Şimdi Ara

Tablet için kablolu internet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar evimde uydunet kablolu modem var hızı 100.0mbps tabi kablolu olduğu için tablete interneti aktaramıyorum. Aparatsız maliyet harcamadan bir yolu varsa söyleyin lütfen işte tablet özelliği

http://www.istanbulbilisim.com.tr/sc-710-everest-tablet-pc-en-ucuz-fiyatlari,52855.html

Benim isteğim tabletle verilen usb ara kablosuyla internet aktarabilirmiim? bu sorunun cevabını bekliyorum.

• Kablolu internet bağlantısı yapabilirsiniz. Bunun için Usb 2.0 Adapter (bağlantı aparatı) satın almanız gerekmektedir.başka yolu yoktu sanırım araştırırım bulursam pm aatarım.
  • mesela basit bir wifi adaptörü pc ye tak ve kablosuz geçici ağ ile internetini paylaştırabilirsin. veya wifi router ile çok daha basit olarak kablosuz paylaştırabilirsin.
    hatta kablolu interneti wifi ye çevirme diye google aratarak istemediğin kadar çok seçenek-çözüm bulabilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laptop kullanıyorsan bedavaya çözebiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • malesef masaüstü :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrLones

malesef masaüstü :S

Wifi adaptoru alip, laptop kullaniyorsan cozeriz diyen arkadasin anlatacagi olayi yapabilirsiniz sanirim...

• network bolumunde vermiştim link olmadımı???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • galiba wifi adabtör alıcam 30 liralık felan önerdiğiniz ürün varsa yazın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrLones

galiba wifi adabtör alıcam 30 liralık felan önerdiğiniz ürün varsa yazın.

Ben hepsiburadaki en ucuz adatoru aldim altech miydi neydi hatirlamiyorum :) Kutusundan uzatma kablou vs. cikiyor ama cekim kuvveti cok dusuk. 2mt'den %70 filan cekiyor Ucuz bir alternatif olabilir fakat ben su antenli cihazlari almanizi oneririm...

• teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.