Şimdi Ara

t95z plus ekrana goruntu gelmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • t95z plus arkadaşlar cihazı uzun süredir kullanmıyordum bugün kullanmak istedim hdmi bağladım tv görüntü gelmedi hdmi kablosunu değiştirdim yıne olmadı bilgisayar ekranına taktım yine olmadı cihaz baktığımda normal açılıyor hatta cihaz wifi bağlanıp saatini güncelliyor ama hdmi ekrana görüntü gelmiyor sorun ne olabilir

• bu uyanık çinliler tv box ları bir yıl sonraya kendini imha et komutuna ayarlamışlar.hdmı koblusunu takmadan,av çıkışından görüntü almaya çalış,eğer görüntü varsa hdmi lehimlerinde sorun olabilir.yine görüntü alamıyorsan USB_Burning_Tool ile image atmayı dene.googlede aratırsan bayağı açıklayıcı bilgiler var.
  • cihaz çalısıyor yınede yenı ımage atmaya gerek varmı bu arada cevap için teşekkurederım cıhaz daha 1 aylık bıle değil
  • ilk önce av çıkışından görüntü olup olmadığını bilmek lazım,görüntü var ise image atmana gerek yok,av danda görüntü alamıyorsan ,hdmı çıkışında sorun olmadığı anlamına gelir.USB_Burning_Tool ile image atmaya çalışırsın,bu box tan bende yok ama ,çoğu , amlogic işlemcili olduğu için sorun olmaz.
  • sımdı yıne denedım buseferde video formatı desteklenmıyor hatası aldım yarın av kablosu alıp denıycem
  • av ıle denedım goruntu gelıyor 1 dakıka sonra goruntu gıdıyor sınyal bulunamadı dıyor kapatıp acınca duselıyor ama yıne 1 dakıka sonra aynı sorun oluyor
  • Bu iyi değil. Tv box um bozulmadan görüntü gidip geliyordu.yeni image denemekten çare yok .brick olma durumuda olabilir. Nand flash dada sorun olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sorunu çözdünüz mü?Benim tvbox farklı bir marka ilk kullandığımda bazen görüntü gelmiyordu açıp kapıyordum düzeliyordu bir süre sonra tam gitti tüm ışıklar yanıyor ama görüntü gelmiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.