Telekom netlimistsiz tarifesine geçtikten sonra internetim kesimldi. (Pikatel combomax kullanıyorum) İnternet gittikten sonra telefonla müşeri hizmetlerini aradığım sırada internetin geldiğini gördüm... telefonu kapattım internet tekrar gitti. Tekrar denedim aynı şekilde telefon aktif olduğunda internet geliyordu. Müşteri hizmetlerine durumu anlattım sprinterinız bozuk, Telefon girişini direk modeme takmamı söyledi. Söylediği gibi yaptım ve oldu. Fakat yeni sprinter aldım ve aynı durumla karşılaştım. Yani sorun sprinterde değil...
Bu sorun yüzünden ben internet kullanırken telsiz telefonu iptal etmek zorunda kalıyorum ve evdekilerle sorun çıkıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Bende tarife deiştirdikten sonra aynı sorun başladı . Çözüm modeme bağlı olan telefondan bir telefonu çaldırmak (cep telefonunuz olabilir) iki üç kere çaldırın 10 sn ye falan o zaman geliyo internet
sprinter takılı olduğu halde çalışıyor ? Sonraki telefon görüşmelerinde kesilme olmasın
kesilme olmuyo da modemi kapatıp açınca bir daha çaldırmak gerekiyo bir numarayı
teşekkürler caddy eve gidince deniyeceğim. Yinede sorunun tam olarak nerden kaynaklandığını bilen varsa yazsın
ben telekom u aradım parça eksikmiş herhalde
netlimitsiz için ayrı bir parçamı gerekiyormuş.. Kesin bişey söylemedilermi
Hayır . Normalde zaten olması gerekiyormuş bende yoktu ama internet gayet güzel çalışıyordu.
neymiş o parçanın adı ?
ismini hatırlamıyorum valla
sana zahmet tekrar ara :D nasıl unutursun ismini
parçayı boşver verdiğim yöntemi denedin mi çaldırma yöntemi
olmadı
splinter dan önce iki telefonu birbirine bağladığımdan dolayı bu sorunu yaşamışım... bağlantıyı splinterdan sonra yapınca düzeldi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme