Şimdi Ara

TABLET ALICAM KAFAM ÇOK KARIŞTI YARDIM ACİLL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 haftadır tüm tabletlere bakıyorum birini beğeniyorum diğerine geçiyorum sürekli değişiyor kafam allak bullak oldu asusa baktıım apple baktım zoom2 ye baktım hepsine baktım ama iyice kafam karıştı bana internette rahatça gezebileceğim oyunlar oynayabileceğim bi tablet lazım 3g si olmasına gerek yok asusda tegra3 olduğu için ona baktım onunda infinitysi var normal transformesı var apple pek sevmem ama iyisi ise onu alıcam (ipad2 için diyorum) sabahtan beri forumda geziyorum lütfen bir yardım edin

• Artes d821 al kardeşim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Equexks

Artes d821 al kardeşim

onunda ekran küçük bana daha büyük lazım
  • Asus Nexus 7 alabilirsin. Bende almayı düşünüyorum ve onda karar kıldım.
    Onun haricinde alınabilecek; Samsung Tab2 10.1 de var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: immortal-bat

quote:

Orijinalden alıntı: Equexks

Artes d821 al kardeşim

onunda ekran küçük bana daha büyük lazım

Hı level t9701 formundan bakabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erciyex

Asus Nexus 7 alabilirsin. Bende almayı düşünüyorum ve onda karar kıldım.
    Onun haricinde alınabilecek; Samsung Tab2 10.1 de var.

şimdi nexus 7 ye bakıyorum arkada kamerası olmaması dışında gayet iyi bir taplet gibi duruyor sahibindendede 650 tl buldum fiyatıda uygun
  • Benimde tercihim, Nexus 10 veya Note 10.1 olacak, iphone kullanıcısı olarak ipad nedense çok itici geliyor bana.

Windows tabletlerin ne yapacağı da belli olmaz, beklemekte fayda var...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ocean Mist

Benimde tercihim, Nexus 10 veya Note 10.1 olacak, iphone kullanıcısı olarak ipad nedense çok itici geliyor bana.

Windows tabletlerin ne yapacağı da belli olmaz, beklemekte fayda var...

nexus 10 baktım da şimdi yazılan özelliklere göre biraz daha beklemeye değer gibi duruyor
  • Fiyat sorun yapmayacaksa Nexus 10 baya güzel cihaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoodLez_06

Fiyat sorun yapmayacaksa Nexus 10 baya güzel cihaz.

500 dolara çıkmış galiba oda kafadan hesapla 700 etse internettende 900 tl flan alırız en fazla 1000 tl olur bence
  • nexus 10'da 3g yok değil mi ?
  • Nexus 10 da; aynı 7 gibi hem sadece Wi-fi, hemde 3G li versiyonu çıkacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekitapekitapekitap

quote:

1 haftadır tüm tabletlere bakıyorum birini beğeniyorum diğerine geçiyorum sürekli değişiyor kafam allak bullak oldu asusa baktıım apple baktım zoom2 ye baktım hepsine baktım ama iyice kafam karıştı bana internette rahatça gezebileceğim oyunlar oynayabileceğim bi tablet lazım 3g si olmasına gerek yok asusda tegra3 olduğu için ona baktım onunda infinitysi var normal transformesı var apple pek sevmem ama iyisi ise onu alıcam (ipad2 için diyorum) sabahtan beri forumda geziyorum lütfen bir yardım edin

Tegrayla müthiş oyunlar oynayacağın TEK TABLET SONY XPERİA TABLET S!

onada baktım ama şimdi nexus 10 kafamı çeldi biraz daha bekleyip onu almayı düşünüyorum

• quote:

quote:

1 haftadır tüm tabletlere bakıyorum birini beğeniyorum diğerine geçiyorum sürekli değişiyor kafam allak bullak oldu asusa baktıım apple baktım zoom2 ye baktım hepsine baktım ama iyice kafam karıştı bana internette rahatça gezebileceğim oyunlar oynayabileceğim bi tablet lazım 3g si olmasına gerek yok asusda tegra3 olduğu için ona baktım onunda infinitysi var normal transformesı var apple pek sevmem ama iyisi ise onu alıcam (ipad2 için diyorum) sabahtan beri forumda geziyorum lütfen bir yardım edin

"TEK" derken? :) Bunca üst seviye tablet boşuna yani öyle mi? Nexus 10, Nexus 7, TF700, Galaxy Tab falan.. Xperia Tablet S tek dedi..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FrontLiner

quote:

quote:

"TEK" derken? :) Bunca üst seviye tablet boşuna yani öyle mi? Nexus 10, Nexus 7, TF700, Galaxy Tab falan.. Xperia Tablet S tek dedi..

Sana hepsinin Xperia Tablet S'den neden kötü olduklarını anlatayım.

Nexus 7: Oldukça güzel bir tablet fakat hem ekranın 7" inç olması, hem de resmi bir şekilde ülkemize sadece üçkağıtçı TT tarafından pahalı bir şekilde gelmesi onu alınabilir kılmıyor.
    Nexus 10: Bu tablet ilk bakışta süper bir tablet fakat bazı ayrıntılara bakıldığında Samsung'un fiyatı indirmek için malzemeden çaldığı belli oluyor. Örneğin işlemcinin Exynos 5450 yerine 5240 yapılması o ekrana bu işlemci küçük kalır. Sonra Mali 604'ün olması. Nexus 7'de bile 12 işlemcili ekran kartı varken bunda 4! Sonra 3gli modelinin sonrada çıkartılıp sadece wifili olan modelin bayağı bir düşürülmesi. Sonra dahili hafıza, bu ekrana 32 gb bile az. Android özgürlük demek. Sen bu 32 gbye hele hele 16 gbye özgürce neyi atacaksın? Sonra o çözünürlükte uygulama olmadığı için o tablet hiçbir şeyi çalıştırmayacak (bayağı bir uzun süre).
    Galaxy Tab: Modası geçti. Üst düzey android tablet almak isteyen bence bu zamanda bunu almaz.
    TF700: Ülkemizde yok bile. Hadi oldu diyelim. Ben o tableti inceledim. Belki özelliği çok ama sistem berbat. Sürekli takılıyor. Ekran kaymıyor ve nokianın basmatikleri gibi. Yani kullanımı hiç güzel değil.

YAAAA BÖYLE DEMEK Kİ NEYMİŞ..? SONY CES 2013'TE TEGRA 4'LÜ BİR TABLET ÇIKARANA KADAR EN İYİSİ SONY XPERİA TABLET S!

tamam güzel diyosunda şöyle bişey sony geri toplattı şuan ülkemizdede satan bir yer yok

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FrontLiner

quote:

quote:

Sana hepsinin Xperia Tablet S'den neden kötü olduklarını anlatayım.

Nexus 7: Oldukça güzel bir tablet fakat hem ekranın 7" inç olması, hem de resmi bir şekilde ülkemize sadece üçkağıtçı TT tarafından pahalı bir şekilde gelmesi onu alınabilir kılmıyor.
    Nexus 10: Bu tablet ilk bakışta süper bir tablet fakat bazı ayrıntılara bakıldığında Samsung'un fiyatı indirmek için malzemeden çaldığı belli oluyor. Örneğin işlemcinin Exynos 5450 yerine 5240 yapılması o ekrana bu işlemci küçük kalır. Sonra Mali 604'ün olması. Nexus 7'de bile 12 işlemcili ekran kartı varken bunda 4! Sonra 3gli modelinin sonrada çıkartılıp sadece wifili olan modelin bayağı bir düşürülmesi. Sonra dahili hafıza, bu ekrana 32 gb bile az. Android özgürlük demek. Sen bu 32 gbye hele hele 16 gbye özgürce neyi atacaksın? Sonra o çözünürlükte uygulama olmadığı için o tablet hiçbir şeyi çalıştırmayacak (bayağı bir uzun süre).
    Galaxy Tab: Modası geçti. Üst düzey android tablet almak isteyen bence bu zamanda bunu almaz.
    TF700: Ülkemizde yok bile. Hadi oldu diyelim. Ben o tableti inceledim. Belki özelliği çok ama sistem berbat. Sürekli takılıyor. Ekran kaymıyor ve nokianın basmatikleri gibi. Yani kullanımı hiç güzel değil.

YAAAA BÖYLE DEMEK Kİ NEYMİŞ..? SONY CES 2013'TE TEGRA 4'LÜ BİR TABLET ÇIKARANA KADAR EN İYİSİ SONY XPERİA TABLET S!

tamam güzel diyosunda şöyle bişey sony geri toplattı şuan ülkemizdede satan bir yer yok

www.hepsisony.com
    Android'in ülkemizdeki en iyi tabletini (SONY XPERİA TABLET S) almak isteyenlerin cihazı bulacakları adres. Veya başka sitelere yönelebilirsin ama ben bu siteden pek çok kez alışveriş yaptığım için burayı öneriyorum.

ilk önce size birşey sormak istiyorum siz SONY XPERİA TABLET S kullanıyorsunuz galliba geri toplatılma olayı oldu su kaçırıyor diye flan sizinki nasıl ve bu site nasıl satış yapıyor sonynin daha satışa başlamamış olması lazım

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sumafat -- 9 Kasım 2012; 10:52:08 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.