Şimdi Ara

TAAHHÜT BİTİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, az önce superonline dan aradılar haziranda taahhüt bitiyormuş(mobil uygulamada 23.10.17 yazıyor) şuanda bizim fiber desteklemediği için 8mbps/50gb akk adam aynı ücret(60tl) karşılığı 16mbps/100gb ya çıkaracağını söyledi (ilk 4 ay 55tl ve Turkcell TV+ falan da gelecekmiş).24 ay taahütlü olacağını ve istediğimiz zaman iptal ettiğimizde ücret falan alınmayacağını söyledi.Sizce geçmeli miyiz?

• 24 ay taahhut ama istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz dedi ha?

Taahhutun ne anlami kaldi?

İnanma :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100gb akk mı yoksa kotamı çok dikkatli ol sakın kotalı tarifeye geçme hatta geçmeden önce tarife teklifini mail olarak isteyip incele.Kotalı tarifeye geçersen 100gb bitince internet kesilir eski tarifenede dönemezsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cloud Nine kullanıcısına yanıt
    Aynen bu yüzden Türknet'e yöneleceğim galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragontool

100gb akk mı yoksa kotamı çok dikkatli ol sakın kotalı tarifeye geçme hatta geçmeden önce tarife teklifini mail olarak isteyip incele.Kotalı tarifeye geçersen 100gb bitince internet kesilir eski tarifenede dönemezsin.

100gb adil kullanım dedi hocam
  • cengahus06 C kullanıcısına yanıt
    Satış yapabilmek için telefonda yalan söyleyebiliyorlar bence mail olarak fiyat teklifi iste.

• quote:

Satış yapabilmek için telefonda yalan söyleyebiliyorlar bence mail olarak fiyat teklifi iste.

Tamamdır hocam.Sizce ADSL için superonline da mı kalmalıyım yoksa TTNET veya Turknet'e mi geçmeliyim.Şuan ki internetim 8mbps'ye kadar ama şimdiye kadar en fazla 3mbps hız aldım :/ Direk 8-16 arasında bir şey alsam kafi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    superbox taahhüt bitti
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    ben kendim türknet kullandım bizim evin bölgede türk telekomun altyapısı yetersiz oldugundan ping sorunu yaşadım mecbur süperonline a gectim sana tavsiyem kesinlikle türknet mevcut internetinde var türknete taşı taahhüt zaten yok telekomun altyapısı sağlamsa sorunsuz kullanırsın ilk ayda bedava sorun yaşarsan geri taşırsın süperonline a.Bence türkneti kesinlikle dene.

Edit:Benim dışında geçirdigim tüm tanıdıklarım sorunsuz kullanıyor akk da 150gb telefonda bedava 1000dk. 60tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragontool -- 22 Mayıs 2017; 20:21:46 >
  • quote:

ben kendim türknet kullandım bizim evin bölgede türk telekomun altyapısı yetersiz oldugundan ping sorunu yaşadım mecbur süperonline a gectim sana tavsiyem kesinlikle türknet mevcut internetinde var türknete taşı taahhüt zaten yok telekomun altyapısı sağlamsa sorunsuz kullanırsın ilk ayda bedava sorun yaşarsan geri taşırsın süperonline a.Bence türkneti kesinlikle dene.

Edit:Benim dışında geçirdigim tüm tanıdıklarım sorunsuz kullanıyor akk da 150gb telefonda bedava 1000dk. 60tl

Tamam hocam turkneti deneyeceğim ilgin için teşekkürler. İnşallah ping sıkınıtısı çekmem ya :(
    ben 2yıl sorunsuz kullandım adsl olarak vdsl e geçtim ping sorunu başladı yüksek hıza alışıncada adsl geri dönmek istemedim süperonline fibere gectim ama mesleğimden dolayı çok tavsiye alan oluyor tavsiye ettiklerimin hiçbiri sorun yaşamadı şimdiye kadar işin garibi tek sorun yaşayan benim sorunsuz 70mb hız alıyordum ama ping oluyordu malesef.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.