Yanımda uygulaması üzerinden sunulan teklifler, görünse de erişim sorunu var maalesef. Tobi denen akıllı yanıt sistemi üzerinden müşteri temsilcisi ile yazışarak teklifleri öğrenebilirsiniz. Ama yine maalesef ki ilk seferde güzel bir teklif sunulduğu pek görülmemiş bir durum... |
Taahhütname teklifleri-2024 (6. sayfa)
-
-
Hocam, her ne kadar ikramiye küçük olsa da piyango denk gelmiş Size. İyi günlerde kullanın.
-
Merhaba taahhüt yenileme sms bilgisinde aynı şekilde mi yazıyor? Bana da aynı teklif verildi fakat gelen sms farklı. bir de çek nerede görülüyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elektrotek -- 3 Ekim 2024; 19:37:17 > -
Merhaba buradan alınan çekler sorunsuz olarak migros ve carrefour da kullanılabiliyor mu?
-
1 ay geçti sözleşme biteli oe 500lira'dan aşağı teklif vermemeye başladılar. SO geçsem 340t ödeyeceğim 500mbit için ama beni deli edecek ping sorunları yüzünden. Kşke 100mibt 140₺ teklif etseydim dedirttiler şuan kahpeler
-
-
100mbps 190TL ödüyordum. Taahhüt yenileme için ilk 3 ay 200, sonraki 9 ay 350 teklif ettiler.
-
İlk ay fatura gelmemişti.Bu ay 173 lira fatura çıkarmışlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KISKANIYORLAR -- 19 Kasım 2024; 7:37:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şişirilmiş fiyatlara bak
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Benim aralık sonuna kadar sürem var ama yenilemeyi düşünmüyorum, 200mbps kullanıyorum 1000mbps istedim, alt yapı desteklemesine rahmen yok dediler, kullandığım ve kirasını ödediğim nokia modemin yeni wifi 6 destekli modem ile değiştirilmesini talep ettim, yeni müşterilere özel dediler, bende tahahütüm devam ediyor fikriniz değişirse ararsınız, olmadı iptal ederiz telekeom fiber kutu koydu binaya telekom yada telekom altyapısı kullanan bir çok firma var, 1000mbps fiber için.
-
son zamanlarda teklif alan ya da uzatan var mı arkadaşlar son durum nedir eski kullancıılar için?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi condemned890 -- 17 Aralık 2024; 18:23:45 > -
ben bugün yeni sözleşme yaptım iptal birimiyle. ilk 3 ay 200 tl sonraki 9 ay içinde 350 tl 100 mb hız için. birde yeni modem göndereceklermiş. fakat sözleşme olduğuna dair sms gelmedi bana.
-
200/20 FİBER VODAFONE kendi alt yapısında kullandığım paketi az önce yeniledim, ilk 3 ay 250tl sonraki aylar 405tl olarak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.Bozoğlu -- 23 Aralık 2024; 11:3:15 > -
Güzel zam. Neyin zammı acaba? Yurt dışında yiyorsa böyle yapsınlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Uygulamada uzun süredir 430tl çıkıyordu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
500 TL dediler kendinize gelin dedim -100 TL indirim yaptılar.
Yinede pahalı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X