dun bılgısayarımı aldım nıhayet. sımdı sıze bır sorum var umarım yardımcı olabılırsınız. bılgısayarı ve monıtoru DVI ıle bagladıgımda sorun yok goruntu alabılıyorum. ancak HDMI kablo ıle bagladıgımda goruntu gelmıyor. yanı sankı monıtor bılgısayar yok gıbı davranıyor. bır cozum yolu gosterırsenız sevınırım. sımdıden tesekkurler...
T serisi monitörlerde herkes sorun yaşıyor. Bende DVI ile görüntü problemi yaşadım. Distribitör firmayı ara görüş bi.
bende DVI da hıc sorun yok ancak dırek hdmı dan almaya kalktıgımda sporun cıkıyor. HDMI-HDMI kablo ıle. ancak bır de DVI-HDMI kablo ıle deneyecegım bakalım sonuc ne olcak. ona gore bende arayacagım fırmayı. tesekkurler onerınız ıcın...
hayırlı olsun ,iyi günlerde kullan
Aynı sorunu bende yaşıyorum monutörü.HDMI.ile taktıgım zaman monütör bazen acılıyor bazen acılmıyor acıldıgında ise çözünürlügü ayarlamış oldugum 1920+1200 olarak degil cok düşük çözünürlükte açılıyor.Mecburen DVI Baglantıda kullanıyorum onda hiçbir sorun yok.
Arkadaslar oncelıkle herkese tesekkur ederım verdıgı onerıler ıcın ve de hayırlı olsun msjlarından oturu :)))) Sorun cozulmustur bıldıreyeım ıstedım. sorunun kaynagını yasayan ben olmadıgımı bı cok yabancı sıtede gordum genelde herkes aynı sorundan muzdarıp. olay surdan kaynaklanıyormus. bu benım ekran karttı yanı gtx295 lerde cıft 260 oldugu ıcın bı karta 2 tane DVI dıgerıne ıse 1 tane HDMI baglıymıs ve benım ıkıncı kartı 1.goruntu bırımı olarak atamam gerekıyormus. sorun ekranda dıılmıs yanı karttan cıktı porblem ve hallettım. belkı baskalarına yardımcı olur dıye buraya lınkını de verıyorum...