Merhaba. Bildigim kadarıyla taahhütün son ayında cayma bedeli ödemeden iptal edebiliyoruz aboneliğimizi. Ancak türk telekom müşteri hizmetleri eğer taahhüt son gününden önce iptal ederseniz cayma bedeli ödersiniz diyor. 1 mayısta taahhüt bitiyor baska iss ye geçecegim. Cayma bedeli öder miyim bu durumda ? |
Taahhüt son ayında cayma bedeli ?
-
-
Hangi iss ye geçeceksiniz yardım edeyim ben bilgi vereyim.
-
Bildiğim kadarıyla taahhütünüzün bitmesine kalan ay ne kadarsa onun faturaları toplanıyor, eğer cayma bedelinden daha düşük ise onu ödüyorsunuz. Tabi Telekom uyuzluk yapıp baş ağrıtabilir, o kadar az kalmışken uğraşmaya değmez.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
28-29 nisan'da başvuru yaparsanız tam bitiş tarihinde geçişiniz tamamlanır
-
Türkneti denemek istiyorum, belge gönderme aktivasyon falan derken uzun sürebilir o yüzden erkenden geçiş yapmak istiyorum. Umarım sıkıntı çıkmaz .
Hocam türknete geçecegim belge gönderimi falan yapılacak birde Türknet bu sonuçta sorun çıkarsa çözülene kadar asırlar geçebiliyor O yüzden erkenden işlemleri başlatayım istiyorum . @hizliyiseven
-
ben 18 martta belgeleri göndermiştim 24 martta hattım aktif olmuştu bir sorun yaşamadım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: onemlibirisidegilben 18 martta belgeleri göndermiştim 24 martta hattım aktif olmuştu bir sorun yaşamadım.
Hocam başka iss'den geçiş yaptıysanız o 18-24 mart aralıgında internetiniz kesilmiş miydi acaba ?
-
hayır sadece geçiş yapıldığı gün 2 dk kesinti oldu o da kullanıcı adı şifre değiştiği içindi
-
quote:
Orijinalden alıntı: onemlibirisidegilhayır sadece geçiş yapıldığı gün 2 dk kesinti oldu o da kullanıcı adı şifre değiştiği içindi
Çok iyi o zaman. Teşekkürler
-
rica ederim referans kodu lazım olursa verebilirim
-
quote:
Orijinalden alıntı: onemlibirisidegilrica ederim referans kodu lazım olursa verebilirim
Basvurumu dün yaptım hocam kullandım referans kodu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X