Şimdi Ara

T200 ile ilgili bir kaç soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ist veya ankarada usb sarj edebilen kablo nereden alabilirim?
    ben bir iki yerde buldum ama cok fahiş bir fiyat çektiler.
    -sana 36€+kdv olur.
    -orjinal mi?
    -hayır orjinali Türkiyede yok bulamazsın.

biraz gülün diye yazdım, bu diyaloğu. 20 milyona rs232 buldum ama ben usb istiyorum.

biri t200'ün altındaki giriş çıkışların şemasını verse kabloyu kendim yapacam bu ne fiyat ya...... neyse

2. soru: usb'den sarj telefona yada bataryaya bir zarar verir mi? voltaj ilgili bir duzenleme yaparmı bu kablolar yoksa direkt usb'nin besleme gerilimini mi verirler telefona?

3.soru: arkadaşın bilgisayarını benim telefonla internete bağladık ama genede kitapçıkdaki "gprs kaplama alanı içinde" işareti çıktı.
    "gprs kaplama alanı içinde ve kullanılabilir" işareti çıkması gerekmezmiydi. yoksa ben mi yanlış bakıyorum kitapçığa. telde sorun yok bağlanıyor. bi kablo alsam bide telsim bende bağlanacam ama ah şu finaller hep erteliyoz.

• Selam İstedğin Kablonun Orjinali Bak Burda Var Adresi bu :http://www.hepsiburada.com/product_tel.asp?dept%5Fid=16042&pf%5Fid=telcakser901382
    Bu Kabloda Usb Üjerinden Şarj Etmiyor Kablo Usbden Bağlantı Sağlıyor Orjinal Olduğu için Kendi Üzerinde Şarj Takılması için Özel Port Bulunmaktadır.
    Ben de Ericsson t65 kullanıyorum evet o işaret iki telefondada aynı o üçgen koyu renkte olmassa bağlanmaz o işaret sabit kalıyor yani değişik bir işaret çıkmıyor sadece rengi değişiyo ok?
    Saygılar...
  • T200 driverını bulabileceğim bi adres söylerseniz olurum. ericsson ve telsimden indirdim olmadı(biri win98 içindi,diğerindede setup.exe yolu gecersiz hatasi..) matrixin verdiği link te çalışmıyo. telefonu bilgisayara tanıtma işini de anlatırsanız çok iyi olur. bende heves falan kalmadı yaw(başlıycam internetede, gprs e de). kaç gündür uğraşıyorum.. lütfen yardım edin..
  • emmremmr her topice aynı mesajı yolluyosun sende ne iş yaa:)
  • knx arkadsım dogubank ve cevresinde t200 data kablosunu cok rahat bulabilirsin yan sanayi olsun farketmez ama şarzlı olanı almanı tavsiye ederim birazcık parana kıyıp
  • oh be sonunda bağlandım. ama bağlantı numarasını emin olmadan çeviriyorum. *98.1# gibi seyleri ariyorum.baglanti hizi düşük biraz. sizin no kac?
  • telsim icin *98[cid no]#
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.