Şimdi Ara

Taahhütüm bitiyor Uydunete Geçmelimiyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Önceden oturduğum yerde uydunet yoktu almamıştım ..TTNET Fiber kullanıyordum roket falan derken geçiniyordum Paketimde 24 mpbs 35 akk di roket açıyordum indiriyordum gerisi kolaydı dert olmuyordu ...

Başka bir mahalleye taşındım baktım Hipernete dönmüş roket te yok 35 gb nasıl yetsin 2 günden bitiyordu ..
    200 gb indiriyorum aylık 3mpbs ile ve mahalle de trafo patlar internet kesilir yeter artık dedim taahhütüm de bitiyor ...

Uydunette şu kampanya gözüme çarptı ve yeni adresimde de hizmet veriyorlar ..

25 Mbps’ye kadar 25 GB Ekosınırsız + Uydunet Temel Paket + Telefon Her Yöne 100 Dk 31,99
    Modem ücreti 1 x 24 = 24 1
    HD Kutu 2x 24 = 48 2
    Uyku yok plus hizmeti 20

Böylece 00:00 ile 09:00 arasın sınırsız 25 mbps + upload da 10 olacak (UYKU YOK PLUS) ...
    9 dan geceye kadar da 25 akk ama önemli degil zaten ttnet ile hep alışkınız 3 mbps ye

Böylece gece istediğimizi indirebilecegiz steam dan bir şey indiremiyorum taşındıgımızdan beri 35 gb bitiyor direk ne roket kalıyor nede bir şey sizce mantıklı mı bu ?

Toplamda ayda 55 liraya + 4 liraya arada nitro açarım ( 100 mbps saglıyor oda bir günlügüne )

Kısaca toparlıyorum 60 liraya değer mi ve olur mu bu

• Uydunet kullanmadım fakat çevremde kullanan arkadaşlarım var,kime sorsam tavsiye etmiyorlar sanırsam bu olay tamamen bulunduğun bölgeye bağlı kimi bölgede sorunsuz çalışıyor kimi bölgede ping,hız vb gibi bir sürü sorun çıkıyor örneğin istanbulun belirli bir kısmı uydunet kullanırken bağlantı sıkıntısı yaşıyor hatta ünlü yayıncı PintiPanda bile uydunet kullanıyor ve oda sorun çekiyor ara sıra,Pintipandanın twitterina bakarsan bulabilirsin.

Dediğim gibi kumar işi uydunet sağlam internette gelebilir kötüde ama online gamingde kesinlikle tavsiye edilmiyor.

TTNET desem oda aynı şekilde sorunlu al birini vur ötekisini,şahsen beş senedir ttnet kullanıyorum en son arıza kaydım 2014 yılında bırakmıştım oda oturduğum yerin yanına yapılan işaat sırasında kabloları koparmışlardı.

Eğer şehir merkezinde oturuyorsan uydunet deniyebilirsin bir hafta içersinde geri iade yapabiliyorsun.

Eğer alt yapın sağlamsa hipernet alabilirsin ttnetten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StanicEnemyX -- 31 Ağustos 2016; 13:55:54 >

• StanicEnemyX kullanıcısına yanıt
    Alt yapi yokki hocam çöp iki tel bagli yagmur yaginca internet kesiliyor saka gibi en son bina disindaki kablolari ben bantladim kutuya poset gecirdim oyle durdu... Ttnet kullaniyorum ping 125 falan gecikme hissedilebiliyor yani drop yasiyorum 75 -125 oynuyor ... İndirme desen yapamiyorum ..

Konyada merkezde yasiyorum hocam ... akrabam kullaniyor onun da pingi 58- 89 arasi Buyuk ihtimal gecicez insAllah korkulan olmaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eğer ttnet kullanıyorsan ve bu kadar sorunlar yaşıyorsan uydunete geç dene derim sonuçta kayıp edebileceğin bir şey yok bundan daha kötüsü ne olabilirki.

Ben ttneti bağlattırırken beşinci kata kadar kablo çekmiştim kendim anca öyle internet bağlattırabildim,benimde bugün veya yarın sözleşmeyi yeniletmem gerekiyor fakat uydunetede geçebilirim iki arada bir derede kaldım.

Sen en iyisi uydunete geç hocam sonuçta bir şey kayıp etmeyeceksin beğenmezsen zaten bir hafta içersinde geri iade yapabiliyorsun.

Bu pakete göz atabilirsin istersen.

http://www.turksatuydunet.com/maksimum-keyifli-kampanya/

• Bulunduğunuz bölgeye göre aldığınız kalitenin değişmesi tüm servis sağlayıcılar için geçerli. Her yerde ideal hizmet sunan bir şirket yok zaten.

Diğer arkadaş kime sorsa tavsiye edilmediğini, ayrıca online gaming için de kesinlikle önerilmediğini söylemiş . Ben de tam tersi çevremdeki kullanan herkesin -ben de dahil olmak üzere- tavsiye ettiğini söyleyebilirim. Online oyun olarak da cs go oynamaktayım ve gayet güzel ve stabil bir deneyim sunuyor :)
  • Bakalım hocam 2 hafta sonra bitiyor .. ttnet mesaj atmış gelin cazip tarife ayarlayalım diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: k1ng

Bulunduğunuz bölgeye göre aldığınız kalitenin değişmesi tüm servis sağlayıcılar için geçerli. Her yerde ideal hizmet sunan bir şirket yok zaten.

Diğer arkadaş kime sorsa tavsiye edilmediğini, ayrıca online gaming için de kesinlikle önerilmediğini söylemiş . Ben de tam tersi çevremdeki kullanan herkesin -ben de dahil olmak üzere- tavsiye ettiğini söyleyebilirim. Online oyun olarak da cs go oynamaktayım ve gayet güzel ve stabil bir deneyim sunuyor :)

Durum aynen bu şekilde. Benim evde ttnet adsl rezil rüsva bir hale gelmişti ve geçen sene isyan edip uydunete geçeyim daha ne kadar kötü olabilir dedim. O gün bugündür huzur içindeyim. Pingler ve dl hızları gayet stabil ve sorunsuz. Avrupa'daki serverlara ping 60-70 arası, Amerika'dakilere ise 150-170 arası.

Uydunetin benim gördüğüm tek sıkıntısı birkaç ayda bir internet birkaç dakikalığına kesiliyor, sonra geri geliyor.

Altyapının sorunlu olduğu bir yerde ise yapacak bir şey yok. Tamamen şansa kalmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xcess -- 2 Eylül 2016; 16:27:51 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tivibu taahhüt bitiyor, tavsiye
    4 yıl önce açıldı
    superbox taahhüt bitti
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Xcess X kullanıcısına yanıt
    Tarifeniz ne hocam bende düşünüyorum geçmeyi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.