Şimdi Ara

*** T-ROC KULLANICI KULÜBÜ *** (206. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.193
Cevap
133
Favori
359.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
86. Sırada  bugün en iyi #47
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu dsg sorunları için iyi niyet garantisi, garanti bitiminde geçerli mi hala?

• Sırf hız sabitleyici olmaması bile Troc alınmama sebebi
    Millet ACC seviyesinde şimdi
  • MacroPhageAB M kullanıcısına yanıt

Yakıta etkisi olur diyorlar. Ayrıca araçta iğrenç bir uğultu oluyor. Serviste tepkinizi gösterin. Duymamaları falan hikaye, klasik cevaplar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugarb -- 16 Kasım 2024; 22:12:24 >
  • Balatadan gelen ses için 6. Aydan sonra garantiden ücretsiz değiştiren var mı bana 6 aylık garanti geçerli demişlerdi ilk bakımda yakınlarda 30 bin bakımına gideceğim daha 2 yılım dolmadı sormak istedim birde malum silecekler sorunlu en kaliteli hangisidir dışardan alıp taktırabileceğim kullanan kişilerden bilgi alabilir miyim ön ve arka
  • Son olarak uzun yolda tahmini en az 3-4 saat aracı hiç kapatmadan sürdüğümde Multimedia kapanıp açılıyor servis çözemedi bu sorunumu araç kalacak denildi bıraktım aracı sorun göremedik deyip gönderdiler bende kısa mesafede olmuyor uzun yolda oluyor dedim onlarda uzun yol testi yapamadıkları için öyle kaldı güncelleme ve iç üniteyi değiştirmişlerdi ama düzelmedi başına gelen çözüm bulan var mı uzun yola senede 2 kez çıktığım için çok üstüne düşmedim bende
  • fatih2015 F kullanıcısına yanıt

Çözmezler, çözemezler ancak sorunu biliyorlar emin olun. Benim de servis kaydım var konuyla ilgili. Neyse gece gece ağır konuşmayayım...

• İstanbul Erel'de 3. yıl periyodik bakımını yaptırdım Cuma günü.

Yapılanlar ve fiyat alttaki gibi.

Yağ filtresi değişimi

Motor yağı değişimi - Castrol 

Cam suyu - 83 TL

Sızdırmaz conta/kartel tapası

Açılır tavan temizliği ve kontrolü

Parça ve işçilik (motor yağı hariç) için %20 indirim var

7824 TL - 3 Taksit

Sürüm yükseltme talebim de uzatılmış garanti kapsamında ele alındı ve ücretsiz yapıldı. Sürüm 0278'den 0330'a yükseltildi. Tabi bunun yapılabilmesi için bir sorun olması gerekiyor dediler, Almanya'dan onay alınması için. Ara sıra donma gerçekleştiği yazıldı ve onayı ile güncelleme yapıldı.

08:30'da teslim ettiğim aracımı 16:00'da teslim aldım.

• ugarb kullanıcısına yanıt
    Şikayetvardan da yazdım sonuç alamadım aracı getirin deyip aynı şeyleri söylediler gittiler yoğun çalıştığım içinde devamlı gidemiyorum öneriniz nedir kabullenmek mi yok mu başka bir yolu teşekkürler
  • KRML kullanıcısına yanıt
    2022 mayıs tescilli aracımın 3. Bakımına bin kilometre kaldı. Şuan 30100 kilometre de. Servisle görüştüğüm de fren hidrolik değişmesi gerekiyor dedi cam tavan bakimini hiç eklemedi bende
    Hocam indirim standart yapılıyor mu? Yoksa referans mı gerekli?
  • interhaci İ kullanıcısına yanıt

2021 Kasım da teslim almıştım ben aracımı.

2023 yılında yapılan 2. periyodik bakımda fren hidroliği değişti. Cam tavanın ilk bakımı, temizliği, kanal açması, yağlaması yapıldı. Cam tavan olayı gittiğimde söylendi bu arada, önden telefon ile görüştüğümde belirtilmemişti.

Bu Cuma günü yani 2024 yılında yapılan 3. periyodik bakımda ise fren hidroliği değişmedi.

• dropby23 D kullanıcısına yanıt

İndirim Volkswagenim uygulamasını indirmiş olanlara ve 3. periyodik bakımını yaptıranlara standart olarak yapılıyor diye biliyorum. Benim bir referansım yoktu. Zaten 3 farklı servisten aldım fiyatı tamamı aynı fiyatı verdi.

• fatih2015 F kullanıcısına yanıt

Valla klasik cevap ama BURASI TÜRKİYE! Hangi servise gittiniz bilmiyorum ama doğuş ile ilgili tecrübelerimi çokca paylaştım burda. Garantide yapmayız, garanti bitince gelin bakalım derler. İşin özü bu.

En son şiddetli tepki göstermiştim, servis müdürü beni haklı buldu ancak elimden bişey gelmiyor dedi. Saçma sapan bi durum.

Zamansızlık tabi hepimizin sıkıntısı. Doğuş çalışanı bir arkadaş "elindeki belgeler yeterli, mahkemeye ver" demişti.

İzmirde, garantiden arkadaşımın passatı bozulmuş. Firma istanbula git demiş. Araç garsatide ise sahibi sizsiniz demiş, almam aracı demiş ve işlemi yapmışlar. Oturduğum bölgede tesafüf tanıştığım bir arkadaşa (tabi o zaman aracın acemisiyiz) sorunlardan bahsettim.Kendisi 2020 de kavgayla polo aracını doğuşa iade ettiğini söyledi.

Vel hasıl zaman ayırıp uğraşmak ve tepkiyi yüksek perdeden iletmek gerekli. Almanyaya yazın ama onlarda aynı.

Sonunda güncellemeyi bayinin biri yapmasına sevindim.

Benim de bakım yaklaşıyor. Cam suyunu fiziki şişe de mi yoksa kendileri direkt araca mı ekliyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thelordof -- 17 Kasım 2024; 23:13:12 >
  • thelordof kullanıcısına yanıt

Geçen sene 2. yıl bakımındaydı sanırım, aracı teslim ettiklerinde yeni parça kutularını, boşlarını teslim etmişlerdi. Orada Volkswagen marka cam suyu şişesi de vardı, tamamı bitmemiş biraz daha vardı dibinde.

Bu sene böyle bir boş şişe teslim edilmedi. Ama size şişeyi dolu vermiyorlar kendileri dolduruyorlar, artık şişeden ya da daha büyük bir kaptan bilemiyorum.

Açılmamış olarak 1 litre şişeyi vermelerini teklif edeceğim.
    Bakımda cam suyunu çıkartmalarını isteyip kendiniz doldurabilirsiniz. Garantiyi bozan bir durum değil nede olsa
  • interhaci İ kullanıcısına yanıt
    1 litresi 100TL sanırım. Bir de konsantre diye biliyorum.

Cam suyu 86.5 TL ve indirim ile 70 TL ye geliyor. Yüksek bir tutar olsaydı ben de koydurmayacaktım.

2 yıldan sonra sizin dediğiniz gibi daha da düşüyor.
  • 
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.