Şimdi Ara

Taahhütname teklifleri-2024 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
7
Favori
8.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam altyapınız ne vodafone mu? Sol üzerinden vermiyor sanırım 200mbit üstü.

• Mr.ED kullanıcısına yanıt

turk telekom özel fiber çektirdim

• Sol altyapılı vodafone fibernet kullanıyorum. 100 mbit 125₺ ödüyorum ve taahhütüm kasım ayında bitecek. Fiyatlar çok saçma seviyede. İki ay önce aradıklarında 400 küsur lira teklif etmişlerdi kabul etmedim doğal olarak.

Taahhüt uzatma işini twitter vodafone destek üzerinden yapıyorduk iyi fiyatlarla. Bunu denesem son ayda sonuç alır mıyım? Şimdiden çözüm bulmak gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 yıllık aboneyim, taahhüt 15 Eylül’de bitiyor. Biraz yorumları okudum ve Twitter’dan yazdım ve aradılar. Verdikleri teklif Vodafone Yanımda uygulamasından daha yüksek. :)

VDSL kullanıyorum, fiber de teklif verin dedim. Enteresan bir şekilde fiberde teklif gözükmüyor dedi. Bununla ilgili kampanya birimine mail attı, sizi oradan arayacaklar dedi. Ancak anladığım kadarıyla en iyi fiyatı iptal birimi veriyor. Bu nedenle son gün e-devletten fesih yapıp beklemeyi düşünüyorum. Zaten uygulamadaki fiyata her ISS’ten 100mbit alabiliyorum.

Başka önerisi olan var mıdır?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2016 yılından beri Türk Telekom altyapısında vodafone vdsl 50 mbit tarifesini kullanıyorum. Bulunduğum yerde Fiber altyapısı bulunmuyor. Geçen sene 280 tl teklif ettiler kabul etmedim. Diğer İSS 16mbit 24 mbit destekliyor altyapınız deyince vodafone 280 TL kabul etmek zorunda kaldım.
    Bu sene taahhütün son ayındayım ve burada güzel teklif alanları görünce aradım müşteri hizmetlerini ve güzel teklif vermeyeceklerse aboneliğimi iptal edeceğimi söyledim. 280Tl ödediğim için 350 falan razıydım. Beklemediğim kadar güzrlteklif verdiler. 50mbit hız devam kampanyası 192.97 TL dediler hemen kabul ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cirex -- 4 Eylül 2024; 11:23:57 >
  • Twitter pek işe yaramadı. Teklif verdiler ama Vodafone Yanımda uygulamasında daha uygun teklif gözüküyordu.

0 (850) 210 05 42

Bu numarayı aradım. 3’ü tuşlayarak kampanyalar birimine bağlandım. Teklifleri Vodafone Destek’in aynısı oldu. Ben de bu ücret yüksek, bu sebeple aboneliğimi sonlandıracağımı söyledim. Diğer ISS’lerden de fiyat örnekleri verdim. Beni iptal birimine bağlayacağını ve onlara da yüksek fiyattan dolayı iptal etmek istediğimi belirtmemi söyledi ve hemen bağladı.

100 mbit, ilk 3 ay 250 ₺, 9 ay 375 ₺ anlaştık. 10 dk da halletmiş olduk. Detaylı bilgi veren arkadaşlara teşekkürler.

• Janti kullanıcısına yanıt

Birebir aynı teklifi bana da yaptılar kabul ettim ama bazılarına hediye çeki vermişler bana vermediler. Size verdiler mi?

• vinterest V kullanıcısına yanıt
    Gördüğüm kadarıyla 200 mbit olanlara vermişler, 100 mbit’te göremedim. Ben biraz zorladım zaten, olsa mt söylerdi mutlaka.

Bu arada faturanızı Vodafone Pay ile öderseniz %10 indirim yapıyormuş. 337 ₺ gelir aylık, çok iyi fiyat.

• Arkadaşlar vodafone 35lik kullanıyordum modem dahil 165 lira 2 senelik. Taahhüt bitimine 1 aydan az kaldı. Yanımda da 545 fiyat teklif ediyordu. Yanımdadan o robottan cayma bedeli yazdım mh ye aktarıyorum dedi konusmayı. Sonra neden cayma bedeli öğrenmek istiyorsunuz dedi. Dedim 550 lira fiyat teklif edyorsunuz çok pahalı size özel fiyat teklif ediyorum dedi hızı 50 fiyatı da 194 olacak dedi hemen okeyledim 1 sene daha uzattım bugun.
    Taahhütname teklifleri-2024

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BakimsizTarzan -- 8 Eylül 2024; 16:17:51 >

• 12'sinde abonelik bitiyor. Yarın arayıp son bir kez fiyat isteyeceğim şuan 200mbit için 500₺ teklif ettiler. Uygun bir kampanya vermezlerse so geçeceğim gibi ama inşallah pişman olmam sansür dalgasına

• 200mbit için 410₺ teklif yaptılar. 100mbit için 140₺ anlık teklif gelmiş. 100mbit fiyatı çok iyi ama hız yetersiz. Sol'de ise 500mbit destekliyormuş altyapım 600₺ fiyat çekti daha önce apt kartvizit bırakan eleman. Sansür olayınıda hat ve modem üzerinden çözeriz dedi ama inanmadım bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.ED -- 12 Eylül 2024; 13:32:49 >
  • Sol altyapısı kullananlar iptv de sorun yaşıyorlar mı?

• Mr.ED kullanıcısına yanıt
    Hocam şu 100mbit için teklifi nerden aldın çok iyiymiş. Benim de iki yıllık taahhüt 13.10.24 te bitiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Vodafone fiber altyapısı ve Vodafone’un kutusu var binada, Vodafone internet bağlantısını iptal edeceğim, aynı kutu ve altyapı ile başka servis sağlayıcıya geçilebiliyor mu biliyor musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 12 Eylül 2024; 18:35:4 >
  • dezenfekte39 kullanıcısına yanıt

Twitter'dan dm attım. Geri döndüler 1 saat içinde. Teklifleri sundu en son anlık bir teklif daha çıktı dedi. 100mbit 140₺ verdi. Bu teklifin başka zaman çıkmayabileceğini söyledi. 100'de 20. 200'de 40mbit upload var ve lazım oluyor bazen ondan 200mbit istiyorum. 100mbit'te çok sıkıntı çıkarmazdı özellikle fiyat harikaydı. Aslında alıp yükseltme teklifi isteyebilirdim ama o an karar veremedim. Bugün sözleşmem bitti ama 450₺'den devam ettiriyorlar (243₺ ödüyordum). Sözleşme olmadan iyi teklif alana kadar günde 4-5 kere arıyorum son bir kaç gündür yine arayacağım.

Bu arada Tobi ile bağlanınca kampanya gözükmediği için temsilci direk olarak kampanya birimine yönlendiriyor onlarda 500-90=410₺ öneriyorlar.

Hız için SO geçerim biraz daha fark ödeyip 410₺ vermektense. İlk binaya taşındığımda kullanmıştım. Bazen oyunlarda sıkıntı oluyordu. Ondan geçmek istemiyorum bir de bu sansür olayı canımı sıkıyor. Yoksa 500mbit alıp geçecektim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.ED -- 12 Eylül 2024; 19:11:22 >

• Güncel teklifler hangi aralıklarda (sol altyapı). Yanımda uygulamsında da benzer (ortalamada) fiyat görünüyor o sebeple sormak istedim.

• 150₺ 24 mb ödüyordum. Taahhüt bitim ayına geldim. 35 mb ( binanın desteklediği en yüksek hız ) + yanımda marketten hediye çeki ile birlikte 345₺’ye taahhüt ile verdi. Ben de kabul ettim. Ancak yukarıdaki yorumlara baktığımda acele ettiğimi gördüm. 190-250₺ bandında daha iyi teklif alanlar olmuş. Ancsk türktelekom en az 600₺ istiyordu, yine de uygun geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C. S -- 30 Eylül 2024; 0:48:49 >
  • Sol altyapı kulanıyorum 100 mb için 137.11tl bir yıllık taahhüt verdim ben bile inanmadım 237 sandım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr_jivego -- 30 Eylül 2024; 18:38:54 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yanımda uygulamasında teklifler görünmüyor bomboş.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.