bu sabah doğuş oto kartala 2. bakım 20k da aracı götürdüm. 14k teklif verdiler, maalesef aracın yaşının dolmasına 10 gün olduğundan zubizu indiriminden faydalanamadım. %10 işçilik indirimi yapıldı sadece. aracın garantisi de 10 gün sonra dolacağından beklemek istemedim, yazılım güncellemesi vs. de yapılacak ama fiyatlar uçmuş resmen :( Bu arada garanti uzatma da yapılabiliyormuş +1 yıl uzatım 9 taksit 59 bin tl, +2 yıl 9 taksit 110 bin civarı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msgz44 -- 26 Kasım 2024; 9:43:36 > |
*** T-ROC KULLANICI KULÜBÜ *** (208. sayfa)
-
-
Hocam servisler de şu şekilde bir uyanıklık var. Garanti 2 yıla dolduğu için 2. bakım ile garanti bitimi arasında az bir süre kaldı ise çamura yatabiliyorlar o sebeple 2. bakım yetkili serviste yapılacak ise 1.5 - 2 ay önce götürülmesini tavsiye ederim.
Garanti uzatmada aslında mevzu şu firma sizin adınıza parayı işletiyor ve günü geldiğinde ihtiyacınız olur ise bu fon dediğimiz yerden kullanılabiliyor onun yerine belirtilen tutardaki ücreti sizde yatırım anlamında dğeerlendirirseniz daha mantıklı olacağını düşünüyorum.
-
bu arada araca yazılım güncellemesi yapıldı. 0324 olan sürüm 0330 a yükseltilmiş.
-
Nasıl yükselttiler? Sadece istem mi yaptınız? -
car play de donma oluyor ara ara telefonu görmüyor dedim yükselttiler.
-
2024 troc r line aracımda d modunda ekranda sadece D ibaresi var, spor moda aldığımda s1 s2 s3 vb. bilgileri görebiliyorum. Sebebi nedir acaba?
Güncelleme: Müşteri temsilcisiyle şimdi konuştum. Yeni yazılım böyleymiş vites bilgisi sadece spor ve manuel modda gözüküyormuş. Çok saçma bir uygulama.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memati85 -- 28 Kasım 2024; 9:40:21 > -
Dostlar 2022 model aracıma silecek alacağım, ön arka.
Aldığınız memnun kaldığınız uzun ömürlü bir ürün var mıdır? Link paylaşırsanız çok memnun olurum.
-
Hocam bu bahsettiğiniz 324 ve 330 versiyonları için mi. Öyleyse güncellemeyelim. Yoksa bu 2024 rline için mi geçerli -
Yeni gelen modeller bu şekilde geliyor ama güncellemede etkilenip etkilenmediğini müşteri temsilcisine sormanızda fayda var.
-
Bir önceki aracımda sileceksepeti.com adresinden boschun orjinal sileceklerini almıştım. Ürünü aynı gün kargoya veriyorlar. Bir inceleyin isterseniz.
-
Arkadaşlar aracımla yavaşlarken dörtlüleri yakarsam ön cama vuran fanlar açılıyor. Hep mi böyleydi sonradan mı oldu anlayamadım ama artık eminim hangi durumda olduğunu. Sizlerde de oluyor mu yoksa bu standart bir durumda. Hen mi bilmiyorum -
Klima dokunmatik belki eliniz çarpıyordur -
Hocam ne el çarpması😅 defalarca kez gözlemlediğim birşey. Lanet olsun ki garanti bittikten sonra farkına varabildim işleyişin. Yavaşlayıp dörtlüleri açtığım anda fan hızlanıyor ya da başlıyor -
Elektriksel hata gibi. Obd cihazı varsa bir bakın bakalım.
-
Artık gelecek seneki bakıma kadar elletmem. O zaman bedavadan hallederlerse ne ala yoksa salla -
Kış lastikleri için ideal hava basıncımız kaç olmalı? -
Yoğun trafikte start-stop kullanıyorsanız, öndeki araç hafif hareket ettiğinde motor tekrar çalışıyor. Kodlama ile iptal ediliyor.
Mib3 üniteden mi bilmiyorum ama kablosuz android auto da kopmalar oluyor. -
Start stop yaparken mi kablosuz da kopma oluyor?
-
😀Hayır, ekstra bilgi olarak söyledim onu.
Birbirinden bağımsız şeyler.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X