Şimdi Ara

Taahhüt iptal süresi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar. taahhütümü ilk 1 ay içerisinde iptal ettirebiliyor muyum uydunette acaba? sözleşmede gerekli yerleri bulamadım bilgisi olan?

• yeni abone olduysanız 7 günlük deneme süresi var... Bu süre içerisinde cayma hakkınız var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildizz35 -- 7 Nisan 2014; 20:26:38 >
  • Abone, tesisin gerçekleştiği veya hizmetin alınmaya başladığı tarihten itibaren 7 (yedi) gün içerisinde herhangi
    bir sebep bildirmeksizin cayma hakkını kullanabilir. Abone aynı hizmetle ilgili ikinci kez cayma hakkını kullanamaz.
    Abonenin özel isteği üzerine iş bu sözleşmenin 6.2 maddesinde belirtilen projeler kapsamında sunulan hizmetlerde
    abone cayma hakkını kullanamaz. Ürün veya hizmetin ayıplı olması ve bu durumun TÜRKSAT tarafından tespit edilmesi
    halinde Abone, tesisin gerçekleştiği veya hizmetin alınmaya başladığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde hizmetin
    iptalini talep edebilir. Ayıplı hizmet nedeniyle Abone’ye herhangi bir ücret tahakkuk ettirilmez.

bunu sözleşmede buldum az önce. şimd ben baglantımda paket kaybı gibi saçma sapan bir sorun yaşıyorum. ayıplı hizmet nedeniyle iptal ettirmek istesem kabul edilir mi ki?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.