Şimdi Ara

T2300den T7200e geçiş sonrası işletm sistemi değişikliği gerekiyormu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HP notebook da intel T2300 işlemcim vardı. işlemcim yandığı için değiştirildi ve yeni işlemcim T7200 ve öğrendiğim kadarıyla T7200 64 bit. Bu durumda eski işlemcim varken kullandığım orjinalden geln 32bitlik işletim sistemimin yerine 64bitlik yeni bir işletim sistemi kurmama gerek varmı?
    Kurarsam yada kurmazsam ne gibi artıları eksileri olur?
    karşılaştırma

• Kurmana gerek yok eğer kurarsan sistemin formatın etkisiyle daha hızlı çalışır ama 32 bit uygulamalarda sorun yaşarsın
  • öyle bi sorun olacak haklısın, tüm uygulamaları 64bitlik bulmam gerekecek. cevap için teşekkürler.

Performans olarak bi değişiklik olması gerekmezmi? yani ben şu anda 32 bitlik işleitm sistemimle 64 bitlik işlemciyi %100 performansla kullanıyormuyum?
    Bi sorum daha olacak 64 bitlik işletim sistemi kullandığımda RAM'i 3GB'ın üzerine çıkartabiliyormuşum doğrumu?

quote:

Orijinalden alıntı: DoQi

Kurmana gerek yok eğer kurarsan sistemin formatın etkisiyle daha hızlı çalışır ama 32 bit uygulamalarda sorun yaşarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lubbey -- 23 Temmuz 2010; 3:40:15 >
  • 32 bitlik uygulamalarda sorun filan yaşamazsın. 4GB ve üzeri ram ile 64 bit işletim sistemi bariz farklı olur. aynı programın 64 bitlik versiyonu 32 bitlik versiyonundan hızlıdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.