Şimdi Ara

Taahhütname teklifleri-2024 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
7
Favori
8.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün bi görüşme yaptım ve aynı hızı olan tarifeyi 243 TL ye indirdiler bende kabul ettim
  • icoud kullanıcısına yanıt

Yanımda uygulaması üzerinden dediğiniz görüşme nasıl oluyor? Tobi mı ?

• KISKANIYORLAR K kullanıcısına yanıt

Evet Hocam, TOBi üzerinden iptal başvurusu deyince bir kaç adım sonra Sizi müşteri temsilcisi ile yazıştırıyor. Oradan 5-6 kere farklı zamanlarda görüştükten sonra aldım devam kampanyası teklifini.

• Şuyo Derler Adıma kullanıcısına yanıt

Hocam hayırlısı olsun. Bende de TL'de çok ısrar ettiler. 6-7 defa deneme sonunda aldım ben de uygun devam kampanyası teklifini .

Ben bu mesajdan sonra aradım 243 liraya düştü fiyatı bence ideal

Vermezlerse edevletten fesih yapar geçerim

Taahhütname teklifleri-2024

• KISKANIYORLAR K kullanıcısına yanıt

Hocam, ben de feshetmeyi düşünüyordum uygun bir teklif gelmeseydi. Taahhüt süremin bitmesine 2 aya yakın süre olması elimi kısmen rahatlatıyordu tabii. Başka , uygun fiyatlı hizmet sağlayıcılara geçmeyi de düşündüm ama superonline altyapısı üzerinden kullandığım için birçoğu geçiş yapmıyor, yeni hat çekilmesini şart koşuyordu. bu durumda da fiyat yükseliyordu...

Naçizane tavsiyem, eğer taahhüt sürenizin dolmasına daha zaman varsa ara ara deneyin. Kaybedecek tel şey 5 dk olur.

İyi günler.

• quote:

Orijinalden alıntı: icoud

Merhaba.

SOL altyapısı ile vodafone ev interneti kullanıyorum. Dün akşam netbone'a taşıma yapayım dedim, sadece türk telekom altyapısı üzerinden hizmet sunuyorlarmış.

Az önce, yanımda uygulamasında iptal başvurusu sonrası müşteri temsilcisi ile görüştüm.

Taahhüt süremin bitmesine yaklaşık 50 gün var.

Temsilci, ilk önce 100 mbps için 400 Tl teklif etti, kabul etmedim. Daha sonra diğer tekliflere bakalım dedi, mevcuttaki fiyattan (210,84 TL ) 100 mbps limitsiz 12 aylık yeni teklif geldi. Hemen kabul ettim tabi ki...

Biraz güç oldu ama nihayet güzel oldu..

Yazını görünce şansımı bi deneyeyim dedim, taahhütümün bitmesine 1 ay vardı daha. Yanımdadan müşteri temsilcisi ile yazışarak konuştum ve aynı hızımla 200mbps sınırsız 225 TL modem ücreti içinde olarak teklif aldım 🙂 çok sağol hocam sayende iyi bir teklif aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_SreT -- 29 Temmuz 2024; 13:58:27 >

Birkaç defa denedim 200mbit 500 TL + 400 TL market çeki diyorlar.Daha uyguna alanlar var diyorum size çıkan kampanya bu şekilde dediler.2016 dan beri aboneyim birde :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KISKANIYORLAR -- 31 Temmuz 2024; 16:33:57 >
  • The_SreT kullanıcısına yanıt

Hocam beni direkt müşteri hizmetlerine arama başlatıyor konuşmayı nasıl yapabildin?

İptal vs diye bir şekilde ulaştım fiyat inmediler 50Mb 520 diyor. Yok istemiyorum dedim bu sefer de aboneliğinizi devredin gibi alakasız bir cevap aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oğuzhaan -- 31 Temmuz 2024; 19:8:45 >
  • Oğuzhaan kullanıcısına yanıt

Asistana girdim oraya sadece iptal yazdım, aşağıda iptal başvurusu çıktı, ona bastım seçenekler çıktı. Seçeneklerden Ev İnternetine Bütçe Yetmemesine tıkladım canlı desteğe bağladı, orada yazıştık.

• The_SreT kullanıcısına yanıt

Ben de öyle yaptım da yemedi   e devletten fesih başalttım ararlar belki diye aramadılar da interneti kestiler direkt  

İnternet kesildikten sonra arıyorlar

• Tecrübelerini paylaşan arkadaşlara teşekkürler, benzer süreçle ben de uygun fiyata uzattım.
    Ben de yanımda ile yazıştım önce devir edebilirsiniz dedi sonra da 395TL önerdi.Ben de beklesin pazartesi bakarız dedim.E devletten iptal ettikten sonra kesin aradılar mı ve ne kadar teklif ettiler yazabilir misiniz?Aynı durumdayız ve ayın 13 ünde doluyor taahhütüm.
  • Demiurgos kullanıcısına yanıt

Hocam uygulamada bana da saçma sapan devir işlerini söyledi alakasız ben de kapattım konuşmayı. E devletten fesih başvurusunda bulundum zaten mesaj atıyorlar, internetininiz kestik şu numaradan arayacaklar telefona cevap vermeniz çok önemli diye. Sonra arayan çok çok uygun uzatma işlemi yapıyor.

Anladım.Pazartesi ben de e devletten işlemi başlatayım madem.Hayırlısı bakalım.
  • Bende tobiden yazdım,ekonomik sebepler seçtim hizmet saatlerşi dışında olduğu için aktarmadı müşteri hizmetlerine. Sonra müşteri hizmetleri aradım nir bayan çıktı siz bir şey yapmayın genel müdürlük arayacak dedi onlara onay verirseniz iptal olur dedi veya onlar cazip ayrı teklif sunabilir dedi. Neyse kapattık tobiye başvuru durumu sorgula dedim. Hizmetiniz iptal edilmiştir yazıyor. Şimdi bunlar beni arayacak mı işlem yapan arkadaşlar yardımcı olabilir mi

Hocam hayırlı olsun. Umarım güzel bir fiyat almışsınızdır.

• m398 M kullanıcısına yanıt

Aranmış olmanız lazım,kesin kapatmadan önce teklif sunarlar.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.