Şimdi Ara

* Taahhütsüz En ucuzu? *

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam, taahhütlü kampanyaya girmeye pek niyetlenmiyoruz şu an için.

Bana 20Mbit olması ve 20-25GB kota yeterli olur. Bu nedenle de taahhütsüz olarak 20Mbit 4GB kotaya 25GB Joker alayım dedim ama bu mümkün müdür?

Hesaplayınca 34+10=44 Lira ediyor. Ayak bastı parası 150+29 ama yapacak birşey yok. 12 ay taahhütlü alıp çıkış yapılması durumunda sonradan 150 ödemek de taahhütsüze göre mantıklı duruyor. Zira 12 ay taahhütlü ile taahhütsüz arasında aylık ücrette indirim yok, sadece kurulum ücreti var.

Alternatif fikri olan?

• Up ?
  • superonline nın taahhütsüz paketleri pek iyi değil

pahalı mal oluyor

alternatif servis sağlayıcılar daha mantıklı bence
  • İptallll..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sessizyüz -- 18 Mart 2013; 12:36:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sessizyüz

Merhaba.Biz de taahhütsüz kampanya şuan 54,90 12 ay boyunca indirimli.
    İlgilenirseniz beklerim.
    ayrıntılı bilgi ;

http://goonet.com.tr/Kampanyalar/11/Taahhutsuz-12-Ay-Indirimli-5490-TL-Sinirsiz-Internet-Kampanyasi.aspx

Bana ulaşmak için: 0539 619 4655

o parayı verdikten sonra hızım da 20mbit olsun isterim hocam, teşekkürler teklifin için.

• 150 TL ödemek sıkıntı olmayacaksa, 24 ay taahhütlü güzel bi tarifeden faydalanın. Çıkmak isteyince de 150 TL kurulum ücreti ve kalan aylara yansıyacak 1 liralık aktivasyon ücretini ödeyip çıkın. Bölgenize yakın bayiyle görüşmenizi tavsiye ederim. Belki bir ara kampanya mevcuttur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monsteray.

150 TL ödemek sıkıntı olmayacaksa, 24 ay taahhütlü güzel bi tarifeden faydalanın. Çıkmak isteyince de 150 TL kurulum ücreti ve kalan aylara yansıyacak 1 liralık aktivasyon ücretini ödeyip çıkın. Bölgenize yakın bayiyle görüşmenizi tavsiye ederim. Belki bir ara kampanya mevcuttur.

hocam 24 ay sıkıntı. En geç 2014 Aralıkta askerim :)

Ancak sormak istediğim iki soru var.

1) Yukarıda anlattığım 20Mbit 4GB kotalı paketle, 25GB joker alınabiliyor mu?
    2) 12 ay taahhütlü ile taahhütsüz arasında aylık ücret olarak fark yok. Aylık ücrete ek olarak ödenmesi gereken 29TL aktivasyon + 150TL kurulum var(12 ay taahhütlüden çıkarsam veya taahhütsüze başvurursam.) Madem öyle, 12 ay taahhüt veririm, eğer çıkmazsam 150 liram cebime kalır diyorum ben de?

Ama yine de ara kampanya durumuna bakayım ben, 12 aylık düşeş birşey gelir belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DraqoniquE -- 17 Mart 2013; 15:54:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DraqoniquE

quote:

150 TL ödemek sıkıntı olmayacaksa, 24 ay taahhütlü güzel bi tarifeden faydalanın. Çıkmak isteyince de 150 TL kurulum ücreti ve kalan aylara yansıyacak 1 liralık aktivasyon ücretini ödeyip çıkın. Bölgenize yakın bayiyle görüşmenizi tavsiye ederim. Belki bir ara kampanya mevcuttur.

2) 12 ay taahhütlü ile taahhütsüz arasında aylık ücret olarak fark yok. Aylık ücrete ek olarak ödenmesi gereken 29TL aktivasyon + 150TL kurulum var(12 ay taahhütlüden çıkarsam veya taahhütsüze başvurursam.) Madem öyle, 12 ay taahhüt veririm, eğer çıkmazsam 150 liram cebime kalır diyorum ben de?

Ama yine de ara kampanya durumuna bakayım ben, 12 aylık düşeş birşey gelir belki

Kotalı tarifeyle alınamaz. Joker hız alanı hız düşünce devreye giren minimum 25 GB alınan hız alanı. 12 ay sonra internetle işin kalmayacaksa mantıklı tabi. Ancak ara kampanyalarda 12 ay diye bir şey olamaz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DraqoniquE

quote:

Kotalı tarifeyle alınamaz. Joker hız alanı hız düşünce devreye giren minimum 25 GB alınan hız alanı. 12 ay sonra internetle işin kalmayacaksa mantıklı tabi. Ancak ara kampanyalarda 12 ay diye bir şey olamaz.

tamamdır, teşekkürler hocam

• Bende taahhutsuz fiber baglatmak istiyorum.Cunku tasinma durumu olursa her yerde fiber alt yapisi yok. Taahutsuz fiyatda kazik! Onerisi olan var mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taahhütsüz pek güzel şeyler yok gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.