< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
*** T-ROC KULLANICI KULÜBÜ *** (197. sayfa)
-
-
üstadın daha önce belirtmiş olduğu kodlamaları yaptım tape e navigasyon ve WiFi geldi fakat WiFi etkin tickini atamıyorum.dışarı çıkınca kapılar kitleniyor(aynalar katlanmıyor çözemedim)
göstergede değişiklik yaptım.
deponun ne kadar yakıt alabileceği gösterme
gibi bazı özellikleri de aktif ettim.
ambiyans kodlama için müsait bir zamanda deneyeceğim aküyü yormayalım :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fr33b7y -- 22 Eylül 2024; 12:6:2 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün yine çalışmayan wifi yi kapatayım dedim, yine bluetooth gitti! Backup almıştım çok önce ama carscanner da backup tan geri yükleyemiyorum. Dosyayı seç dediğimde seçemiyor backup dosyasını.
Çözüm?
Çok ta fazla eklenecek bişey yok bence. Gösterge temasını değiştirdim bende, en hoşuma giden bu oldu. Ayrıca araca her bindiğimde "lane assist" otomatik açık oluyordu önceden kapatsam bile. Şehir içi kullanımda tehlikeli özellik bence. Kodlamayla bundan kurtuldum. Artık araca binince otomatik aktif gelmiyor.
Obdeleven haricinde motor şanzıman cart curt gibi şeylerle oynamayı doğru bulmuyorum. Carscanner iyi program olsa bile, uyduruk elm cihazlarla bu işi yapmak doğru gelmiyor bana. Ben bu kötünün iyisi olarak "çift anakartlı" dedikleri elm cihazını kullanıyorum. Programdan sanırım, bluetooth sıkıntısı yaptı. Düzeltemiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugarb -- 15 Eylül 2024; 2:9:36 >
Hocam bu ürünü Trendyol da satan biri vardı sordum cevap dönsün size haber edeceğim
Life modellerde video oynatma varmı arkadaşlar? Varsa hangi formatta video oynatıyor?
-
Far yükseklik ayarı hatası için vw almanyaya sitesinden mail yazdım, yazılım güncelleme üzerinde çalışıyor musunuz Türkiye distribitörü bu şekilde bilgi verdi dedim ancak beni tekrar doğuş otoya yönlendirdi. Net cevap alamadım.
Halen hata almaya devam ediyorum ancak yukarıda soran arkadaşlara cevap vereyim, hata alırken 2 far ve uzunlarda sorun yok normal çalışıyor, hatta uzun far asistanı açık şekilde uzun yola da çıktım sorun yaşamadım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Wlan aktif olması için gps antenini takın bir kaç km arabayı sürün...
Kapıların otomatik kitlenmesinde; anahtarı arabanın içinde unutmayın. İşlem yapılan biri unutmuştu. Kapılar kilitlendi ve yedek anahtar ile açabildi.
Bir kaç örnek kodlama aşağıda verdiğim dosyada mevcut. Kodlama ile aracınıza verebileceğiniz tüm zararlar sizin sorumluluğunuzda...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strategos -- 16 Eylül 2024; 13:33:12 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Teyp ünitesini bu parça ile sökebilirsiniz...
dosya için teşekkürler hocam, güzel özellikleri varmış müsait bir zamanda denerim ihtiyacım olanları.
-
Yukardaki link çalışmıyor sanırım.
Bir bilgi daha carscanner için. Bu yazılımda bug var bana göre, yada kullandığım elm cihazında. Offroad menüsünü aç dedim. Gitti navigasyon menüsünü açtı.
Linki tekrar düzenledim.
-
VIM için parametre yüklemesi gerekiyor. Onuda ODIS veya Carscanner ile yapabilirsiniz...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strategos -- 16 Eylül 2024; 14:44:54 > -
tamamdır hocam teşekkürler
-
Mrb Arkadaşlar, aracım 1.5 yaşında anahtar pili değiştirin uyarısı geldi. Kısa sürede biten oldu mu? Garanti kapsamında mıdır?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende Sayın üstadlara ve değerli forumdaşlara aynı soruyu sormak isterdim, geçen ay 2021 highline Troc aldım eşime . 2nci el 8700km de temiz araç olunca alıp geçtim. Lakin 2 sorum var 1) Emrah3366 nın sorduğu soru ; elektrikli bagaj sadece bagaj kapağındaki düğmeden mi kapatılabiliyor?
2) geri vites kamerasında yanaşma derecesini gösteren klavuz çizgiler direksiyon açısına göre sağa sola dönüyor mu ?
Bizdeki sabit çizgi belki kamera sonradan takılmıştır diye düşündüm de?
Bilenler , bu model araca sahip olanlar cevaplarsa çok seviniriz…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
1.5 yıl normal bir süre bence. Tüketim ürünü olduğu için garanti kapsamında olacağını sanmıyorum. TV kumandasının pili bitince garantiden serviste mi değiştiriyorsun
Bir çok AVM'de satılıyor pilleri. Özel bir pil türü değil. Bu arada Duracell marka pil almanı öneririm. Harbi uzun dayanıyorlar.
-
Bencede 1,5 yıl normal ama kullanıma göre değişecektir, soğuk da olumsuz etkiliyor pili buarada. Pil silecek lastik balata gibi malzemelerin garantiden değişimi zor. Yılbaşı gibi Migros dan kodak marka 5 li pili 45 liraya aldım kendim değiştirdim. Şuanda da migros da duracell 2 li 94 lira. Servise gidip uğraştığınıza değmez
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi interhaci -- 23 Eylül 2024; 10:5:28 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X