Şimdi Ara

t630

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu t630 waw uzuntılı dosyaları zil sesi olarak kullanamıyor. bunun için bir program var mı?

• quote:

Orijinalinden alıntı: mümin

arkadaşlar bu t630 waw uzuntılı dosyaları zil sesi olarak kullanamıyor. bunun için bir program var mı?

Hayır yok ne yazıkki.
  • Onu bırak k750 çoğunu çalamıyo bile sebebini anlamadım
  • maalesef...
  • bn türkiye de ilk t630 kullanıcılarndan biriym we de hiç memnun kalamdm foto kalitesi çok kötü deildi ama bn o telefona 750 milyon wermştm we de ne mp3 çalıodu ne de video çekp oynatabiliodu neyseki kurtuldm ztn ondn sonra da kendi kendime bi daha se almıycam die söz werdm
  • türkiyede kullanılan t610 lar ve t630 lar zaten çok sorun çıkarttılar...ve bunun için de turkcell le anlaşmalı olan sonyericsson bu cihazları turkcell aracılığıyla kontratlı paketle abonelerine kakalamaya çalıştı ve halen de çalışıyo....dikkat edelim almayalım aldırmayalım.....
  • quote:

Orijinalinden alıntı: soralalp

Onu bırak k750 çoğunu çalamıyo bile sebebini anlamadım

harbidende yaw.belki kendine göre bi nedeni wardır ama aynı özellikteki iki wav dosyasından birini çalıyo diğerini çalamıyo..sende benim yaptıım gibi mp3'e çevir iki dakkada ve öyle kullan.
  • Evet bende bugün yeter artık deyip hemen bi converter yükledim artık rahatım

quote:

Orijinalinden alıntı: zebani666

quote:

harbidende yaw.belki kendine göre bi nedeni wardır ama aynı özellikteki iki wav dosyasından birini çalıyo diğerini çalamıyo..sende benim yaptıım gibi mp3'e çevir iki dakkada ve öyle kullan.

• quote:

Evet bende bugün yeter artık deyip hemen bi converter yükledim artık rahatım

quote:

Orijinalinden alıntı: zebani666

quote:

• faikmaras senle aynı durumdayım.. çok haklısın dostum. Bi daha SE alır mıyım
  • Bence t-610-630 serisi çıktığı dönemde çok büyük bir adımla girmişti.
    Kameranın bile hayretle karşılandığı o bir kaç sene öncesinde,mp3 nasıls orun olabiliyordu ki size?
    Bence zamanına göre üretilmiş çok başarılı bir seri.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.