Bildirim
T10 ve diger iriverler i buldum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
t10 kalem pille çalışıyor diğer ikisi tümleşik bataryalı ondan.
bu arada o sitede h320 , t10 1gb ve tüm t30 lar stok dışı. sadece fiyat bulmuşsun.
t10 512 mb ve t20 var flashdiskli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kujeste -- 11 Ekim 2006; 13:22:58 > -
ayrıca bulunamaz die bişi yok bende vardı taze bitti simdi ise yyeni cıkan 2gblık t10lardan geliyor hayırlısıyla. -
Hehehe son t10da bende aldım 2 gblıkta alacam gibi inşallah.... -
son sayılmasın
belki bende alırım :D
assan kardeş getirip duruo saolsun -
Asan88 arkadaş, 2 GB T10 lar gelecek mi cidden ve ne zaman?
Radyoları olacak mı, bir de fiyat hakkında bilgi verirsen önümüzdeki günlerde sipariş verebilirim... -
cidden gelecek kucuk pruzler var onları halletcem haftaya elimde olur urunler. fiyat gelince belli olur. iyi gunler -
bende düşünüyprum
bayrama kadar elinizde bulunursa bakalım -
haydi bakalım,hayırlısıyla!!! -
Arkadasım bırdaha 512 mb getimeyecekmiş asan88 adlı arkadasımız...Yani son 512 ben aldımquote:
Orjinalden alıntı: unutmamali89
son sayılmasın
belki bende alırım :D
assan kardeş getirip duruo saolsun
-
bu t20 nin fiyat ı tahminen ne olur -
hepsiburada.comda vardı t20 -
1gb t10 geldi isteyenler pm atsın. iyi gunler. -
abi t30 un 1gb gelırse oda çok makbule gecer 2sinide 1g lıklardan dusunmeye basladık
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X