selam, t300'un orjinal pili ne kadar gidiyor? benimki cok az gibi geldi de.. killandim... bi de ahiret sorusu: kamera bunu ne kadar azaltir acaba?
Eğer yeni aldıysan az gitmesi normal ericssonlar böyle 15 gün kullan açılır batarya.Hem kamerada extra pil gücü tüketir.Birde sanırım onlarda da pil göstergesi çeyrek gösteriyorken birden bitme sorunu.t310 kullanan bir arkadaşım da vardı.
Arkadas Bende de T300 var ilk sarjim birgun gitti ikinci iki gun ücüncü üc gün .... bugun 4 .gundeyim giderek artiyor pil süresi :) kamera pili bayaa götürüyor gprs den wapa falan girersen de sarji cok goturuyor. normal kullanırsan 4 gun gider sanirim. telefonu hepsiburada.com dan kamerasıyla piyasadan cok ucuza aldım telefon guzel ama kamera hayalkırıklıgı yarattı biraz :) bir de gprs class 4 sanırım
8-9 gün gidiyor bendeki..azalıyor göründüğüne bakmayın lityum polimer piller böyle tek çizgi kaldığında yarım saat kapatın şarz yarım olur :) bitiyor görünür ama bitmez...
iyi günler
tesekkurler arkadaslar...
Ericsonlar böyle, pil azaldı uyarısından sonra 12 dk. görüşme ve 6 tane fotoğraf çektim:) ondan sonra bir daha pil azaldı uyarısı verdi:))))) t310 ve mca-25 ile:)) telefon arkadaşındı, olayı gördükten sonra şoka girdi, hep nokia kullanmış tabi, uzun gitmiyor nokia'lar:)