Şimdi Ara

Taahhütüm bitiyor ne yapmam lazım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    09/09/2014 tarihinde Üniversiteli kampanyam bitiyor.İptal işlemleri için ne yapmam gerekiyor ve ne zaman başvurmalıyım ?

• Adsl hattına devam etmek isterseniz size uygun gelen kampanyaya başvurmak veya başka bir sağlayıcı ya geçmek istiyorsanız numara taşıyın hepsini onlar halleder
  • quote:

Orijinalden alıntı: KüfürbazHaydoo

Adsl hattına devam etmek isterseniz size uygun gelen kampanyaya başvurmak veya başka bir sağlayıcı ya geçmek istiyorsanız numara taşıyın hepsini onlar halleder

İptal ettirmek istiyorum.
  • İptal ettirmek için 29/08/2014 tarihinde TTNET'i arayarak Eylül ayından itibaren interneti iptal ettirmek istediğinizi belirtin zaten onlar gerekli işlemleri gerçekleştirirler. Veya 9/09/2014 tarihine kadar kullanırsın daha sonrasında iptal edilir. Zaten bu durumla ilgili taahhüt bitimine yakın ararlar fakat yinede sen ara.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hilikkan H kullanıcısına yanıt
    Hocam iptal ederseniz telefon numaranız gider başka bir firmaya tasittirabilirsiniz tüm işlemleri yaparlar veya daha güzel ttnet kampanyaları olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Woozie

İptal ettirmek için 29/08/2014 tarihinde TTNET'i arayarak Eylül ayından itibaren interneti iptal ettirmek istediğinizi belirtin zaten onlar gerekli işlemleri gerçekleştirirler. Veya 9/09/2014 tarihine kadar kullanırsın daha sonrasında iptal edilir. Zaten bu durumla ilgili taahhüt bitimine yakın ararlar fakat yinede sen ara.

Tamam hocam teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KüfürbazHaydoo

Hocam iptal ederseniz telefon numaranız gider başka bir firmaya tasittirabilirsiniz tüm işlemleri yaparlar veya daha güzel ttnet kampanyaları olabilir

Hocam yalın net limitsiz kullanıyordum.Üniversite değişimi sebebiyle kapattırıyorum.
  • 09/09/2014 tarihinde online işlem merkezi üzerinden taahhüt bilgilerini kontrol edin eğer gün içinde taahhüt biterse aynı gün bile iptal edebilirsiniz.

Sisteme hemen düşüyor çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Srcn81 -- 25 Ağustos 2014; 12:28:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Srcn81

09/09/2014 tarihinde online işlem merkezi üzerinden taahhüt bilgilerini kontrol edin eğer gün içinde taahhüt biterse aynı gün bile iptal edebilirsiniz.

Tamam hocam müşteri hizmetlerini aradım onlarda ayın 9unda arayın iptal edelim dediler.Yalnız 9unda iptal edersem ağustos ayı faturası dışında herhangi bir ücret felan yansır mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hilikkan

quote:

Orijinalden alıntı: Srcn81

09/09/2014 tarihinde online işlem merkezi üzerinden taahhüt bilgilerini kontrol edin eğer gün içinde taahhüt biterse aynı gün bile iptal edebilirsiniz.

Tamam hocam müşteri hizmetlerini aradım onlarda ayın 9unda arayın iptal edelim dediler.Yalnız 9unda iptal edersem ağustos ayı faturası dışında herhangi bir ücret felan yansır mı ?

Eylül ayının 1 ile 9'u arası kullandığınız veri miktarı faturaya yansır ve ay içinde son fatura gelir diye düşünüyorum.

Benim şuan bir taahhütüm bulunmuyor, 31 ağustos günü modemin fişini çekicem, 1 eylül 2014 tarihinde gidip iptal edicem aboneliğimi. Son olarak ağustos faturamı ödedikten sonra daha fatura gelmeyecek.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.