Şimdi Ara

Tablet bilginleri yardıım......

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bu markadan herkes uzak dursun diye birçok yerde okumuştum. servisleri berbat ve ilgisiz. yine de sen bilirsin.
    @mathman46
  • quote:

Orijinalden alıntı: OchiMochi

bu markadan herkes uzak dursun diye birçok yerde okumuştum. servisleri berbat ve ilgisiz. yine de sen bilirsin.
    @mathman46

teşekkürler bende vazgeçtim zaten hafızasının 500 mb kadarına uygulama indirebiliyormuşuz bu çok saçma . samsung yada asus a yönelir gibiyim tavsilerniz varsa eğer alabilirim
  • mathman46 kullanıcısına yanıt
    özellikle ne için almayı düşünüyorsun. oyun film veya sırf mailler için mi ? çocuk mu kullanacak yoksa sen mi? buna göre bişey demem daha doğru olur. yoksa bu şekilde hava da kalır tavsiyem. @mathman46
  • quote:

özellikle ne için almayı düşünüyorsun. oyun film veya sırf mailler için mi ? çocuk mu kullanacak yoksa sen mi? buna göre bişey demem daha doğru olur. yoksa bu şekilde hava da kalır tavsiyem. @mathman46

öğretmenim okula laptop götür getir çok ağır oluyor ..
    1-projeksiyona bağlayabilmeliyim (ek aparatlada olsa farketmez. .......-to vga işimi görür sanırım)
    2- dahili hafızasının bütününü kullanabilmeliyim. akıllı tahta uygulamaları falan baya bi yer tutar çünkü.
    3- yüksek grafikli oyunlar oynamam çocuk oyunları zaten basit oyunlar.
    4- bolca internette surf ve 101 :) oynarım.

http://www.vatanbilgisayar.com/casper-via-t8w-intel-atom-z3735-183ghz-1gb-32gb-hdd-8-cam-bt-w81.html

bu ürüne taktım şimdide nasıldır acaba

• mathman46 kullanıcısına yanıt
    hos bir tablete benziyor. casper servis konusunda nasıldır bilemem. onu da iyi bir araştır. sonra paranla rezil olma. serviste ok ise, makina güzel birşeye benziyor.

@mathman46
  • Arkadaşlar komşuma bir tane tablet lazım bu konuda pek bilgimiz yok. Yardımcı olursanız çok iyi olacak. Tablet alım amacı autocom diye bir prgram varmış (oto tamircisi bu programla arabadaki sorunları görüyorlar) bu programı çalıştırabilecek bir tablet öneris olan varmı?
    Direk program ismi vermek saçma farkındayım ama arkadaş söylüyor ben yazıyorum. Kısaca bu ve benzeri programları yükleyebileceğimiz kasmayacak bir cihaz lazım yardımcı olursanız çok çok iyi olacak.
  • apple iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliuslu174

apple iyidir.

iyidirde fiyatı uymaz bize gardaş

• quote:

Orijinalden alıntı: mathman46

quote:

@mathman46

teşekkürler bende vazgeçtim zaten hafızasının 500 mb kadarına uygulama indirebiliyormuşuz bu çok saçma . samsung yada asus a yönelir gibiyim tavsilerniz varsa eğer alabilirim

slm nacizane tavsiyelerim komşuma piranha BİZNES TAB II9 aldık. evt arkadaş servis konusunda haklı biraz ilgisiz ulaşmak zor aldıktansonra sigota yaptırdık 29tl ekstra 1 yıl daha firma kendisi yapıyor ondan sonra komşumun kızı tableti ekranını kırdı yanılmıyorsam 2 hafta içinde yaptılar para almadılar sigortalı diye çoçuklara alınacaksa bu olay güzel bence .diğer komşular eversta marka tablet almışlar iç ve dış camı kırmışlar 130 tl istediler garanti oldu halde .şu an ASUS 8 inç tablet var superonline verdi kanpanyada ben beğendim ekranı harika kalitesini beli ediyor araştırdım o tablet 350-400 tl civarında umarım bir fikir vermişimdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezai75 -- 30 Ekim 2014; 15:22:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sezai75

quote:

Orijinalden alıntı: mathman46

quote:

@mathman46

slm nacizane tavsiyelerim komşuma piranha BİZNES TAB II9 aldık. evt arkadaş servis konusunda haklı biraz ilgisiz ulaşmak zor aldıktansonra sigota yaptırdık 29tl ekstra 1 yıl daha firma kendisi yapıyor ondan sonra komşumun kızı tableti ekranını kırdı yanılmıyorsam 2 hafta içinde yaptılar para almadılar sigortalı diye çoçuklara alınacaksa bu olay güzel bence .diğer komşular eversta marka tablet almışlar iç ve dış camı kırmışlar 130 tl istediler garanti oldu halde .şu an ASUS 8 inç tablet var superonline verdi kanpanyada ben beğendim ekranı harika kalitesini beli ediyor araştırdım o tablet 350-400 tl civarında umarım bir fikir vermişimdir

bilgiler için teşekkürler kardeş sanırım asus memopad alacam asusun kalitesi bellilaptopunu 8 yıldır kullanıyorum tık demedi maşallah. tabletinide alıcam telefonunuda alacam zenfone 6..
    fiyat kalite olarak gayet uygun. zenfone otg bağlantısı yokmuş sanırım tabletler satılsın diyedir makul karşılamak lazım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.