Şimdi Ara

T.TELEKOM'DAN TURKCELL'E GEÇTİM PİŞMANIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynı sekilde 2 tt hattimi turkcelle tasidim. Evde cekmiyor resmen cam kenarlarinda konusuyoruz. Tt 4.5g full cekiyordu. Acikcasi bende pisman oldum. Izmirde tt daha iyi cekiyor. Musteri hizmetlerinin yapabilecegi hicbitsey yok. 7 yil once evde cekmiyor diye tasimistim 7 yilda hicbirsey degismemis. Izmirin merkezinde turkcell tt den acikara kotü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boyzof

Yazılanlara bakmayın, musteri hizmetleri hiçbir çözüm sunamaz bu konuda. Kısa vadede cozulmez sorununuz, çekim sıkıntısını bildirseniz de.

Antalya da 3G çekim sıkıntısına 2. gün çözüm getirdiler ve odamda 3G cekmeye başladı.
    Navigasyondan bakıp koordinat bildirmek yeterli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • boyzof B kullanıcısına yanıt
    Hocam ben cekim problemi belirttigimde 1 hafta icinde adresime gelip olcum yaptilar, anten acilarini degistirdiler ve sorun aninda cozuldu. Bolgeye gore degisebilir elbette ama Telekom'dan (o zamanlar Avea idi) benim gordugum kadari ile daha iyiler. Konuyu acan arkadas gibi Avea 2 ayda cekim sorununu cozmeyince numarami tasimistim ben de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ike kullanıcısına yanıt
    sorunun nedeni telefonun olmasın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutankenshta

sorunun nedeni telefonun olmasın?
    quote:

Orijinalden alinti: tutankenshta

sorunun nedeni telefonun olmasin?

Alakası yok, T.T. neden süper çekiyor peki?
  • Ike kullanıcısına yanıt
    devletten aldığı paracıklarla daha çok baz istasyonu kurmuştur tabi belediyelerinde baz istasyonlarını kurmaya engel olmamasındanda full çekiyordur... Bornova'da sokakta full çekiyor full hızda...TURKCELL kullanıyorum... 3G değil HSDPA versiyonu...
  • tutankenshta kullanıcısına yanıt
    Siyasi görüşünü kendine sakla hafız, burası yeri değil konu dışına yazarsan alttan alttan mesajlarını orda kendine eş dost bulabilirsin. Ben burda yardımcı olabilecek arkadaşlara açtım konuyu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ike

Siyasi görüşünü kendine sakla hafız, burası yeri değil konu dışına yazarsan alttan alttan mesajlarını orda kendine eş dost bulabilirsin. Ben burda yardımcı olabilecek arkadaşlara açtım konuyu.

• quote:

Orijinalden alıntı: hidrojenperoksit

Aynı sekilde 2 tt hattimi turkcelle tasidim. Evde cekmiyor resmen cam kenarlarinda konusuyoruz. Tt 4.5g full cekiyordu. Acikcasi bende pisman oldum. Izmirde tt daha iyi cekiyor. Musteri hizmetlerinin yapabilecegi hicbitsey yok. 7 yil once evde cekmiyor diye tasimistim 7 yilda hicbirsey degismemis. Izmirin merkezinde turkcell tt den acikara kotü.

türkiyede işler kolay kolay değişmez
  • ogameci kullanıcısına yanıt
    Bi alo demem yeter kurulsal firma olunca paşa paşa ilgileniyorlar

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    telekomda özelleştirilmedi mi ki ?
  • ogameci kullanıcısına yanıt
    Özelleşsin bişi değişmiyor ki

• Daha kırsalda 3gsi yok Telekom şehir sınırından ciktin mi olay bitiyor.Mezrada bile Turkcell 3g çekiyor hala laf atıyorsunuz

• köfteciŞakir kullanıcısına yanıt
    Yav he he.

• Güney marmarada test ettiğim kadarı ile Türk Telekom hız olarak ve çekim olarak hepsinden önde. Çanakkale bursa yalova kocaeli de hız testi yaptım. Türk telekom diğerlerinden daha iyiydi. Ben sarıyerde oturuyorum şu anda. Burda pek fark yok.

• Bursa Çanakkale eceabat enez keşan kırklar eli köylerde 3g var ilçeler 4g de var kırklarelindeyim piknkyeri de 4g var gelişmiş şaşırtıcı

• Istanbulda da sinyalin zayif oldugu yerlere ciddi yatirim yapmaya basladilar son 1 2 aydir. Kapali alan cekimi baya iyi. 900 mhz ile baya iyi. Hiz konusunda da cok memnunum.

• köfteciŞakir kullanıcısına yanıt
    Sınıra yakın koylerdeyim
    Bu mesaja eklenen görseller:

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Yasak yazanlar çekmiyor mu ?
  • Onlarda çekiyor da nedense yasak yazıyor çözemedim türk şebekelerini geçtimde vodafone Yunanistan bile yasak

Kapalı mekanda gr cosmote daha iyi çekiyor
    Bu mesaja eklenen görseller:

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.