığım videonun ilk 3 ve son 3 saniyesinde uzun bir bip sesi, ve 19.saniyesinde bip sesi duyacaksınız.
    Bu işte meşhur yakıt pompası (yabancı forumlarda aktif kömür pompası) uğultusu. Heralde her 3 araçtan birinde var. Ses geldiğinde ayağınızı gaz pedalında aynı yerde tutarsanız sürekli gelmeye devam eder. Bende de mevcut. Servise götürdüm tabiki duymadılar. Garantisi devam ediyor güya. Yaklaşık 2bin devire yakın yerde hafif gaz verirken oluyor. Daha fazla yada daha az gaz verirken kayboluyor. Tavsiyem yok bende bilmiyorum nasıl yaklaşmak gerekiyor. Kimisi değiştirdikten sonra da devam ettiğini söylüyor. Üretilen gaz pompası dandikmiş. Değiştirdikleri parça de sıfır araba üzerinde gelenden farkı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacroPhageAB -- 8 Aralık 2024; 18:11:52 >
  • MacroPhageAB M kullanıcısına yanıt

Değiştirdiklerine bile inanmıyorum, değiştirir değişirmez bir pompa ötmez kardeşim!

Nasıl bi garanti anlayışı bu? Hata var ama başının çaresine bak!

Bende de mors alfabesi sesi geliyor kesik kesik bipli. Sessiz bi yerde park ederken daha net duyuluyor
  • Yarın sabah servise gidince gelişmeleri yazarım.
  • 2022 mayıs trafiğe çıkışı olan 22 model aracımı 3. Bakımına 30 bin km de yetkili servis olan Ankara Eskihisar vw e götürdüm. 2. yaş indiriminin yanısıra extra indirim yaptılar ve vale hizmetlerinin olması tercih sebebim oldu.

Yag bakimi
    Fren hidrolik değişimi
    Cam tavan bakımı
    Rot ayarı

Yapıldı, hava ve polen 2 bakimda bir değişiyormuş değiştirmediler. 8671 lira ödedim total de. Yazılım güncellemesi de rica ettim cihaz dolu exper yapılması lazim vb gibi bir dolu bahane sıralayarak yetiştiremeyeceklerini belirttiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi interhaci -- 9 Aralık 2024; 22:25:23 >
  • interhaci İ kullanıcısına yanıt

güzel fiyat.

Vale hizmetinizde aracınızı istediğiniz yerden mi alıyor?

• thelordof kullanıcısına yanıt
    Ankaradaki diğer yetkili servislerdende fiyat aldığım zaman güzel fiyat evet.
    Vale adresden gelip alıyor aksamda adrese getiriyor ücretsiz olarak. Bence aynı bölgedeki servis çalışanı sabah işe giderken alıp akşam da işden dönüşte bırakıyor
    Aracı teslim alırken fotoğraflar vs çekilip sürmeden önce direksiyona , Dsg kolu üzerine, koltuğa koruma kılıfları da takıyorlar mı?
  • thelordof kullanıcısına yanıt
    Teslim alirken resimlerini çekti evet. koruma kilifi takmadi yanımda bence servise girerken takiyorlar o kilifları. Araçta yol takip kamerası var sanırım kontak açık çalışmışlar tüm aşamalar kayıt altında :D
    Yağ değişim işleminde de kontak açık yapan da duymamıştım. Acaba aküyü mü şarja bağladılar ?
  • aracı stop ettikten sonra 5-10 sn kadar zınlama sesi geliyor arabadan bu ses normal mi? benzin pompası sesi dedikleri ses bu mudur acaba?

• 
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.