Şimdi Ara

Taahhütname teklifleri-2024

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
7
Favori
8.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vodafone evde internet hizmeti kullananlara, devam kampanyası dahilinde 2024 yılında sunulan tekliflerin paylaşılacağı konudur.

8 Mayıs itibariyle, aylık 210.84 TL ödediğim ve 9'uncu ayda bitecek taahhütüm için 12 ay sabit fiyat garantili aylık 400 TL teklif ettiler! Şaka gibi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icoud -- 9 Mayıs 2024; 9:18:5 >

• Merhaba öncelikle numara için çok teşekkür ederim 200 mbps internete 115 tl ücret ödüyordum 24 aylık taahhütle, ( Uygulama ve müşteri hizmetleri 500 ₺ den fiyat çekiyordu)

Numarayı aradım kapattırmak için aradığımı söyledim aynı hızdan ilk 3 ay 250 sonra 450 tl dedi kabul etmedim.

Başka kampanya buluyorum vs diyerek bekletip 12 aylık 200 mbps 225.47₺ paketine geçiş sağladım.

• icoud kullanıcısına yanıt
    Vodafone genel olarak mevcut abonelerine avantajlı yenileme sunmuyor gördüğüm kadarıyla ama bir umut takip.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Haziranda biticek olan taahüdümü iptal birimine bağlanarak 50 mps kullandığım interneti 100 mbs 167₺ olarak 12 ay güncellediler. 0 (850) 210 05 42 bu numarayı arayıp fiyatlar çok yüksek iptal etmek istiyorum başka internet sağlayıcısına geçicem derseniz 50 mbs 157₺ 100 mbs 167₺ fiyat sunuyorlar. Speed testi de ekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZıpZıpZürafa -- 9 Mayıs 2024; 10:36:31 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Hocam inanılmaz iyi bir fiyat. İyi günlerde kullanın.

Teşekkür ederim hocam herkes yararlansın

• turkbayrak T kullanıcısına yanıt
    Ev internetim vodafone hattım türkcell

• Teklife yönlendiriyor ama teklif çıkmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Taahütname teklifleri kaç 2023
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • KISKANIYORLAR K kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetlerini arayıp iptal talebinde bulunun size özel teklif vereceklerdir. 0850 210 0 542

• Taahhüt bitmesine birkaç ay var.Geçen sene uygun teklif vermediler edevletten fesih yapmıştım.Aradılar aboneliği kapatmayın daha uygun teklif sunmuşlardı.

0850 210 0 542 arayın iptal ettirmek istiyorum diyin fiyat teklifi vericekler beğenirseniz taahütünüzü uzatın beğenmezseniz yüzüne kapatın birşey olmaz ben iptal için aradım 167₺ 100mbit teklif ettiler düşünmeden kabul ettim 1 ay vardı bitmesine taahütümün

• Yüzüne kapatın mı ? Umarım şakadır, uygun bir dil ile uygun olmadığını iletin demek istediniz sanırım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • teknoloji41 kullanıcısına yanıt
    Siz nasıl isterseniz öyle yapın

• MH yi aradım 200 mbit taahhütlü 500 lira, taahhütsüz 650 gibi birşey dediler

2 sorum var
    1. taahhütünüzün bitmesine ne kadar var
    2.mh arayıp iptal birimine bağlanıp iptal etmek istediğinizi ilettiniz mi? Size iptal birimi mi bu fiyatı verdi?

• superonlineda 270 ödediğime 470 çektiler ama yeni abonelik açsam 370 lira

• 3Rayy kullanıcısına yanıt
    Olayı anlamıyorsunuz taahhütünüzün son ayında mh arayıp iptal birimine bağlanacaksınız iptal etmek istiyorum dediğinizde size nedenini sorucak fiyatlar yüksek dediğinizde de size özel teklif sunucaklar bu kadar basit şeyi zorlaştırmayın.

• Taahhüt ağustosta bitiyor.Normal mhye bağlandım.Taahhüt bitişi daha çok olduğu için iptal birimine bağlanmadım.Sadece fiyat almak için aradım.

Mh o fiyatı veriyor zaten onları bende aradım zamanında 400 450₺ civarı fiyat verdiler taahütümün son ayında iptal birimine bağlanarak 167₺ 100mbit paket aldım 200mbit speed teste alıyorum

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.