Şimdi Ara

Taahhütlü Müşteri Olmama Rağmen Turkcell Faturamı Arttırmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 24.01.2019 da taahhüdüm sona eriyor. 32 lira ödediğim faturamı son ay Turkcell 32,96 tl ye çıkartmış. Sebebini sordum BTK vergi dilimini arttırdı ondan diyor. Dedim ben taahhütlüyüm bunu yapamazsınız BTK söyledi diyor. BTK nın bu zammı taahhütlü müşteriden alabileceğinizi söylediği maddeyi paylaşın diyorum olmaz diyorlar.

BTK ya şikayet açtım. Taahhütlü müşterinin fiyatı sabittir ve arttıramazlar yasal değil ve hukuksuzluk yapılıyor.

Sizlerde de böyle bir durum var mı?

Ayrıca telsiz kullanım ücereti 1.88 den 2.32 ye çıkmış.

• Vergiden kaynaklı bi artırım hersene olan bişi ilk defamı faturalı kullanıyorsunuz daha öncede açıldı zaten bunun konusu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Vergiden kaynaklı bi artırım hersene olan bişi ilk defamı faturalı kullanıyorsunuz daha öncede açıldı zaten bunun konusu
    İlgili yasa maddesini göstersene
  • quote:

Vergiden kaynaklı bi artırım hersene olan bişi ilk defamı faturalı kullanıyorsunuz daha öncede açıldı zaten bunun konusu
    2 yıl önce de 32 idi 2018 e girdim yine 32 idi o zaman olmadı da bu sene neden oluyor? Her sene olan bir şey değil
  • maximilanos kullanıcısına yanıt
    Senin tarife ücretini arttırmıyor devletin aştığı vergiyi ekliyor tarife tahhütünde vergi için taahhüttde bulunulmuş mu

• quote:

Senin tarife ücretini arttırmıyor devletin aştığı vergiyi ekliyor tarife tahhütünde vergi için taahhüttde bulunulmuş mu
    1 ocak 2017 de böyle bir artırım olmadı. Yasa gereği taahhütlü müşterinin fiyatı arttırılamaz. Vergi vsleri firma kendisi öder. Tüketici hakları bunu söylüyor. Taahhütlü müşterinin fiyatı kesinlikle artırılamaz.

BTK nın belirlediği bir vergi varsa benim taahhüt biter yeni abonelikte fiyatlara eklerler. Olay bu. BTK ya şikayet açtım zaman.
  • maximilanos kullanıcısına yanıt
    Kopyala yapıştır iyi yazmışımda sadece sende alınmıyor zaten

BTK dan gelen cevabı konuya paylaşırmısın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Kopyala yapıştır iyi yazmışımda sadece sende alınmıyor zaten

BTK dan gelen cevabı konuya paylaşırmısın
    Geldiğinde paylaşırım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.