Şimdi Ara

T.TELEKOM'DAN TURKCELL'E GEÇTİM PİŞMANIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bursada merkez ilçede yaşıyorum T.Telekom'un 3g sini çekmiyor bu galiba diyip Türkcell'e geçtim, geçtim ama bu Türkcell'in çekim gücü Telekomdan kötüymüş bu hiç çekmiyor!
    Nerdeyse Edge ile bağlantı kuruyorum. Geçmeyi düşünenler varsa bir daha düşünsün derim.

• Bulundugun lukasyonda Turkcell çekimi zayıfmış demekki.
    Keşke daha önce,çevrendeki turkcell kullanıcılarından fikir alsaydın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bursa'nın neresindesin

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Gürsu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ike

Bursada merkez ilçede yaşıyorum T.Telekom'un 3g sini çekmiyor bu galiba diyip Türkcell'e geçtim, geçtim ama bu Türkcell'in çekim gücü Telekomdan kötüymüş bu hiç çekmiyor!
    Nerdeyse Edge ile bağlantı kuruyorum. Geçmeyi düşünenler varsa bir daha düşünsün derim.

şikayet talibei oluştur

hız testi yap fotoyu yükle siteden

http://www.turkcell.com.tr/tr/hakkimizda/genel-bakis/turkcell-musteri-memnuniyeti-politikasi/sikayet-talebi

• Kayıt açarsan emin ol türk telekom dan daha çok ilgilenirler çekim sıkıntısı ile
  •  T.TELEKOM'DAN TURKCELL'E GEÇTİM PİŞMANIM

T.TELEKOM'DAN TURKCELL'E GEÇTİM PİŞMANIM

Test aşamasına bile geçemiyorum olamaz bu kadar bir sorun var!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Müşteri hizmetlerini arayın. Baya ilgileniyorlar

• Ike kullanıcısına yanıt
    Var bölge bölge oralarda zafer yenidoğan kurtuluş istiklal

• Yazılanlara bakmayın, musteri hizmetleri hiçbir çözüm sunamaz bu konuda. Kısa vadede cozulmez sorununuz, çekim sıkıntısını bildirseniz de.

Bursa'da Türk telekom daha iyi çekim gücü var ama Vodafone'de test yaptım hiç fena değil birde Vodafone'ye geçin yada arkadaşlarınızdan varsa bakın ona göre karar verin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 1 Ağustos 2016; 14:39:11 >
    bariz başka bir sorun var

0.10 bile olsa test olması lazım

sen formu doldur, verdiğim
  • bende turk telekom'dan memnunum, çekim gücü güzel tabi daha çok bulunan bölge ile ilgili oluyor çekim gücü.
  • Turkcell'in çekim sıkıntısı Balıkesir içinde geçerli. 2 ay kadar bende test etme imkanı buldum ve Turkcell'den beklemediğim bir kalitesizlikle karşılaştım. Hat sürekli 4.5G'den 3G'ye ve yer yerde 2G'ye düştü hızda çok düşüktü. Normalde ihtimal dahilinde olan bir durum değil fakat Türk Telekom daha iyiydi. 2G çekiyor sıkıntı yok fakat iş mobil net kullanmaya gelince sınıfta kalıyor.
    Geçen hafta aradım Kurumsalız biz binada çekmiyordu. Bi alo dedim 17 ağustosa gün verdiler tarihide söyledi yeni baz kurulacak dedi
    200 metre ilerde tedaj direğinde kavşakta var ama işe yaramıyor.

Bi sizin içi de alo deyim mi

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Düşüncen ve yardımların için teşekkürler ama T.T. geri dönücem, çünkü bende aradım sonuç alamadım. T.T. yaklaşık 12 yıl kullandım ve çok memnundum değişiklik olsun istedim dersimi aldım.
    Test sonuçlarını paylaşsam gerçekten inandırıcı gelmicek diye paylaşmıyorum. En fazla 1.00mb görebiliyorum oda 3g'de 4.5g felan imkansız. Bursada T.T. Turkcellden bin kat daha güçlü bence.
  • 1 dk önce Türkcell'in internet sayfasından müşteri hizmetlerinden yardım istedim müzeyyen diye biri çıktı 3-5 dk sorunumu anlattım, yardımcı olamayınca ekranını kapattı kaçtı bu nasıl bi müşteri hizmetleri anlamış değilim.
    Adı var sadece ben ev gezdiğim için biliyorum sorun yaşadığımız çok yer var
    Zamanla düzeltiyorlar
    Hayırlısı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Ike

1 dk önce Türkcell'in internet sayfasından müşteri hizmetlerinden yardım istedim müzeyyen diye biri çıktı 3-5 dk sorunumu anlattım, yardımcı olamayınca ekranını kapattı kaçtı bu nasıl bi müşteri hizmetleri anlamış değilim.

çabuk yazmazsanız kapanıyor otomatik olarak süratle yazmanız lazım.
  • Telekom kapsamada iyice öne çıkmaya başladı, şu an tek eksiği kırsaldaki 3G zayıflığı,onuda 900 MHz ile verdiklerinde sorun kalmayacak. Geçen sene 2G olan yerler bu sene hep 900 MHz 3G ye dönüştü, bu süreç devam edecek.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.