Şimdi Ara

Tabi Canım Tabi Tabi Tabi Tabi....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Lütfen okumayıN (bir kız çocuğu gece bilgisayar oynarken arkasından bıçaklandı ve polisler kimin yaptığını anlamadı ve otopside belli oldu /ruhLar/ tarafından bıçaklandı sende buna inanmayıp gülersen seninde başına gelmemesi için bu msj 9ayrı videonun altına yapıştır)özür dilerim mecbur kaldım inanmıyom amam tedbiri elden bırakmammak lazım XD

quote:

1967 de bir adam evine dönerken evinin kapısı açıkmış ve içeri kan ile doluymuş adam bi yazi görmüş ve şöle yaziomus eğer karının ölmesini istemiosan bunun resmini çek ve heyre gönder v...e bunu okuyan 10 saat içinde 10 yere göndermesse annesi yada bası ölebilir saçma ama genede içimde kalmasın :)

Birşey diyecem ya neyse

• quote:

Orijinalden alıntı: LonelyHunter

quote:

Lütfen okumayıN (bir kız çocuğu gece bilgisayar oynarken arkasından bıçaklandı ve polisler kimin yaptığını anlamadı ve otopside belli oldu /ruhLar/ tarafından bıçaklandı sende buna inanmayıp gülersen seninde başına gelmemesi için bu msj 9ayrı videonun altına yapıştır)özür dilerim mecbur kaldım inanmıyom amam tedbiri elden bırakmammak lazım XD

quote:

1967 de bir adam evine dönerken evinin kapısı açıkmış ve içeri kan ile doluymuş adam bi yazi görmüş ve şöle yaziomus eğer karının ölmesini istemiosan bunun resmini çek ve heyre gönder v...e bunu okuyan 10 saat içinde 10 yere göndermesse annesi yada bası ölebilir saçma ama genede içimde kalmasın :)

Birşey diyecem ya neyse

• quote:

Orijinalden alıntı: LonelyHunter

quote:

quote:

Birşey diyecem ya neyse

Zamanında bizim posta kutusunada gelmişti bunlaradan 7-8 sene önce.Çocuğuz tabi o zamanlar mahallede oynuyoruz bizim apartmanda saklanıyorduk polis kaçak oynarken bulmuştum.

Yazıda bunu aynen yazıp 10 kişiye yollamazsan evin yanacak ailen dağılacak yazıyordu arkadaşlarımda daha önce ....'ya gelmış yırtmışlardı evlerı yandı vallaya yaa onlarında dıyerek benı korkutmuşlardı korkudan yazmıştım 10 tane atmıştım komşuların posta kutusuna.

• LÜTFEN OKUMUAYIN(bir kız çocuğu gece bilgisayar oynarken arkasından bıçaklandı ve polisler kimin yaptığını anlamadı ve otopside belli oldu /ruhLar/ tarafından bıçaklandı sende buna inanmayıp gülersen seninde başına gelmemesi için bu msj 9ayrı videonun altına yapıştır)özür dilerim mecbur kaldım çok ama çok üzgünüm
  • Amcaya nolmuş böyle..
  • kaç kere tabi diyo sizce?
  • En az 10
  • "Ben teşekkürler efendim"
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.