Şimdi Ara

TAAHÜTÜ İPTAL ETTİRDİM PAKET AY SONUNDA YENİLENİR Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 12 aylık taahhütümü dün iptal ettirdim ama yenilenme tarihi olarak hala ayın 25 i gösteriyor yarın yenilenir mi bu paket para ödemek istemiyorum çunku iptal ettirdim zaten yenilenir mi yoksa iptal ettiğim için sıkıntı çıkmaz mı
     TAAHÜTÜ İPTAL ETTİRDİM PAKET AY SONUNDA YENİLENİR Mİ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sen taahhüttü iptal etmişin bana göre paket yenilenir paketi iptal ettir yenilenmesini istemiyorsan

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Sen taahhüttü iptal etmişin bana göre paket yenilenir paketi iptal ettir yenilenmesini istemiyorsan

İPTAL HEPSİ EKO yazıp yollamıştım olmaz mı bu
    Nasıl iptal edebilirim peki paketi

• hocam bu tarife paket denilmiş ama turkcell böyle yapıyor. Şu an iptal ettin sadece sözleşme iptal oluyor. Paketin yani tarifen indirimsiz olarak devam ediyor. Müşteri hizmetleri arayıp uygun tarifeye geçmek istediğini söyle. Temsilci söylediği paket Pahalı ise farklı operatöre numara taşıyabilirsını

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yafess_

hocam bu tarife paket denilmiş ama turkcell böyle yapıyor. Şu an iptal ettin sadece sözleşme iptal oluyor. Paketin yani tarifen indirimsiz olarak devam ediyor. Müşteri hizmetleri arayıp uygun tarifeye geçmek istediğini söyle. Temsilci söylediği paket Pahalı ise farklı operatöre numara taşıyabilirsını

Müşteri temsilcisiyle görüştüm şansa da bu gece paket yenilencek taahütü iptal ettiğim için 30 olanı 40 tl olarak ödüyecegim ama temsilcisi kullanıldığınız gün kadarini ödersiniz dedi yarın iptal ettirip hattımı taşıyacagım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam paketiniz ayın 25'inde yenilenir ve taahütsüz fiyattan faturalandırılır ayrıca size verilen taahhüt bozma cezası varsa onuda faturaya yansıtırlar.
  • Tesadüfen denk geldim konunuza, bende benzer bir konu için Tcell mt ile görüştüm. 9 Nisanda yıllık taahhüdüm bitiyor, paketimi yenilemeyeceğim 10 nisanda hattımı başka bir operatöre taşırsam ne öderim dediğimde. Öncelikle şu an 39 tl olan paketiniz 45 tl ye çıkacak, hattınızı taşıdığınızda 1 aylık hizmet bedelinin tamamını ödersiniz, bir saat geçirseniz de 1 aylık bedeli alıyoruz dedi. Size de ne kadar kullanırsanız demişler. Kafam karıştı şimdi. Peki dedim atıyorum 7 Nisanda taşırsam dedim, cezai bir durum yok, bu sefer 39,00 TL gelir dedi. Buna da şaşırdım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 Aylık Yeni Hat İptal Etme
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.