Şimdi Ara

Taahhüte uymayan ttnet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. konu hakkında bilgisi olup yardımcı olabileceklere bir soru sormak istiyorum.
    kardeşimin evinde kullandığı 24 mbpslik interneti bu sınırsız internet olayı çıktığında limitsiz, hızı düşmeyen pakete çevirmişlerdi ve gün itibariyle hala 11 aylık taahhütü vardı.

bugün türk telekom tarafında kendisi aranmış ve bazı paketler sunulmuş bunlardan birine geçmesi gerektiği söylenmiş. o da bu konularla çok bilgili olmadığı için mevcut taahhütü falan soramamış ve fiyatı en makul paketi seçmiş.

az önce online işlemlerden baktım. 200 gb kotalı, 30 lira zamlı hızı aynı kalacak bir pakete çevirmişler. ve bugünden itibaren de yeni bir 2 senelik taahhüt dayamışlar.

sormak istediğim ttnetin mevcut taahhüt bitmeden böyle bir şey yapmaya hakkı var mı? ayrıca bu ay içinde bu interneti kapatmaya çalışsak yüklü bir taahhüt cayma bedeli çıkarırlar mı ?

• Güzel kaziklamislar.

Ttnet i arayıp cayma hakkını kullanıp eski taahhütte devam etmek istediğini söylesin.

Sonuç çıkmazsa şikayet.btk.gov.tr ye yazsin.

Ondan sonra da tüketici hakem heyeti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    sağolun cevap için. maalesef yakaladıklarına geçiriyorlar.
  • Biraz önce bizi de aradılar. 35 mbit 100 GB AKN'li paketi kullanıyorduk. 70 TL civarı bir şey ödüyoruz. 11 ay var daha taahhüt bitmesine. 116 TL mi ne paket önerdiler. 2018'in fiyatlarını kullanıyorsunuz, taahhüt bitince 2020'nin tarifesinden 200 küsur TL olacak dedi. Bir de anladığım kadarıyla şimdiden 116 TL civarı ödeyecekmişiz... Annemin üzerine hat, yanındaydım, kabul ettirmedim. Taahhüt bitince de bu fiyatlar olmaz diye kabul ettirmeye çalışıyorlar. O zaman indirim olmazsa, başka servis sağlayıcıya geçeriz dedirttim. Sonrasında, yeni abonelik olunca şunu ödüyorsunuz, bunu ödüyorsunuz diye yine bir birkaç dk daha konuşuldu. Kabul etmedik.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ttnet tarife seçimi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.