Kaç yıldır kullanıyorsunuz ve hangi şehirdesiniz ? |
Taahhütname teklifleri-2024 (2. sayfa)
-
-
2 yıl kullandım. Tekirdağdayım -
Merhaba öncelikle numara için çok teşekkür ederim 200 mbps internete 115 tl ücret ödüyordum 24 aylık taahhütle, ( Uygulama ve müşteri hizmetleri 500 ₺ den fiyat çekiyordu)
Numarayı aradım kapattırmak için aradığımı söyledim aynı hızdan ilk 3 ay 250 sonra 450 tl dedi kabul etmedim.
Başka kampanya buluyorum vs diyerek bekletip 12 aylık 200 mbps 225.47₺ paketine geçiş sağladım.
-
Hayırlı olsun blöf işe yaramış bazı arkadaşlar yok iptal ederler vs diyordu güzel fiyat 100 mps 167₺ teklif verilmişti banada -
TT vdsl 2 35 mpbs taahüdüm yarın sona eriyor.
Aylık ortalama 400 lira gibi rakamlar istiyorlar hangi iss'ye geçmek mantıklı bu durumda?
-
Comnete geçebilirsiniz tt alt yapınız var ise -
tt var ancak comnete herkes giydiriyor.
-
güncel
-
Arkadaşlar merhaba, geçen oturduğum yere fiber altyapı geldi. Normalde 50mbps olarak başlamıştım. Sonra 200' e çıkarttım. Az önce TT müşteri temsilcisi aradı ve 1000mbit sunmayı teklif etti. ilk 6 ay faturam değişmeyecekmiş. 399 tl şeklinde olacakmış, son 12 ay ise ise 1029 tl gibi bir rakamdan bahsetti ancak memnun kalmazsam eski hızıma ve eski fiyatıma dönebileceğimi iletti. Ben de sizlere danışmak için biraz düşünmek istediğimi söyledim. TT' nin bu söylediğine güvenip 1000mbite geçmeli miyim sizce? -
1000₺ internete verilmez -
Aynen öyle, psikolojik sınırımı aşıyor zaten. Bu arada müşteri temsilcisi baya ısrar etti sözüne güvenemedim, red ettim. Ayrıca çok saçma geldi bunun için aranmak. Zaten istersem uygulama üzerinden geçerim yani. Bir indirim vs. teklif etmediği sürece aranmanın anlamı yok. Bunu kendisine de ilettim.
-
1000mbit kablo net veya ne türknetin gigafiber tarifesi var 1000mbit 400₺ eğer alt yapınız 1000mbit destekliyorsa türknete bakmanızı tafsiye ederim -
sadece tt altyapısı var şuan
-
Merhaba.
SOL altyapısı ile vodafone ev interneti kullanıyorum. Dün akşam netbone'a taşıma yapayım dedim, sadece türk telekom altyapısı üzerinden hizmet sunuyorlarmış.
Az önce, yanımda uygulamasında iptal başvurusu sonrası müşteri temsilcisi ile görüştüm.
Taahhüt süremin bitmesine yaklaşık 50 gün var.
Temsilci, ilk önce 100 mbps için 400 Tl teklif etti, kabul etmedim. Daha sonra diğer tekliflere bakalım dedi, mevcuttaki fiyattan (210,84 TL ) 100 mbps limitsiz 12 aylık yeni teklif geldi. Hemen kabul ettim tabi ki...
Biraz güç oldu ama nihayet güzel oldu..
-
400 lira teklif ettiler. 2 mobil hattımda vodafone da olduğu için 310 a indirdiler. Daha aşağı olabilir miydi bilmiyorum kabul etmiş bulunduk daha da aşağı inmez artık herhalde. -
Taahhüt öbür ay bitiyor.100 mbit için 400 lira,200 mbit için 500 tl fiyat çektiler.Kabul etmedim.
şu an 200mbite 225 lira ödüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KISKANIYORLAR -- 16 Temmuz 2024; 14:43:9 > -
Ya arkadaşlar 8 senedir vodafone kullanıyorum. 50 Mbps hıza 280 ödüyorum taahhütüm eylülden bitiyor. Ne hikmetse bu vodafone beni hiç aramıyor. Hiç teklif de bulunmuyor. Geçen sene de ben aradım bu teklifi vermişlerdi. Bu sene de ne arayan var ne soran. Yanımda uygulamasında da teklif çıkmıyor. Benim dışında benim gibi taahhütü bitmek üzere olan herkesi aramışlar anladığım kadarıyla. Ne yapabilirim bu konuda? -
Arkadaşlar merhaba, son 2 aydır ben de ara ara gerek telefonla gerekse yanımda uygulamasından müşteri hizmetleri ile belki 10 defa görüştüm. 100 mbps limitsiz için aylık 400 TL teklif ediyorlardı.
Israrlı denemeler sonucu yanımda uygulaması üzerinden son görüşmemde 100 mbps limitsiz için 210,89 TL üzerinden 12 ay taahhüt yeniledim.
ara ara sizin de denemenizi salık veririm.
-
Taahhüdün bitimine tam 1 ay kaldı, 50 megabit VDSL kullanıyorum ve aylık 230 civarı ödüyorum. Aynı tarifeye devam edersem 580 lira olacakmış.
Kal geldi vallahi bu artış nedir böyle ya
Binaya yeni fiber geldi Türksat tarafından. bir de onlardan fiyat alacağım bu kadar uçuk değilse 5 yılın ardından Vodafone'a veda etme zamanı geldi.
-
1 ay önce 100 Mbps için 410 TL ye anlaştım 1 yıl
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X