Şimdi Ara

t7900 hoparlör sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar creative t7900 7+1 hoparlörümde sorun yaşamaktayım. şu an sadece ön sağ ve ön sol hoparlör çalışmakta. onların da sesi normalinden çok daha az çıkıyo. bilgisayar açılırken de hoparlörlerden önceden hiç gelmeyen bi parazit ses gelmekte. ses kartım "creative sound blaster audigy value" ve creative diagnostics'i çalıştırınca directsound tests hata vermekte. sürücüsünü tekrar yükledim sitesinden ama bir işe yaramadı. denetim masasında da doğru gözüküyo ses aygıtım. bağlantılarda da bi sorun yok eminim. sorun ne olabilir acaba?

• yardım lütfen..
  • aynı karta ve aynı hoparlör sistemine sahip olduğumdan yaptıklarımı yazıcam yolumu izlerseniz sorun çözülecektir donanımsal bir sorun yoksa.

1-creative orjinal sürücülei boşverin bu sitede value@x-fi modu içeren bir sürücü var onu kullanarak temiz bir kurulum yapın
    2-dijital çıkışın kapalı olduğundan emin olun.
    3-subın arkasında 3 pozisyonlu bir swiç bulunur ses kartınıza uygun pozisyona getirin
    4-işlem sonrası kurulan audio control panel üzerinden 7+1 çıkışı ayarlayın.

hepsi bu arıza yok ise çalışmalı...
  • söylediğiniz sürücüyü yükledim ama bir işe yaramadı. hala sadece 2 hoparlörden kısık bir şekilde ses almaktayım. zaten kendi sürücüsüyle önceden bi problem yaşamıyodum. sorun kendi kendine bir anda oluştu. arıza ses kartımda mıdır yoksa hoparlörde midir bir fikri olan var mı acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    JBL KULAKLIK SES SORUNU
    5 ay önce açıldı
    Hoparlör sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.